Унищожи възспиращата те от успех несигурност, тревога, притеснение и СТРАХ, за да се преобразиш в силния, уверен и привлекателен мъж, който жените желаят!

   Я ми кажи нещо: Някога да си прецаквал важна ситуация с жена?  Моля те бъди откровен!

  Искам да знам дали…

…някога, си заговарял жена, към която си се чувствал привлечен и да си бил толкова нервен, и притеснен, че чак да си „гълташ езика“, а тя е усетила лоши ‘вибрации’ от теб, и си е заминала…?

…някога, да си бил във връзка с прекрасна жена, и да си станал емоционално несигурен или зависим от нея, заради собственото си чувство на благосъстояние, до такава степен, че буквално си я отблъснал от себе си?

… някога, да си виждал жена, с която си искал да започнеш разговор, но си ‘ИЗТРЪПВАЛ’, дори при МИСЪЛТА, да я приближиш, и просто си решил, че е по-добре да си заминеш, отколкото да се опиташ да преодолееш притеснението? Най-лошото е, че вероятно по-късно си се самосъжалявал, и си се чувствал ПО-ЗЛЕ през следващите няколко часа или дни.

…някога, да си „изгубвал харизмата си” около жена, която наистина си харесвал? Може заради изказ, който те е разстроил или нещо, което тя е направила, което те е провокирало, да се чувстваш гневен, а ти си позволил на емоциите да те превземат, и това я е накарало да изгуби интерес в теб?

… някога, да си се запознавал с жена, която наистина си харесвал и си започнал да се чувстваш емоционално прикачен към нея, ПРЕДИ дори да си я опознал или  излязъл с нея. Изпитвал си чувства  на ревност, съмнявайки се дали тя е с други мъже, въпреки че  дори още не е с теб?

… някогада си се  чувствал, като че ли определена жена може всъщност да контролира емоциите тибез ти да го осъзнаваш? Живееш си живота и всичко е наред. После се запознаваш с тази определена жена и изгубваш способността да контролираш собствените си емоции, и с дни и седмици се мъчиш да се контролираш, узнавайки че това да си извън контрол я кара да бъде все ПО-МАЛКО заинтересувана от теб, но да не можеш да направиш нищо по въпроса…?

…някога да си бил обсебен от жена, без да има реална основателна причина и да не си знаел как да се владееш, хабейки време, емоции, енергия а може би и пари?

Да ти се е случвало някога нещо като тези ситуации или подобна на тях?

Ако си, както и аз преди бях, когато за първи път започнах да работя върху „вътрешните си нагласи”, тогава си бил в една или повече от тези ситуации, най-вероятно МНОГО ПЪТИ.

И кое е НАЙ-ЛОШОТО при попадаването в такива ситуации?

Ако питаш мен, най-БОЛЕЗНЕНОТО е, че когато си в такова положение сякаш винаги ЗНАЕШ, че ТИ сам си оплескваш шансовете!


– Не е жената.

– Не е ситуацията.

– Не е НИЩО друго.


ТИ СИ! И го знаеш. Може да се ЧУВСТВАШ извън контрол на себе си и ситуацията,  може да ОСЪЗНАВАШ, че ти си този, който проваля нещата, защото просто не си успял, да се КОНТРОЛИРАШ.

И това е най-лошата част!

ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА, поради която някои мъже винаги се провалят с жените, и какво да направиш ТИ по въпроса...

Откакто написах първата си книга „Удвои си срещите”, видях много мъже да правят тази грешка.

Виждам, че искат да си разрешат проблема само с техники и трикове, когато имат проблеми, които никога не биха могли да се решат с техники.

От личен опит и от другите, аз научих че една техника почти никога няма да проработи за мъж, който не си е оправил „ВЪТРЕШНИТЕ” предизвикателства.

Примерно, ще стане така, че да обясня на някого страхотен „начин за заговаряне”, за да започне разговор с жена, където и да е, а той ще се върне после при мен и ще ми каже, че просто не е могъл да го направи. Като го попитам какво има предвид, често отвръща, че поради някаква причина, даже не би и ПРОБВАЛ.

Проблемът е по-голям, отколкото това да не знаеш „точните думи“.

