cd_order_success

   Твоите данни бяха изпратени успешно. Пратката ще бъде доставена в рамките на два работни дни. Ще се свържем с теб на посоченият телефон за подтвърждение и час на доставка.

   Ако имаш някакви въпроси моля не се колебай да се свържеш с мен.

     А докато чакаш поръчката ти да пристигне присъедини се в нашата специална фейсбук група от ТУК. След което натисни бутона присъединяване към групата. 


Почакай!
77_laws

Искаш ли да получиш ОЩЕ ЕДНА от книгите ми напълно безплатно?

Отговори на долните два въпроса и ще може да изтеглиш книгата
„77 закона за успех с жените“ още сега!


 

С какво книгата „77 закона за успех с жените“ се различава от всяка друга програма за запознанства и успех, която съществува?

1. Тази книга обхваща всички елементи на успеха с жени.

От вътрешната игра и как да изградим самочувствието си и да подобрим собственият си образ… до голямата картина, концепции и идеи, които разрешават загадката, едни жени предпочитат един мъж пред друг… и практически, „полеви изпитани“ техники, които всеки мъж може да използва, за да получи мигновени резултати… тази книга садържа всичко. Всичко, което ти трябва за да имаш успех с жените е тук.

2. Идеите, могат да бъдат приложени, навсякъде.

Тези правила на успех важът за всички мъже и жени и прекосяват, всички епохи, културни и национални граници.

Веднъж щом приемеш вътрешно тези идеи и принципи, ти буквално ще можеш да привличаш жени по ТВОЙ избор … Без значение какво ти е предпочитанието.

3. Това е НАЙ-ДОБРОТО от многото ми години опит и изучаване.

Прекарал съм повече от десетилетие, за да открия тези неща за себе си и повече от 5 години помагам на други мъжете в същото. Тази книга представлява най-доброто от най-доброто – ГОДИНИ на изучаване… всичко събрано в една книга.

Не беше лесно да кондензирам всичко това на едно място. Бях принуден да изрежа всичко, което не беше абсолютно необходимо. Ти получаваш само важните неща … без излишен и относителен материал.

4. Кондензирано, изложено и показано в „утвърдителен стил”

В тази книга, не само  получаваш най-важните ми понятия и техники… ти си ги получаваш по начин, който ги прави невероятно лесни за разбиране и буквално ги прави част от теб самия.

След като материалът е в съкратен вариант само за 3 часа ти ще можеш да преминеш през него отново и отново… и всеки път, когато го направиш,  ти ще намериш нови открития и реализации, за себе си… и все повече ще се доближиш до постигане на своите цели.

Виж…

Когато знаеш защо нещо работи, после много лесно можеш да го дублираш по свой собствен начин… и след като го сториш, ще може да вземеш всяка реплика или техника и да я интегрираш лесно и… натурално.

И както споменах преди… най-добрата част за това е, че ще ти даде възможноста да създадете твои собствени реплики и техники на употреба… така, че никога няма да бъдеш вече „роб” на това да запаметяваш различни фрази за свалки… и никога да не пропускаш възможността си отново с привлекателна жена, която харесваш, поради причина от вида: „Не знаех какво да кажа“.

Преди да си я изтеглил обаче, нека да ти кажа някои от идеите, които ще научиш в нея… така че да знаеш, че е правилна за теб.

 • Ключът към Супер Увереността – Специално 5 минутно упражнение, така че, когато го изплняваш жените могат буквално да чувстват твоето присъствие, когато влезеш в дадено помещение.
 • Как да накараш жените да те преследват и да бъдат заинтересовани от теб по начин, изискващ почти никакви услия от твоя страна.
 • Как да си подредиш живота, така че винаги да се срещаш и запознаваш с нови, интересни и свободни жени, без да се налага да се отклоняваш от пътя си… и по начин, който ги кара да искат да се запознаят с теб.
 • Какво да кажеш по телефона и по имейл, за да помогнеш на една жена да мисли за теб и да иска да те види на живо.
 • Как да изградиш сексуално напрежени и страст и то бързо по начин, който дори и природно най-добрите мъже не биха успели да открият (отне ми доста време, за да измисля това и съм наисина развълнуван да го споделя с теб).
 • Тайна №1 на всички „природно добри мъже с жени“, И след като я усъвършенстваш жените буквално ще се съревновават за теб).
 • Как момчетата УБИВАТ шансовете си за дългосрочен успех с женитеоще в самото начало … и какво да направиш вместо това, за да може да я караш да те иска, за колкото дълго искаш ТИ.
 • Двата основни врага които убиват привличането (Съвет: те нямат нищо общо с външния вид или парите).
 • Как да си сигурен, че винаги оставяш една жена да иска още… без значение дали става дума за разговор…привързаност… или сексуална удовлетвореност (Това е ключът към изграждането на сексуалното напрежение бързо ВЪВ ВСИЧКИ ЕТАПИ от играта).
 • Как да планираш живота си с цел максимален успех с жените… от малките неща, до големите… и как да създадеш без усилен успех за себе си, който да работи в срещнето и привличането на жени.
 • И много, много още

 

Както казах – давам ти я безплатно в замяна на отговор на въпросите от формуляра по-горе: