Как да задействаш СЕКСУАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ в една жена, без да се налага да се мъчиш да я впечатляваш

Защо повечето мъже нямат почти никакъв „успех” с жените и какво ТИ да направиш по въпроса?

Приятелю здравей!

Нека те попитам: поне едно тези някога да ти се е случвало?

 • Говориш си с момиче, но се получава просто обикновен, скучен разговор, а ти желаеш да промениш посоката на взаимодействие и да я накараш тя да те ИСКА.
 • Срещаш се с жена, която наистина харесваш, но изведнъж чувстваш как „химията започва да се изпарява”… и усещаш, че тя все е заинтересувана от теб все по и по-малко и не след дълго ще си тръгне.
 • Запознаваш се с момиче, което е „подходящата приятелка” или дори „подходящата за брак” и е било очевидно, че тя те харесва, обаче само като приятел, а ти искаш да знаеш как да я накараш да изпитва по-дълбоки чувства към теб.
 • Говорил си с момиче и си усетил, че между вас  има тръпка, но не знаеш какво да направиш, за да започнат да се получават нещата.
 • Имал си приятелка, но се оказва че с времето тя се отдалечава все повече и повече от теб… до такава степен, че те е боляло дали няма да ти изневери.
 • Бил си с момиче, но докато времето минава си почувствал, че силата ти във връзката се изплъзва и си усетил, че това я кара да бъде все по и по-малко привлечена към теб.
 • Видял си красиво момиче, с което си искал да се запознаеш, но тя е била с някой „гадняр” и е била толкова хлътнала по него, а ти се чудиш каква е тайната тя да го преценява по този начин.
 • Бил си на среща с жена, провеждал си все един и същ стар и скучен разговор, а ти се е искало да можеш да я заинтригуваш и впечатлиш и тя да ти реагира позитивно?

  

 Сега нека те запитам следното:

      В момента, в една от тези ситуации ли се намираш?

      Има ли момиче или жена в живота ти, която искаш да „хванеш” или такава, с която желаеш да имаш връзка, но поради някаква причина, ИСКРАТА помежду ви просто не съществува?

Голямата тайна на привличанетo...

Ето и голямата тайна: Привличането НЕ Е въпрос на избор.

     Какво означава това?

      С други думи казано: една жена не изпитва привличане към мъж, защото тя волево решава да го почувства.

      То просто си се случва.

      Щтрак и толкова!

      Помисли си кога последно си видял НАИСТИНА красива жена и жена, към която си почувствал мигновено привличане?

Нужно ли е било да я гледаш за определен период от време, пресмятайки на ум дали трябва или не, да изпитваш привличане към нея и после да вземеш рационално решение да го почувстваш?

     Не, по дяволите!

     То просто се случва. Още първите няколко минути или даже секунди си разбрал, че имаш привличане към нея.

      Е, имам някои интересни новини за теб:

     Същото нещо става и с жените.

     Жените не решават дали да изпитат привличане към мъжете. Те не пресмятат всички положителни качества, после да добавят вечерите и цветята, които мъжът е купил и накрая да сметнат колко „мил” е бил той и да си кажат на ум: „ОК, аз ще се чувствам привлечена към него.”

     То просто се случва.

     И ако спреш 100 жени на улицата и ги запиташ, какво ги е накарало да почувстват ПРИВЛИЧАНЕ към последния мъж, с когото са били, много малко биха могли да ти отговорят с точност. Обикновено биха ти казали нещо уклончиво като: „Ами не знам… просто така го усетих“ и толкова.

Голямата Мистерия

 Е, защо се случва така?

      Защо жените не могат да обяснят, как те изпитват това магическо чувство наречено ПРИВЛИЧАНЕ към някои мъже, а към други не?

     Защо се случва така, че някои мъже постоянно са заобиколени от жени, които искат да бъдат с тях, докато други мъже почти нулев успех с жените?

      И най-важното, какви са тайните за задействане на тези „механизми на привличането” в жената, за да може тя да го почувства към ТЕБ?

     Отговаряйки на тези въпроси се надявам да реша тази мистерия веднъж завинаги…


     Разликата между средностатистическите мъже, които имат що-горе „СРЕДЕН” успех с жените и МЪЖЕТЕ, които имат НЕВЕРОЯТЕН и постоянен успех с жените е следната…

     По начина, по който аз виждам нещата, ние „средностатистическите мъже” (т.е. ако не сме някои известни,богати или красиви) имаме като цяло две възможности:

 

 1. Да купуваме вечери, цветя, подаръци за една жена, после за друга, докато накрая някоя от тях се „предаде” и приеме предложението за дълготрайна връзка или брак.

   

 2. Да се научим как да задействаме женското ПРИВЛИЧАНЕ към нас, така че да не се налага да купуваме НИЩО и вместо това да стане така, че жените да ни преследват.