Всъщност, знанието на определени фрази само ще ВЛОШИ нещата за дадения човек. Сега той има това, което си МИСЛЕШЕ, че му трябва, но ВСЕ ОЩЕ нещата не действаха. Така той ще стане по-разочарован и депресиран, и ще започне да се чувства зле относно СЕБЕ СИ.

Репликите за свалки и другите техники могат да бъдат СТРАХОТНИ, но една супер реплика няма да излекува твоя страх от това да приближиш една жена и няма да премахне тревогата от това да бъдеш отхвърлен. Нито пък твоите дълбоко внедрени несигурности от детството, нито депресията, самотата и тъгата ти. Също както и лошите ти навици, които още повече отблъскват жените, отколкото да ги ПРИВЛИЧАТ.

Преди всичко, знаенето на повече реплики и „номерца“ няма да ти помогне да избягаш от съкрушителната липса на увереност и самочувствие.

Тези „вътрешни“ проблеми трябва да бъдат засегнати В ОСНОВАТА. Промяната трябва да се случи ОТВЪТРЕ, а не отвън.

Но добрите новини са, че когато подчиниш ‘вътрешните демони’ като страх, тревога, несигурност и непредсказуеми емоции, ще видиш, че „външният“ ти успех с жените и запознанствата ще се подобри ОТ САМОСЕБЕ СИ.

От личен опит ще ти споделя, че когато започнеш да подобряваш Вътрешната Си Игра жените просто автоматично ще ти отговарят положително.

Как да смачкаш „вътрешните си глупости”, които те възспират от успеха с жените – бързо и завинаги...?

Ако най-сетне си готов да се ‘справиш’ с вътрешната си игра, и да кажеш СБОГОМ на проблемите и недостатъците, които са те саботирали с жените постоянно, тогава имам фантастични новини за теб…

Синтезирах на едно място революционни идеи за това как те помагат на мъже да си оправят вътрешните проблеми…. но нека ти разкажа още малко…

След много години четене на психология и книги за личностно развитие, аз винаги съм си мислил, че някой трябва да създаде най-доброто, което може…

Но не успявах да намеря нищо, което дори бегло да събира нещата едно към друго.

Веднъж, когато се ровичках из нета за повече полезна информация, относно подобен тип трудности, се натъкнах на програма (семинар), в който водещите бяха създали нещо като „обединена теория на психологията“ за последните няколко години.

Ето кое ми стана интересно…

В нея те говореха за това, как са използвали най-добрите научни подходи и са ги кондензирали в прости подходи за справяне с пречки от типа вътрешна игра – неща като гняв, тревога, депресия, страх, увереност и самочувствие. Те бяха превърнали тази „висша теория“ в обикновена система, която всеки мъж може да използва, за да си оправи „вътрешните пречки“ и да си създаде живота, който желае за себе си.

Ново прозрение в поведенческата психология

Всичко, за което говориха вътре, беше подкрепено от ИСТИНСКА НАУКА, т.е. ставаше дума за най-новите открития в областта на психологията. Абе беше наистина нещо гениално.

После разбрах, че те даже били патентовали системата в САЩ и всъщност ВЕЧЕ я били използвали, да помогнат на десетки хиляди души в поединични терапевтични сесии.

Заинтересуван от психология, колкото повече  гледах семинара и разучавах нещата в него, толкова повече ми се искаше да направя нещо подобно и за мъжете в България.

И преди съм чел други книги по психология, но досега никога не бях попадал на нещо от този сорт.

Така, че после бързо се заех да обясня и да организирам тези теории в подходящ вид, и също да ги синхронизирам с идеите от другите материали…

И се получи този единствен по рода си курс, който буквално  обхваща ВСИЧКО. Нарекох го просто – „Дълбока психология“

Като цяло в този курс са представени „стъпка по стъпка“ начини за преодоляване на ограничаващи вярвания, разрушителни емоции и неконтролируеми страхове, обяснявайки, как точно да се създаде стабилен себе образ, стабилно самочувствие, давайки постъпкови, лесни за употреба инструменти за превъзмогване на вътрешните трудности БЪРЗО и ЗАВИНАГИ.

Курсът ще ти помогне да се препрограмираш към ТОТАЛЕН успех в романтиката и живота като цяло, без значение колко ЗЛЕ се чувстваш сега, или колко болезнено си бил наранен в миналото.

