Разкодирай жените и „стартирай” запознанствата и връзките си с тайните на системата Крал, Воин, Магьосник и Любовник

Твоят ключ към разбирането и свързването
с различни типове жени.

Забрави цветните книжки за личностни типове и другите джунджурии и използвай тази технология, за да разкриеш женския характер бързо, ефективно, незнаейки дори за неговия „произход”.

Зрелият мъжки и женски характер има ЧЕТИРИ КОМПОНЕНТА. Когато сме се родили, сме започнали живота си с нещо наречено ТЕМПЕРАМЕНТ.
Чувал си сигурно за термина "весели" бебета, "любопитни" бебета и други разнообразия от ТЕМПЕРАМЕНТИ.

Темпераментът е суровия КОД на характера, с който сме родени и по време на съществуването ни не си заминава. Но когато СЪЗРЯВАМЕ, ние строим ХАРАКТЕР около нашия темперамент.

Това е една подробна книга.
След като изразходвах много време и енергия да науча какво трябва, за да привлечеш и да се запознаеш с една жена, накрая осъзнах, че жените не биват привлечени към мъже, които не ги снабдяват с това, от което се нуждаят.

Докато работих с години, за да разбера „как да върша неща” по начин, който трябва да бъде подтикнат от „мъжкия ми инстинкт”, научих неща, които САМО ме докараха до там да „опозная себе си” по-добре, но не и ЖЕНИТЕ.

Откриването на собствената Зряла Мъжествена Сила определено води до „задействане на привличане” в жените, но какво ще стане, ако намериш харизматично качествена жена и искаш да докараш нещата ПО-ДАЛЕЧ?

Трудно ми е да опиша колко много мъже са идвали при мен през годините, търсейки „тайните” на привличането в жените, чудейки се и чакайки тази „една специална жена” , която просто не е била заинтересована след първата среща.

Това, което беше по-зле си има термин от психологията - „паралелен процес” т.е. навиците и инстинктите, използвани в дадена област от живота ни, могат да работят и в други области също така.Та тези мъже, които идват при мен, затруднени от уреждане на втора среща, са имали проблем в отношенията с техни колеги, шефове, познати и т.н.

„Паралелният процес” за тях дори се е увеличил до нивото, да не са способни да се запознават и да имат ПРИЯТЕЛИ. Всъщност, ТОВА е името на паралелния процес: липса на приятелски умения.

Не защото техните мъжествени инстинкти са били грешни или неразбрани.НЕ! Причината е специалните хора, към които са се стремили да се присъединят, а проблемът е НАЧИНА, по който те комуникирали с тях.

Ако се възползваш от информацията предоставена в тази книга за разпознаването на твоя тип жена ( от всички четири типа, а именно- Крал, Воин, Магьосник, Любовник) ще повдигнеш уменията си на следващото ниво. Ти трябва да развиеш правилните ТИПОВЕ приятелства с хора, без значение мъже или жени - хора които могат да те съпътстват в мисията ти в живота.

Това е сигурно една от НАЙ-ПРОНИКНОВЕНИТЕ книги на пазара.

Защо?

Забелязвал ли си някога, че има друга скрита социална черта в живота ти, която се проявява? Това е приятелството. Има „приятелство” във всичко: от това шеф - работник или бизнес партньорство, до дива сексуална връзка с жена. Приятелството НЕ МОЖЕ да бъде премахнато от социалната среда, защото то е ЕВОЛЮИРАЛО в нас, за да поддържа човешката раса жива. Без значение правилата, ръководствата и кодексите, на нас ни е заложено да ХАРЕСВАМЕ тези, които са ни приятели и да НЕ ХАРЕСВАМЕ тези, които не са.

Повечето от нас мислят, че шефът си е шеф и романтичния интерес към една жена е... ами в специална категория РАЗЛИЧНА от „приятелството”. Всъщност повечето материали за връзки и запознанства предупреждават мъжете и ги придумват да стоят настрани от „приятелската зона” с жените и от избягване на това да имат „личен живот на работното място”.

Е, твоят Вътрешен Личен Живот върви заедно с теб където и да идеш, без значение дали шефът, баща ти и пр.  обичат да казват, че трябва да го „държиш разделен” от професионалния.

