Дълбоко вникване и подробно образование в женската психология ПЛЮС полеви техники за това как да впечатлиш и поканиш на среща всяка жена, която пожелаеш.

Малко по-надолу ще ти разкрия три ПРОСТИ СТЪПКИ, които всеки мъж може да използва ОЩЕ СЕГА, за да повдигне своя успех с жените на едно ново, завидно и мечтано ниво… но първо искам да ти задавам следните няколко въпроса…

  • Самата МИСЪЛ за това да заговориш жена, прави ли те НЕРВЕН?
  • Дали липсата ти на опит с жените, означава че имаш бегла или даже НИКАКВА ИДЕЯ, за това как да докараш нещата на физическо ниво с нея (или как да направиш така, че да не се прецакаш, ако пробваш?)
  • Би ли ти харесало да срещнеш „единствената“… тази страхотна жена, с която би могъл да си споделиш живота… само че някак си, си убеден, че няма начин тя да е заинтересована в теб?

  • Или пък, дали вече не си успешен с жените до определено ниво, но би искал да повдигнеш успеха си на следващото още сега и да започнеш да се срещаш с по-привлекателни жени, по-редовно? 

Ако отговаряш с ДА, на поне един от тези въпроси, тогава имам важни новини за теб… НЕ СИ САМ! Всъщност този списък от въпроси е резултат от годините личен опит, несгоди и овладяване на тази област от живота ми самостоятелно.

Крайният извод е… че НЕЗНАНИТО да провокираш привличане у жените си е неприятно усещане.

Абе казано направо си е кофти от всякъде. Усещането е че все едно нямаш сила и контрол и създава един вид „дразнение“ в живота ти, което пречи или даже понякога доминира над всичко останало.

От друга страна пък… умението и ЗНАНИЕТО как да привличаш жени се усеща ПРИЯТНО… Хубаво е!

Добре е да не се налага да я черпиш постоянно, само защото мисличш, че това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да я впечатлиш… както е и добре да не се налга да говориш неща, които не мислиш само с надеждата, тя да те хареса… Абе просто си е добре да знаеш как да привличаш жени.  И не е само добре за теб… ами и за НЕЯ се усеща добре… и според мен СИ СТРУВА ДА СЕ НАУЧИ.

Ти как мислиш?

За съжаление повечето мъже НИКОГА не го научават и така продължават да повтарят все същите грешки ПАК И ПАК И ПАК

Но виж какво… Не трябва да си живееш живота като „срамежливо“ момче, което продължава да прави все същите грешки с жените…. или даже по-зле… такъв, който избягва жените изцяло.

Сега искам да ти покажа и да те науча как да спреш да си „блъскаш главата“ в стената, ползвайки тактики, които не действат… спри да се изтезаваш емоционално… и вместо това започни с изучаването на силни, изпробвани и ГАРАНТИРАНИ методи за запознанства с повече жени и излизане на повече срещи.

Ето и моята препоръка… 

Направи тези три неща И ЩЕ СЕ запознаеш с повече жени – ГАРАНЦИЯ и точка по въпроса.

 1. Започни първо с ВЪТРЕШНАТА НАГЛАСА

Успехът с жените започва с това, което е вътре в теб… и едното най-важно нещо, което някога ще направиш, за да си помогнеш в това да станеш по-успешен с жените е да изградиш основа, стабилна като скала, от увереност и самочувствие в себе си.

Когато развиеш това неразклатимо усещане за себе-увереност, ще забележиш някои много интересни неща, да се случват в живота ти. И жените, които срещаш сякаш изведнъж… ще станат много заинтересовани да се запознаят с теб – дори до етап на това ТЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТ ТЕБ, само за да разберат що за тип си.

… СИЛНИ техники за преодоляване на страха и подсилване на себе-увереността ти.

Ако пък НАИСТИНА искаш дълготраен, постоянен успех с жените, то тази стъпка НЕ Е по желание. Трябва да го направиш. За жалост обаче, може да ти отнеме мнооого години пробвайки сам… а пък е и много лесно „да изпаднеш някъде по пътя“ и да трябва да започваш пак отначало.

Повярвай ми… аз знам!

За твое щастие… през годините и моите лични премеждия, аз развих БЕЗОТКАЗНИ техники за преодоляване на страха и подсилване на себе-увереността. Открих начини, чрез които всеки мъж може да предизвика силна и ТРАЙНА промяна, която жените забелязват НА МИГА… без значение какво е нивото ти на увереност в момента… и няма да ти отнеме години, няма да отнеме даже и седмици, за да го направиш.

 1. Научи Много ИЗПРОБВАНИ техники, които действат.

Някога да си виждал жена, с която си искал да се запознаеш, но просто не си знаел какво да направиш или да кажеш, за да подкараш разговора или някога да си се разхождал с жена и просто си знаел, че ТРЯБВА да я целунеш… но просто си нямал идея как „да направиш своя ход?“

Реалността на нещата, е че тези ситуации се случват постоянно… и твърде често мъжете пропускат възможности с жените поради това, че не знаят какво да правят.

