Как да се срещнеш и запознаеш с такава жена, каквато винаги си искал...

Ще ти покажа точните стъпки и специфични насоки, като ти помогна да намериш жената на мечтите си, без да е нужно да си богат или красив, за да го сториш

Тайната за успеха с жените, не се крие в това да им купуваш вечери или да ги  обсипваш с комплименти, нито това да си нацепен, богат или красив.

  Ключът е в това да разбереш как действа ПРИВЛИЧАНЕТО и как да го задействаш  във  всяка жена, която си поискаш, по всяко време, когато си поискаш. 

     Нека да ти дам един пример:

     Не обичам да се хваля, но с цел да ме разбереш, ще ти разкажа една кратка случка.

     Миналото лято бях с приятели в един варненски летен клуб. (Cubo – предполагам го  знаеш)

     Погледнах настрани и видях  много привлекателно момиче. Реших, че искам да се запозная с нея и да ѝ взема номера, за да си уредим среща след това.

Отидох, заговорих я и разменихме няколко приказки. След няколко минути лафче, тя си записваше името и телефонния си номер пред мен. Миналото лято бях с приятели в един варненски летен клуб. (Cubo – предполагам го знаеш)

      Имай предвид, че това е известен клуб, където други се опитваха да я заговарят постоянно. Но аз бях този, който единствен успя да ѝ вземе номера.

     Другите мъже обикновено купуват напитки или цветя, правят се на „готини“ и като цяло се мъчат с часове… но обикновено остават с празни ръце в този тип ситуации. 

    Но аз успях да говоря с нея и да ѝ взема номера почти моментално.

Въпросът е: Какво точно ѝ казах? Как го направих?


По природа съм обикновен мъж. Не съм нито нацепен, нито рус със сини очи, нито приличам на Джони Деп или Бард Пит. Не съм от този тип мъже, които жените сами биха заприказвали или поканили.

   Е, как тогава успях да се превърна от такъв, който не знаеше какво да говори с жените и на който му се оплиташе езика при вида на красиво момиче, до степен та да коминикрам и запознавам, с която си жена поискам без притеснение?

Най-добрият начин да се научиш как да се срещаш, привличаш и запознаваш с красиви жени.

Знам, че искаш да имаш повече успех с жените. Всеки мъж иска. Но какво правят повечето мъже по въпроса?

   Нищо.

   Те си стоят и се радват на това, което имат, а то обикновено не е нищо особено.

   Със сигурност веднъж на няколко пъти, повечето мъже „изкарват късмет“ и се запознават с жена, която би се навила да излезе с тях. Но това не се случва много често.

   Всъщност повечето мъже се предават и никога нямат успеха, който искат. Те се примиряват и се установяват при жена, която не е това, което НАИСТИНА желаят или по-лошо – не се установяват при никаква жена изобщо.

   Искам просто да ти кажа, че не трябва да бъде така! Поне не и за ТЕБ.

 Всичко, което пишеше в повечето сайтове по въпроса се отнасяше до това как да се държиш, ако вече имаш приятелка. 

   Много малко бе споменато относно самия начин за запознаване и самото привличане. 

  Повечето съвети, на които се натъкнах работеха само, ако вече си имаш приятелка, но не ти помагат и не те учат КАК ДА СИ ХВАНЕШ ТАКАВА ПЪРВОНАЧАЛНО!

   Ето защо аз реших да поставя всичко, което усвоих и изпробвах „на бойното поле” в книга, така че да те науча на правилните неща.

Книгата нарекох: „Удвои си срещите”.

    Може да искаш да станеш като Дон Жуан, който постоянно се запознава с нови жени, може пък да търсиш да се запознаеш с една специална жена или да привлечеш определена жена, на която си хвърлил око.

   Няма проблеми. Каквато и да е ситуацията, тази книга ще ти помогне.

   Не се шегувам.  Аз научих всичко това по трудния начин. Няма да намериш този вид информация в никоя друга книга – гаранция пич.

„Преди да си я изтеглил, прочети някои от тайните, които ще откриеш в нея… за да си сигурен, че е подходяща за теб.“

  • Как да създадеш у една жена същото чувство на „Аз трябва да го имам”, което тя получава от мъж, който е богат, известен или добре изглеждащ, без ТИ да си такъв – стр. 12
  • Пет неща, които може да направиш във важните 10 минути с една жена, които моментално ще я накарат да усети, че ти си „от нейната партия” и ще я подтикнат да направи всичко, което може, за да те впечатли – стр. 45
  • Деветте думи, които карат една жена да се чувства напълно комфортно с това да дойде у вас… дори и първия път, когато сте заедно – стр. 87
  • Как да използваш езика на тялото си, за да прожектираш неразклатима увереност и МЪЖЕСТВЕНА СИЛА, която те кара да изглеждаш по-желан от всеки друг мъж наоколо (твоите приятели никога няма да разберат защо тя продължава да харесва ТЕБ, вместо тях) – стр. 64
  • Опитах всяка „реплика за свалки” в книгата и открих нещо, което не бях очаквал. В глава 6-та ще ти обясня защо повечето „реплики за свалки” те карат да загубиш, още преди да си започнал и какво да направиш вместо това.
  • Как да развиеш стоманено, неразклатимо самочувствие, което ще ти позволи да се запознаеш с всяка жена във всяка ситуация, без да те избива на нерви и без страх от „отрязване” – стр. 26
  • Крайната грешка, която прекалено много мъже правят, когато се опитват да спят с жена, гарантираща нищо друго, освен това да ги накара да минават повече като приятел пред момичето, вместо нещо романтично – стр. 34
  • Това, което почти всички мъже правят, за да задържат една жена заинтересована, което всъщност я отблъсква двойно по-бързо и често я отпраща в ръцете на други „играчи“ – стр. 14
  • Четирите правила на „непредсказуемостта” и „удивлението” – какво е това, което „идиотите” правят, за да дадат на една жена този пристрастен приток на адреналин, който я кара да иска още и още – стр. 43
  • 3 начина да се „закачаш” с една жена, които изграждат силно „сексуално напрежение” , което не ѝ дава никакъв избор, освен тя да направи агресивен сексуален ход към теб – стр. 49-51