Оказва се, че за всеки един от нас има „идеален тип” приятел и три четвърти от хората, които срещаш просто не отговарят на изискванията ти.

Тази книга ще ти обясни ТОЧНО КАК МИГНОВЕНО да забелязваш хората, които са по-склонни да ти бъдат съюзници в живота и жените, които натурално БЪДАТ СЕБЕ СИ, автоматично ще подпомогнат твоята мъжествена мисия в живота... дали това звучи, малко полезно?

Така си е. И не мисля, че има и човек, който, знаейки тази информация  да не е революционирал социалния живот и връзката с жените.

 

Противоположностите се привличат

Твоята идеална половинка в запознанствата, срещите и обикновеното приятелство или брак ще е точно противоположното ти по характер.Крале и Кралици


Кралете и кралиците
са организирани, логически хора – мислители, които обичат да дават съвети и да бъдат „експерти”. Те също са мили, съпричастни, емоционално грижовни хора. Те се славят с мъдростта си.

 

Воини


Воините са организирани хора като Кралете и Кралиците, но се стремят към ДЕЙСТВИЕ. Те са „дейците”, които са първи в боя , комфортни са в конфликт и са бързи и логични за разрешаването на проблеми.

 

Магьосници

 


Магьосниците са много иновативни, креативни и спонтанни хора, които се чувстват комфортно с несигурността, но също като Воините са бързи в действията си, много удобни в телата си, с физическа показност, хаос, афинитетни към празници и приключения.

 

Любовници

 


Любовниците са също много артистични и креативни като Магьосниците, но са по-малко склонни да поемат действие спрямо проблемите си, да влязат в конфликт или несъгласие и също като Кралете и Цариците са по-съпричастни, мили, емоционално грижовни хора.


Тази книга ще ти покаже стъпка по стъпка основите на Крал, Воин, Магьосник, Любовник системата.  

 

Какво ще стори за теб тази книга ?


Аз гарантирам, че един неин преглед дълбоко ще въздейства върху погледа ти над живота, жените и теб самия. Като все едно ти е дадена супер сила. Наистина. Когато я демонстрираш на шеф или партньор в живота си, те внезапно ще усетят, че имаш „тайни умствени сили”. Когато ги покажеш на една жена по свои начин и само до такава степен, че да разкриеш какво знаеш, тя ще усети, че никога не е срещала мъж, който я разбира толкова ДЪЛБОКО.

Накратко, ти имаш силата да направиш най-доброто, най-качественото си приятелство в живота. Приятелите си допадат един друг и това значи, че ти винаги ще знаеш кой ТЕ харесва и още повече - ще знаеш ЗАЩО.

Аз също гарантирам, че тази информация ще създаде промяна в теб и другите хора ще забележат безспорно.

 

Не решавай сега!

 

Изпробвай книгата "Крал, Воин, Магьосник, Любовник" - безрисково за 7 дни

Знам, че тя ще промени живота ти в сферата на запознанствата.

И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от нея БЕЗ НИКАКЪВ РИСК.

Ето какво ще направя за теб:

Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.

Какво значи това?

Ако ти харесва я задръж, ако ли не просто се свържи с мен в рамките на 7 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите ( не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто РЕАЛНО не можах да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).

Прочети книгата от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ... и жените ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 7 дни за МОЙ РИСК.


Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб - просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите.

Ако ти харесва - задръж я не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Постоянно получавам имейли от мъже, които използват моите материали за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и аз искам да помогна и на теб, също така.

Избери начин на плащане и постави своята поръчка сега.

 

№1

поръчай с ePay - изтегли онлайн СЕГА

№2

поръчай чрез PayPal - изтегли онлайн СЕГА

 

 

№3

поръчай на диск
(важи само за територията на България)

cd

как става?

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________

Твоята сигурност е приета много сериозно. © 2015 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация ти се съгласяваш с тези условия и правила. Въвеждайки своя имейл адрес ти също се съгласяваш да се запишеш за нашия безплатен новинарник. Трябва да си пълнолетен, за да може да влезеш. Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

 

Real Time Analytics