     Причината, поради която съм толкова запознат с тези две възможности е, че аз лично действах през много години от моя живот по първия начин (да купувам вечери, цветя и подаръци, надявайки се момичето да ме приеме и хареса) .

     Само след като вече напълно ми дойде до гуша от това, да не знам как да накарам жените да бъдат с мен, взех че помъдрях. ИЗВАДИХ СИ ПОУКА и се научих как да мотивирам жените да изпитат ПРИВЛИЧАНЕ към мен.

     Отне ми няколко години на проба-грешка, да се науча от други мъже, които бяха „природно” добри с жените и да разбера нещата по ТРУДНИЯ НАЧИН, но все пак успях.

     Ако вече си чел основната книга „Удвои си срещите“  тогава си научил някои от личните ми тайни.

     Имаш „основата” за това как да се срещаш с повече жени и вероятно успехът ти с тях е по-висок като резултат…

      Но има и още нещо.

      Ако си готов да вдигнеш успеха си с жените на по-високо ниво, тогава прочети по-нататък…

     През последните две години прекарах много време да наблюдавам и опознавам ОЩЕ момчета, които са „природно добри” с жените.

      Някои са толкова успешни, че сигурно няма да повярваш на историите, които ще ти кажа за тях…

     Влязох по-дълбоко и по-дълбоко в главите им и наистина се научих как и защо те бяха толкова АДСКИ УСПЕШНИ с жените, започнах да разбирам, че те умеят много неща, които повечето мъже не знаят.

     С други думи, беше повече от това просто да знаеш какво да правиш във всяка ситуация.

     Ставаше дума да разбереш как нещата всъщност работеха.

     Тези мъже определено имаха майсторско овладяване над женската и мъжката психология и те използваха това си знание във всяка ситуация, в която се намираха с жените.

     Понякога биха направили неща, които привидно нямат никакъв смисъл, но след като си обясних причините осъзнах, че те имат по-дълбоко разбиране за междуполовите динамики, което ги насочваше.

      Аз осъзнах, че като цяло тези мъже имаха прозорец в умовете и емоциите на жените…  и че този прозорец им дава някакъв вид сила, с която повечето мъже не разполагаха, защото не отделяха време да я научат.  

Прозорецът към Женския Ум, Тяло и Емоции...

   Колкото повече научавах тайните, защо и как жените мислят, чувстват и се държат по начина, по който се държат, толкова повече осъзнавах, че ще трябва да напиша още една книга – книга, която в детайли да обясни тези мистерии, които никой не е обяснявал на мъжете преди.

     И точно това сторих.

 

     Взех всичкия предишно необяснен материал и внимателно го презентирах във втроата книга „Привличането не е избор: Как да използваш ‘тайното’ общуване и сексуален език на тялото, за да привличаш жените?”

Преди да си я изтеглил ето накратко какво ще научиш вътре, за да знаеш че е точно за теб:

  • Какво е това, което „играчите” знаят относно успеха с жените, което средностатистическите мъже не знаят и как да използваш тази информация, за да задействаш привличане мигновено (без да се налага да си надменен идиот) – стр. 18

  • Подсъзнателната система, която жените използват, за да класифицират мъжете МОМЕНТАЛНО (Съвет: няма нищо общо с финансово положение или външен вид). И когато знаеш как работи и как да я задействаш, жените ПРИРОДНО ще те поставят начело на техния списък всеки път – стр. 30

  • Отне ми пет години на „бойното поле”, за да открия четирите прости правила на женското привличане, а мога да ти ги преподам за пет минути. Само тези четири неща ще ти дадът преимущество над всички останали мъже (това са основи, които бих искал някой да ме беше научил още когато започнах). – стр. 18

  • Знаеш ли, че най-елементарната грешка, която мъжете правят, когато се опитват да привлекат жена е също така и най-често срещаната? Ще ти покажа, как лесно и просто да елиминираш тази опасна грешка ЗАВИНАГИ. – стр. 28

  • Дванадесетте най-деструктивни вярвания, които повечето мъже имат – ще разбия всяко едно от тях за теб и ще ти подскажа какво точно да направиш, за да го преодолееш за добро – стр. 49

  • 3-те препрограмирани умствени грешки, с които всички мъже са родени (но малко от тях превъзмогват), които сигурно са възпирали успеха ти с жените до сега. – стр. 60

  • Седемте ключа за това да си препрограмираш мозъка и да се превърнеш в магнит за привличане на жени, на който немогат да устоят. – стр. 61

  • Прост триетапен процес за моментално елиминиране на „тревогата от приближаване” – ще можеш да се заредиш с увереност всеки път, когато поискаш да приближиш жена във всяка ситуация – стр. 62

  • Вродените генетични „бутони”, които КАРАТ една жена подсъзнателно да избере един мъж пред друг – как те работят и как лесно „да ги имаш в твоя полза”, за да може тя автоматично да те избере – стр. 73

  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако не знаеш каква е грешката, която мъжете правят с жените, ти най-вероятно я правиш и сега. Ще ти покажа коя е и как със сигурност да я избегнеш  – стр. 73

  • Тайната сила на „сексуалното общуване” – ще ти обясня скритите механизми на общуване – непознати на 99% от мъжете,  които се промъкват изпод повърхността на всеки разговор. Прожектирайки тези мощни сигнали ще прескочиш глупостите и ще накараш женските сензори на привличане да се преуморят – стр. 91.