Ключът в това да не пропускаш удачни възможности и да избегнеш неловките моменти е да имаш поне едно нещо „по подразбиране“, което да сториш във всяка ситуация… било то това да заговориш жена и да започнеш разговор с нея, да й вземеш телефонния номер или друг контакт, да знаеш какво да кажеш при първото позвъняване… и всичко останало до момента, когато нещата минат на по-физическо ниво, че и по-далеч.

Представи си, ако имаше начин абсолютно да си гарантираш, че една жена, с която си говориш би ти дала телефонния си номер и си знаел какво ТОЧНО да кажеш, когато й звъннеш, така че да си гарантираш среща с нея…

С времето развих БОГАТ АРСЕНАЛ от техники, начини и кратки пътечки за всяка ситуация, в която се окажеш с жените. И може да ги научиш БЪРЗО… Ще ти покажа първо основните… и после ще ти обясня и по-сложните материали.

 

 1. Запознай се с ЕКСПЕРТИ и се научи директно от тях…

Оказва се че най-важното и значимо нещо, което би могъл да сториш в „пътешествието си“ в това да си по-успешен с жените е да се научиш от мъже, които ВСЪЩНОСТ МОГАТ И ЗНАЯТ КАК СТАВАТ НЕЩАТА. Има мъже, които като че ли имат сякаш магически способности за това да привличат жени…. Повечето от тях всъщност правят така, че ЖЕНИТЕ ОТИВАТ ПРИ ТЯХ… и то редовно, но истински шокиращото нещо, е че много от тези мъже не са всъщност най-красивите… а що се отнася до парите… честно казано някои от тях едвам връзват двата края.

Ако успееш да намериш някои от тези мъже би бил зашеметен от простотата и влиянието, което тези мъже биха споделили… само една от тези тайни би могла да те докара до този ГОЛЯМ ПРОБИВ, който очакваш.

Ако търсиш как да ускориш своите умения с жените е ОТ ОСНОВНА ВАЖНОСТ да се научиш от колкото можеш повече от тези мъже. Ще останеш очарован просто колко бързо ще ти се подобри играта, когато поемеш тази важна стъпка.

В онлайн курса „Създай привличането“ , ще получиш всички тези неща – вътрешната настройка, практични техники и постъпателни упражнения, които може да направиш.

Можеш ОЩЕ СЕГА да започнеш да го гледаш и само след минути ще имаш достъп до най-доброто образование по темата.

Пробвай курсът „Създай привличането“ днес

Разбери тайните за:

 • Това как уверено да заговаряш жените и да им вземеш телефонния номер.

 • Мигновенно да задействаш нейното привличане, така че ТЯ да преследва ТЕБ

 • Съвети за флирт, които да запалят нейния интерес, че даже да я карат да те моли за още.

Близо 22 часа и 84 видеа с ДОКАЗАНИ и ИЗПРОБВАНИ методи, техники и съвети.

ПОРЪЧАЙ И ЗАПОЧНИ ДА ГО ГЛЕДАШ ОЩЕ СЕГА!

На правилното място ли си... т.е. дали този курс е за теб?

И преди да ти споделя какво точно ще научиш в този курс… нека първо да видим дали изобщо той е за теб… или както обичам да казвам… дали си на правилното място. 

По-долу първо съм изброил нещата, които да НЕ очакваш да научиш в курса, после основните проблеми, които се засягат в курса и накрая какво точно ще научиш, преминавайки през него.

Този курс НЕ Е за теб, ако...

 • Очакваш да станеш „магнит за жените“ от днес за утре, при това без да си положил никакви усилия.

 • Очакваш да научиш как да накараш ТОЧНО ТАЗИ определена жена да се влюби в теб. (съжалявам не продавам елексира на любовта и нямам вълшебните стрели на Купидон)
 • Очакваш, че ще може да си върнеш жената, която (не толкова отдавна) те е зарязала. Този курс, също не е и по темата „как да си върна бившата“. Въпреки че най-вероятно ще ти помогне да откриеш свои грешки, които са довели до изгубване на привличането от нейна страна.

От друга страна…

...ако поне едно от долу-изброените е валидно за теб, то този курс е точното решение

 • Ставам нервен, когато трябва да поканя жена на среща или пък, когато дойде момент да я целуна… и усещам, че бих си изгубил възможността, ако прецакам това. Не искам да направя грешка.

 • Неуверен съм, защото не съм богат, висок или „красив“ и не виждам защо някоя силно привлекателна жена би била заинтересована в мен, когато тя „има достъп“ до подобни мъже.

 • Направо ставам парализиран, когато видя красива жена, с която искам да се запозная и докато измисля какво да кажа, нея вече я няма

 • Ставам стеснителен и „вдървен“, когато съм около жена (или жени), които преценявам за привлекателни

 • Усещам, че жените имат пълната власт и избор, а аз съвсем малко или даже никаква

 • Не разбирам защо жените ги интересуват неща като мода и стил… и не знам дори от къде да започна

 • Нямам си и идея за това дали една жена ме харесва или е заинтересована в мен

 • Чувствам се смутен заради моите истински подтици и бих се чуствал истински неловко, ако разбера какво наистина си мисли една жена

 • Не искам да призная на никой, че тази тема ми е неудобна и ме кара да се чувствам неловко и за това я избягвам. Иска ми се да се справя сам.

 • Не знам какво да сторя, когато една жена се разсърди или започне да прави драми

 • Бих искал да срещна някоя наистина изключителна жена, с която да имаме страхотна връзка и страхотен секс, но не знам дали има такава жена и ако има дали би била заинтересована в мен

 • Стигнал съм до етапа, където просто усещам, че трябва да се предам. Никога няма да съм успешен с жените и просто трябва да приема това и да карам така.

 • Не знам как да се справя с жени от „висока класа“

 • Бих искал да се запознавам с по-млади жени, но идея си нямам как да подходя.

А сега ето и какво точно ще научиш и овладееш, преминавайки през курса

 • Как да създадеш сексуално напрежение, което не само възбужда жените, но и ги кара да си мислят за теб, много след като си си тръгнал.

 • Просто дву-стъпково упражнение, което да ти помогне да отстраниш страховете, които те възспират от успеха с жените.

 • Как да „рестартираш“ вътрешното си състояние и да изградиш ново, силно ниво на увереност, което жените биха забелязали.

 • 20-те черти на мъжете, които са „природно“ добри с жените… и как да изведеш на преден план своята естествена способност да привличаш жени по-бързо отколкото си си мислел за възможно.

 • Начинът, по който се използва сексуален език на тялото и „невинно докосване“, за да възбудиш една жена… без даже да й казваш и дума.

 • Тайната за това да накараш една жена да иска да ти даде своя телефонен номер или друг контакт… да излезете на среща… и още

 • Как да направиш страхотно първо впечатление с жена (това е важно… няма да имаш втори шанс)

 • 19-те качества на сексуално привлекателните мъже, включително конкретни, дума по дума начини, чрез които да демонстрираш, че ти си точния мъж за нея (направи просто 2 или 3 от тези неща и си готов).

 • „Помощни колелца“ за запознанства с жени… различни аксесоари, похвати и т.н. които ще помогнат да поддържаш интересен разговор с жените във ВСЯКА ситуация.

 • Лекът противш ЖЕНЧОТО: как да стъпиш отново на крака, ако чувстваш, че започваш да се държиш отчаяно и нуждаещо се с жените.

 • И това е само началото… защото имам и друга изненада за теб….?!

Това не е всичко…

      Освен курсът „Създай привличането“, ще имаш възможността да получиш и следните допълнения.

Моделите на майсторството - cover

Допълнителния курс "Моделите на майсторството"​

Още 38 часа в 50 видеа с различни умствени модели и психологични принципи, които буквално ще ти помогнат да станеш експерт в областта с жените за отрицателно време. ​

онлайн консултиране

Лично консултиране​​

Специално персонализирано консултиране по имейл, viber или telegram относно ситуации в които се намираш за следващите 6 месеца.

Изпробвай курсът "Създай привличането” - безрисково за 180 дни.

180 дневна гаранция за връщане на парите

Знам, че той ще промени живота ти в сферата на запознанствата, а и не само. И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да го изгледаш БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НЕЩО. Ще може да изгледаш курса за МОЙ РИСК.

Какво значи това?

Ако ти харесва – задръж го, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 180 дни (да, 6 месеца) от поръчката и ако не си усетил подобрение и повече успехи след изглеждането му  ще получиш пълна възвращаемост на парите (не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто на дали реално мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб. Когато избереш един от вариантите, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което ще получиш инструкции за достъп до курса.    

Изгледай го от начало до край! Ще усетиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… и жените и те ще го забележат. Използвай този материал както си поискаш за следващите 180 дни за МОЙ РИСК. Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж го и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Често получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и също така искам да помогна и на теб.

Избери вариант, натисни бутона по-долу и постави своята поръчка.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

СТАНДАРТ

149.90ЛВ.

КУРС „СЪЗДАЙ ПРИВЛИЧАНЕТО“

ДОЖИВОТЕН ДОСТЪП


ОБЩО 22 ЧАСА В 84 ВИДЕА

ПАКЕТ

189.90ЛВ.

КУРС „СЪЗДАЙ ПРИВЛИЧАНЕТО“

ДОЖИВОТЕН ДОСТЪП

ДОПЪЛНИТЕЛЕН КУРС „МОДЕЛИТЕ НА МАЙСТОРСТВОТО“

КОНСУЛТИРАНЕ ЗА 6 МЕСЕЦА


ОБЩО 45 ЧАСА В 134 ВИДЕА 

Твоята сигурност е приета много сериозно. Твоите данни няма да бъдат споделяни с трети лица.
© 2022 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация се съгласяваш с условията и правилата на сайта.  Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close