Вътре ще откриеш, как да използваш „операционната система“ на човешкия ум, за да изтъкнеш точните проблеми, които ти съсипват шансовете с жените и как БЪРЗО да ги поправиш.

Ще научиш как да преобразуваш лошите си моменти от миналото в положителни точки за справка  и ще използваш тези точки да ти дадат способността, с която ВИНАГИ да подхождаш правилно към жените.

Гледайки курса е като все едно да си „ъпгрейднеш“ мозъка с последната версия софтуер за „запознанства“ и “увереност“.

Страх, тревога, депресия, нервност, самота, гняв и разочарование бързо ще се превърнат в нещо от миналото. Всяка част от романтичния ти живот ще започне да се движи все по-гладко… Ще се почувстваш, като че си на „автопилот“, когато използваш правилните похвати с една жена. 

Ако страдаш от депресия или просто леко си унил, от това как нещата са се развили напоследък, сега ще се научиш  да „превключиш“ в успешен режим, и да поемеш заразно положителна нагласа. Ще гледаш на всеки нов ден, като на възможност,  да изпробваш твоите новооткрити умения, и да се запознаеш с повече, и повече привлекателни жени.

На повечето психоаналитици им трябват години, за да доставят този резултат, чрез терапии и сесии, но чрез тази новооткрита система и революционни методи, ти ще усвоиш инструментариум, с който да бъдеш свой собствен учител по успех, буквално за часове. 

Ще се научиш как точно да синхронизираш и двете части от мозъка  си, за да получиш резултати на момента, и да ускориш своите умения във ВСЯКА ЕДНА област на живота.

  Ето още някои неща, които ще възприемеш в този удивителен курс:

 • Как да запечаташ „процепите“ в самочувствието си за ВИНАГИ и да построиш солидна като камък основа на увереност, която всички жени „усещат“, когато са около теб.
 • Защо човешката природа, всъщност, те проваля от това да имаш успех с жените… и какво задължително трябва да сториш, за да преодолееш лошото си програмиране, и да започнеш да живееш живота, за който си роден.
 • Чисто нов, научно доказан, начин за освобождаване завинаги от депресията и тъгата, без значение колко е сурова… и  замяна с чувства на щастие и задоволство.
 • Детайлен, като по рецепта, начин за това, как да си изградиш самочувствието, който действа всеки път (тайната е в постъпковия процес, описан подробно).
 • Прост психологичен трик за това как да победиш гнева и тревогата, и никога  да не бъдеш роб на своите емоции.
 • Какво да направиш, ако приемаш болката от отхвърлянето прекалено присърце? Постъпателен метод, за да създадеш каменно солидна увереност, която всяка жена би отразила.
 • Тайната, която обикновените терапевти няма да ти кажат и която ще поправи вътрешните ти трудности. Ако всеки пациент я знаеше, нямаше да има терапевти.
 • НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка, която мъжете правят  и която дава цялата им сила на жената. Ако допуснеш тази грешка, значи НИКОГА повече няма да можеш да си върнеш силата обратно.
 • Как да създадеш доверие у една жена,  като и казваш „не“ в правилните ситуации
 • Как да използваш икономиката на психологията, за да накараш хората да направят това което искаш, докато създаваш ситуации от типа победа-победа за всички.
 • ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА между добрите момчета, които привличат жени и добрите момчета, които НЕ МОГАТ… и това как да използваш твоята природна вежливост, за да ти даде убийствено преимущество пред „грубяните“ и „гаднярите“.
 • Как да изхвърлиш фрази, трикчета и номерца , които само те тласкат все по далеч от успеха с жените и развиват мощна ВЪТРЕШНА ЕНЕРГИЯ, която като магнит привлича жените към ИСТИНСКОТО ТИ АЗ.
 • Как да си построиш СЕБЕУВЕРЕНОСТ като „не се съгласяваш“. Знам, че не звучи логично, но трябва да прочетеш и ще разбереш.
 • Как да изглеждаш 100% уверен пред една жена, преди още да си си оправил вътрешната игра. Това щ ти помогне да придобиеш опит, докато се учиш.