Това не е всичко...

         Освен основната книга „Удвои Си Срещите“, към нея ще получиш и следните допълнения.

№1.

Бонус книгата „Значими моменти и преходи – как да пристъпиш от едната стъпка с жените към друга та чак до леглото“

Реална цена 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

№2.

Бонус книгата „Как да се промениш”.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

№3.

Бонус книгата – „8те личностни типа които природно привличат жените“.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

НЕКА ОБОБЩИМ... Ето какво ще получиш.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

Сега искам да те попитам нещо.

Колко би струвало за теб подобна информация…

… която би ти дала способността да генерираш…

 

Сурово И Неоспоримо Привличане Във Всяка Жена, Която Си Поискаш Искаш

    Силата за това най-после да имаш стойностните жени около теб…

    Силата за това да не трябва да се примиряваш с това „какво ти предоставя“ живота. За повечето мъже отговора, е че не е кой знае какво.

   Това е причината защо всеки ден на запад мъже от целия свят плащат на инструктори от $500 до $3,000 долара, за да посещават техните консултации и обучения.

   9 от 10 от тези мъже споделят след това, че биха платили даже два пъти повече от тази цена. Малко са истински важните неща в живота и знание от такава спепен относно взаимоотношения е едно от тях, до което ще имаш достъп в живота си.

   Но познай какво…

   Не само, че ти ще платиш значително по-малко от това, което тези мъже плащат… Също така ще получиш достъп до материал, който е по конкретен… по-съвместим… и практичен от всичко останало, което някога може да откриеш.

Ето как стоят нещата.

Истинската цена, за подобен вид информация по световните сайтове не е по малко 39,90 щатски долара.

   Но все пак разбирам стандартите на живот в нашата държава, за това смятам че най-разумно е да я обявя  за 34.90 лв.

   Да, почти двойно по-малко.

    Както казах на запад такава информация не би струвала по-малко от $40 и наистина не знам и аз дали да не я пусна на по-висока цена. 

   Което значи, че още утре или тази седмица може да я повиша, за да сравня каква разлика би имала в продажбите.

  Така че възползвай и поръчай сега за цена на целия пакет от само 34.90 лв.

  Ето най-добрата част: Може да го изпробваш безплатно за МОЙ РИСК…

Изпробвай книгата "Удвои си срещите” - безрисково за 90 дни.

Знам, че тя ще промени живота ти в сферата на запознанствата. И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от нея БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НЕЩО. Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.Ето какво ще направя за теб:

Какво значи това?

Ако ти харесва я задръж, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите ( не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто на дали реално мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).

Прочети я от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… а жените и те ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж я и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Често получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и също така искам да помогна и на теб.

Натисни бутона по-долу и постави своята поръчка.

Обща цена включваща всички бонуси: 74,60лв. За теб 34,90 лв.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

Какво казват другите...

А ето и някои извадки от книгата, които да прочетеш още сега.


П.С. Всеки съвет, стратегия и техника, която споделям с теб в тази книга е ДОКАЗАНА
. Лично използвам всяка една от тях в реалния живот и знам, че също биха работили и при теб. Запомни също, че имаш и 100% гаранция – ако не си ДОВОЛЕН, просто ми пиши за възвръщаемост на парите. Това наистина е оферта с нулев риск.Желая ти успех!

По долу са изложени извадки от книгата и бонусите към нея, за да придобиеш идея относно стила и съдържанието. Просто кликни на линка по-долу и ги прочети (винаги може да натиснеш бутона за връщане и да се върнеш на тази страница):

От книгата „Значими моменти и преходи“: Как Да Пристъпиш От Една Стъпка Към Другата С Жените – От Първата Среща, Та Чак До Леглото.

От книгата „Удвои си срещите“: Защо жените са привлечени от неща като слава, пари и сила?

От книгата „Удвои си срещите“: Шестте неща, които привличат жените.

От книгата „Удвои си срещите“: Как да се закачаш (и да говориш с жените)?

От книгата „Удвои си срещите“: Как да приближиш и заговориш една жена…

От книгата „8 личностни типа мъже, които са природно добри с жените“: 8-те личностни типа мъже, които натурално привличат жените…

 

Твоята сигурност е приета много сериозно. Твоите данни няма да бъдат споделяни с трети лица.
© 2024 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация се съгласяваш с условията и правилата на сайта.  Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close