  • Ако не знаеш правилния начин за използването на очен контакт, ти най-вероятно телеграфираш съобщението „Не съм мъж, към който трябва да си привлечена’’, ДОРИ ПРЕДИ ДА СИ ПОГОВОРИЛ С НЕЯ. Ще ти разкрия ПРАВИЛНИЯ начин за очен контакт и ГРЕШНИЯ, също така – стр. 92

  • Един въпрос, който НИКОГА не трябва да задаваш на една жена (освен, ако не искаш да убиеш привличането ѝ към теб МОМЕНТАЛНО), въпрос, който почти всеки мъж задава на жена, с която излиза – стр. 93

  • Някога да си бил „отрязван” от жена, когато си питал за телефонния ѝ номер? Ето една фраза от 9 думи, която ще ти помогне да вземеш номера й всеки път и която превръща нейната съпротива в ПОВЕЧЕ ПРИВЛИЧАНЕ – стр. 102.

  • Доказан метод да изградиш и увеличиш привличане до такава степен, че тя буквално да ти съблече дрехите (нямам търпение да споделя това с теб!) – стр. 103

  • Просто средство, което моментално ще изглади един неловък разговор или ситуация с жена – стр. 113.

  • ДЕВЕТТЕ неща, които ТРЯБВА да направиш, за да привлечеш наистина красиви жени (красивите жени са различни – ще ти покажа как да успееш с тях).

  • Има 3 неща, които Джеймс Бонд прави и които му обещават момичето всеки път. Може да ги научиш за 5 минути и те ще подобрят успеха ти буквално за един ден – Глава 6

  • Причината – защо жените поставят мъжете в „приятелската зона” и единствения начин за теб да стоиш ИЗВЪН нея – стр. 127.

  • 8-те неща, с които „средностатистическите” мъже  карат една жена да изстине като лед. Ако си супер богат, привлекателен мъж, сигурно ще можеш да преодолееш това, но в противен случай, само ще се нараниш още повече – стр. 144

  • Природен начин, да преобърнеш разговора за секс и да я възбудиш в процеса, всъщност ще видиш очите ѝ да светват и ще чуеш дишането ѝ да се задълбочава (да, може да го правиш и по телефона) – стр. 148

  • ‘Арогантен хумор’ – „второстепенен урок”. Един от най-мощно привлекателните начини, който може да комуникираш с една жена е чрез магическата формула, която наричам арогантен хумор. В книгата описвам цяла глава, покривайки всеки аспект от тази техника. Ще ти дам върховни примери от истинския живот, които може да използваш веднага. Ако търсиш моментален тласък в играта, това е – Глава 9.

  • ДВАДЕСЕТ от моите лични любими фрази за арогантен хумор, които можеш да започнеш да използваш още тази вечер и да накараш жените да се редят на опашка за теб – стр. 155

  • Как да задействаш химия с нея в първите 30 секунди. Открих, че запалването на сексуална химия с жена е РЕШАВАЩА важна стъпка, която ти трябва да поемеш (ако не я сториш – тя няма да го направи). Ето четири лесни начина да го направиш, които ще я накарат да те пожелае от самото начало – стр. 162.

  • И още много много…

Провери дали тази книга е точно за теб...

     Всъщност това е доста важен въпрос, който си струва да си зададеш…

Все пак на дали на всеки би му се отразило добре това да бъде толкова привлекателен, за останалите. Не знам дали всеки би реагирал добре на подбиви от различни „приятели“ и познати, когато знае, че е толкова добър с жените.

     Да… понякога може да се окаже дразнещо.

     И това да знаеш, че всеки ден може да излезеш с различна жена на среща омръзва.

     Тази книга може и да е за теб, но може и в края на краищата да не е.

     До този момент сигурно вече имаш някаква представа дали тя би ти помогнала да имаш и постигнеш това, което искаш, да заговаряш безброй жени и постоянно да излизаш на страхотни срещи с тях.

     Ако е подходяща за теб – супер.

     Ако ли не – няма проблем.

     Разработих тези материали за специалната и точно обособена група от хора.

     На кого е предназначен да помогне най-много този вид материал…?

   Както споменах изготвил съм тези книги за много специална група от хора.

   Ако си част от нея, тогава аз силно ти препоръчвам да инвестираш в тези книги…

   Нека обясня КОЙ би се възползвай най-много от тези материали.

 1. Момчета и мъже, които искат да научат как по-добре да общуват с другия пол.

 2. Такива, които искат да се запознаят със сериозен тип момиче

 3. Такива, които искат да могат да се запознаят с всяка жена по всяко време и на всяко място.

За кого НЕ Е предназначен този вид материал...?

 1. Някой, който е задоволен със собственото си текущо романтично положение

 2. Някой, който има изобилие от жени в живота си

 3. Някой, който знае как винаги да привлече жената, която си хареса.

 
Това не е всичко…

   Освен основната книга „Привличането не е ззбор“, към нея ще получиш и следните допълнения.

   В тях ще ти покажа:

  • Защо сигурно ти си този, който предотвратява собствения си успех и как да превъзмогнеш природните механизми на „саботиране”.
  • Как да елиминираш отрицателното мислене и програмиране от ума си.
  • Основните причини за отрицателните ни емоционални състояния и как да ги промениш почти мигновено.
  • Създаването на положителни умствени „мисловни цикли”, които ще ти помогнат да успееш АВТОМАТИЧНО.
  • Как БУКВАЛНО да елиминираш провала от живота си.
  • Как да контролираш емоциите си, дори в ситуации с жени, които обикновено те подлудяват.

№1.

Бонус книгата „Значими моменти и преходи – как да пристъпиш от едната стъпка с жените към друга та чак до леглото“

Реална цена 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

№2.

Бонус книгата „Как да се промениш”.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

№3.

Бонус книгата – „8те личностни типа които природно привличат жените“.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

ДА ОБОБЩИМ... Това е, което ще получиш.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

 

Сега искам да те попитам нещо.

Колко би струвало за теб подобна информация…

… която би ти дала способността да генерираш…

Сурово И Неоспоримо Привличане Във Всяка Жена, Която Си Поискаш

    Силата за това най-после да имаш стойностните жени около теб…

    Силата за това да не трябва да се примиряваш с това „какво ти предоставя“ живота. За повечето мъже отговора, е че не е кой знае какво.

   Това е причината защо всеки ден на запад мъже от целия свят плащат на инструктори от $500 до $3,000 долара, за да посещават техните консултации и обучения.

   9 от 10 от тези мъже споделят след това, че биха платили даже два пъти повече от тази цена. Малко са истински важните неща в живота и знание от такава спепен относно взаимоотношения е едно от тях, до което ще имаш достъп в живота си.

   Но познай какво…

   Не само, че ти ще платиш значително по-малко от това, което тези мъже плащат… Също така ще получиш достъп до материал, който е по-конкретен… по-съвместим… и практичен от всичко останало, което някога може да откриеш.

Ето как стоят нещата.

Истинската цена, за подобен вид информация по световните сайтове не е по-малко 89,90 щатски долара.

   Но все пак разбирам стандартите на живот в нашата държава, за това смятам че е най-разумно е да я обявя за 39.90 лв. Да, почти двойно по-малко.

    Както казах на запад такава информация не би струвала по-малко от $80 и наистина не знам и аз дали да не я пусна на по-висока цена.

   Което значи, че още утре или тази седмица може да я повиша, за да сравня каква разлика би имала в продажбите.

   Така че възползвай и поръчай сега за цена на целия пакет от само 39.90лв.

   Ето най-добрата част: Може да го изпробваш безплатно за МОЙ РИСК…

Изпробвай книгата "Привличането не е избор” - безрисково за 90 дни.

Знам, че тя ще промени живота ти в сферата на запознанствата. И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от нея БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НЕЩО. Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.Ето какво ще направя за теб:

Какво значи това?

Ако ти харесва я задръж, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите ( не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто на дали реално мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).

Прочети я от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… а жените и те ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж я и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Често получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и също така искам да помогна и на теб.

Сега е време да поставиш своята поръчка.

 Разбирам, че поръчката ми е напълно без-рискова. 

Ако до 90 дни след поръчката си, не си доволен от написаното вътре и не мислиш че може да приложиш описаните съвети, просто ми пиши и ще ти върна 100% от парите ти.

   Избери вариант и ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за начин на плащане.

Избери една от долните възможности.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Стандартна оферта

39.90 лв.

книгата „Привличането не е избор“

трите допълненителни книгиПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА

49.90 лв.

книгата „Привличането не е избор“

книгата „Удвои си срещите“

книгата „77 закона за успех с жените“

трите допълненителни книги

Твоята сигурност е приета много сериозно. © 2024 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация ти се съгласяваш с тези условия и правила. Въвеждайки своя имейл адрес ти също се съгласяваш да се запишеш за нашия безплатен новинарник. Трябва да си пълнолетен, за да може да влезеш. Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close