До колкото си направих проучването няма друг подобен курс за собствена помощ на пазара, който да засяга конкретно проблеми за вътрешните предизвикателства на мъжете, които ти пречат на успеха с жените.

Този курс е действителен НАУЧЕН МЕТОД, за посочване и елиминиране на причините, за „провала“ с жените и цели да отприщи могъщия, привлекателен мъж, който е скрит дълбоко в теб.

Ако изпитваш затруднения  и имаш проблеми, които те задържат от успех с жените, курсът ще ти покаже как напълно да ги игнорираш от системата си и ще започнеш да забелязваш резултати още същия ден, когато започнеш да го гледаш.

Всеки психологичен проблем си има решение и ти ще можеш да разрешиш своите, чрез методите в курса.

А ако вече си по пътя към успеха и просто ти трябва малко повече скорост, тази програма ще те изстреля на ниво, което може би не си смятал, че е възможно, помагайки ти да се трансформираш в този силен, уверен мъж, който жените просто не могат да пропуснат.

Започни да гледаш още сега – Без Никакъв Риск За 90 Дни!

*Курсът може да бъде изгледан както онлайн, така и може да се изтегли, за да се гледа на удобно за теб място. Файловете са пригодни за всякакъв вид устройства – компютър, телефон, таблет.

Изгледай курса за Дълбока психология днес и научи най-добрият начин за това как да:

 • Елиминираш СТРАХА и ТРЕВОГАТА от живота си
 • Заредиш до горе своята УВЕРЕНОСТ
 • Усъвършенстваш „Вътрешната си Игра”, за да имаш повече жени

Повече от 25 часа с доказани техники и съвети!

 

Това не е всичко...

Освен курсът за дълбока психология към него ще получиш и следните бонуси.

№1.

Основните ми две книги по темата привличане.
Реална стойност – 75лв. – Получаваш БЕЗПЛАТНО

 

№2.

Бонус книгите:
„8те личностни типа които природно привличат жените“.

Реална стойност – 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

„Как да се промениш”.
Реална стойност – 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

„Значими Моменти И Преходи – Как Да Пристъпиш От Едната Стъпка С Жните Към Друга Та Чак До Леглото“
Реална стойност – 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

№3.

Книгата ДЪЛБОКА ВЪТРЕШНА ИГРА
Практични насоки за това как да:

 • Елиминираш СТРАХА и ТРЕВОГАТА от живота си
 • Заредиш до горе своята УВЕРЕНОСТ
 • Усъвършенстваш „Вътрешната си Игра”, за да имаш повече жени

Повече от 130 страници с доказани техники и съвети!

Реална стойност – 49,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

НЕКА ОБОБЩИМ…
Ето какво ще получиш

*Курсът може да бъде изгледан както онлайн, така и може да се изтегли, за да се гледа на удобно за теб място. Файловете са пригодни за всякакъв вид устройства – компютър, телефон, таблет.

Цената на този пакет е само 149.90лв. И ето най-добрата част: Може да го изпробваш безплатно за МОЙ РИСК…

90 дневна гаранция за връщане на парите

Знам, че този курс ще подобри живота ти в сферата на запознанствата. И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да го изгледаш БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НЕЩО. Ще може да се включиш и да го изгледаш за МОЙ РИСК.Ето какво ще направя за теб:

Какво значи това?

Ако ти харесва, задръж го, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите ( не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто на дали реално мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един начините за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което ще може да го изтеглиш или гледаш онлайн  (по твое желание).

Изгледай го от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… а жените и те ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж го и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Често получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и също така искам да помогна и на теб.

Натисни бутона по-долу и постави своята поръчка.

Обща цена включваща всички бонуси: 341,80лв. За теб 149,90 лв.

*Курсът може да бъде изгледан както онлайн, така и може да се изтегли, за да се гледа на удобно за теб място. Файловете са пригодни за всякакъв вид устройства – компютър, телефон, таблет. Книгите са електронен формат PDF и EPUB

 

 

 

 

 

 

Твоята сигурност е приета много сериозно. © 2024 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация ти се съгласяваш с тези условия и правила. Въвеждайки своя имейл адрес ти също се съгласяваш да се запишеш за нашия безплатен новинарник. Трябва да си пълнолетен, за да може да влезеш. Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close