Отзиви

Какво споделят другите за сайта и книгите в него…

С голям интерес чета книгите и статиите Ви . Определено не ме интересува тел. номер или флирта с всяко красиво момиче или жена , но определено ме накараха да се замисля , и да работя върху себе си.

– Лео


Супер много се промени моята гледна точка спрямо жените… и успехите не закъсняха, вече се чувствам много по-добре и смея да заявя, че съм и достанапреднал.

– Васил


Всички книги които съм закупил ми помогнаха, научих много неща и видях грешките които съм допускал

– Ивайло


Помогна ми да постигна резултатите, които исках като научих как да предизвиквам интерес в жените

– Влади


Сега не се притеснявам да заговарям е различни момичета и след това да излизам с тях

– Иван


Чувствам се много по уверен в себе си и съм готов да опитвам все нови и нови неща.Вече не се притеснявам да отида във всякакъв момент и да заговоря дадено момиче

– Илиян


като цяло,всичко до момента ми е изкл полезно,промени се отношението и разбирането затова какво трябва да правя когато общувам с жените,какво ги отблъсква,много от нещата които правя спрях да ги правя и започнах да разбирам как да се държа и къде бъркам.В онлайн пространството имам сериозни успехи използвайки тези знания и буквално има жени които ми пишат сами след това за още разговори, и се сърдят като искам да стана,а преди какви глупости вършех само като се сетя.Езика на тялото ми се промени и много от нещата които казвам.Постоянно препрочитам всичко което мога защото ми е изкл ценно,не съжалявам и за миг за парите които съм дал за тези книги,знания които едва ли щях да получа дори и на живо от някой който би ми ги преподал,обсъждал съм някои неща с привлекателни жени и те са учудващо смаяни как ги знам тези неща, и че трябвало и на своя приятел да се додялат някои трески,говорейки си затова.Мога да пиша още много,но този ,който не е осъзнат за това къде бърка няма как да повлияя,само с приказки.

Борислав


Харесвам всички твои статии,и книгата,която си купих. Човешката психология е комплексна загадка,особено женската…във всеки миг се учим да разбираме хората. Ето една закачка по темата:

Адам: 

-Господи,благодаря ти за Ева,но…хич не я разбирам…

-Сине Мой,Аз я създадох,и не я разбирам,та ти ли…просто я обичай такава своенравна,и тя ще те оцени,и слушка…

– Милен


Здравей! Прочетих всичките ти книги и вече съм сигурен, че това е най-добрата ми инвестиция в живота ми.  В началото бях много несигурен дали изобщо да ги поръчам.

И си мислех, че това което си писал за цената че е много по-висока и че са някакви глупости. Още не съм пробвал всичко, но това което ми хареса най-много и което видях че рабои още от първия ден е частта с езика на тялото.

– Ники, Бургас

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *