Как да си намеря приятелка?

Ако се чудиш „Как да си намериш приятелка“ – Ще ти покажа прости съвети за това как да превърнеш една обикновена среща във възможност да си хванеш приятелка.

Как да си хвана приятелка

Мисля, че много хора се питат: „Има ли нещо различно което, трябва да направя, ако искам да превърна обикновена среща в сериозна връзка?“

Причината, поради която бих искал да обърна внимание на този въпрос е, че мисля че много хора се чудят дали трябва да направят нещо ПО-РАЗЛИЧНО, ако се стремят към връзка с жена, за разлика от само секс за няколко пъти и краткотрайно забавление.

Аз лично мисля, че жените имат една основна „програма“, когато става въпрос за мъже, които са им потенциален романтичен интерес. Те си казват: „Ако той ме преследва, бягай. Ако той не ме преследва, аз го преследвам.“

Разбира се, това е голямо обобщение и не винаги важи, но е вярно в повечето ситуации.

Ако търсиш и звъниш на една жена постоянно, тя вероятно няма да ти се обади обратно. Ако каниш една жена на вечеря 4 пъти в седмицата, тя най-вероятно няма да те покани на вечеря у тях.

От друга страна, ако излизаш с една жена и тя си прекарва СТРАХОТНО с теб и после не й се обадиш няколко дни, или може би й звъннеш набързо за около 3 минути, за да й кажеш, че си зает и си правиш планове за няколко дни по-късно тя ще си мисли за теб през цялото време.

Ако изглежда, че все едно сте във връзка, а тогава тя ще трябва да вземе много по-голямо решение, ще гледа всичко с повишено внимание, тогава и малките жестове ще придобият нов смисъл.

Ако САМО търсиш „връзка“, то тогава това ще си проличи във всичките ти отношения с жени. Ще задаваш различни въпроси, ще отговаряш на въпросите по различен начин, и ще мислиш в дългосрочен план. Това може да създаде всякакъв вид проблеми, когато вършиш „твърде много твърде скоро“.

Моят опит при срещите с жени …

Моят личен опит е, че жените ще се държат много “по-истински“, ако не добавяш никакъв натиск върху ситуацията.

Когато се държиш като „или се женим или късаме“ още от самото начало, това е повод за ГОЛЕМИ НЕПРИЯТНОСТИ.

Друг ключов момент, който осъзнах е, ЧЕ САМО ЗАЩОТО ТЪРСЯ ИЛИ НЕ ТЪРСЯ ВРЪЗКА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СЕ ЧУВСТВАМ , ПО СЪЩИЯ НАЧИН И СЛЕД СЕДМИЦА.

Имал съм моменти в живота си, мислейки си: „Сега не съм във връзка „, и после съм се запознавал с фантастична жена, която е променила мисленето ми.

Също имах моменти, когато ми се искаше да съм във връзка, но ми беше по-забавно да съм свободен, така че не съм си търсил такава.

Най-добрата идея: ПОДХОЖДАЙ С НАГЛАСАТА НА „АЗ СЪМ ОТВОРЕН ЗА КАКВИТО ДОБРИ ВЪЗМОЖНОСТИ ИЗНИКНАТ НА ХОРИЗОНТА.“

Когато си с жена, която току-що си срещнал, не се напрягай. Отпусни се! Бъди готин!

(Особено ако жената е необичайно привлекателна … привлекателните жени са свикнали мъжете, да хлътват по тях твърде бързо и това ги отблъсква)

Ако пък разговора се завърти към връзки кажи: „Е, аз съм свободен за сега, но ако срещна жена, която наистина ми допада, ще изчакам да видя какво ще стане“. Много мъже не искат да ги смятат за уплашени от обвързване. Но недей „скача зад борда“ само и само да докажеш, че не те е страх… защото ще те сметнат за женчо, ако се натягаш прекалено много да си във връзка. Жената няма да избяга от теб, ако не й се обаждаш 10 пъти на ден. В действителност, най-вероятно би избягала, ако й звъниш твърде често.

Другата гледна точка, която имам и за която говоря в подробности за в книгите си е, че много от проблемите във взаимоотношенията са резултат от това, че хората още не се познават, а започват да се въвличат твърде дълбоко и твърде бързо във връзка. Това е другото ‘ГОЛЯМО НЕЩО’, което трябва да спомена, ако една жена те притиска относно това.

как да си хвана приятелка

Ако наистина я харесваш, звъни й няколко пъти седмично и се виждайте веднъж,(най-много два) пъти  на седмица или два пъти за няколко месеца. Първо се по опознайте по-добре.

В същото време, ако искаш пък да се виждаш и с други жени, давай. Прави това, което ти се прави.

Но, винаги помни, не се превръщай в ЖЕНЧО, ако се окажеш във връзка. Ако го направиш, или ще се озовеш изхвърлен или ще се събудиш един ден с халка на носа и каишка около врата си и с нещастна жена в живота си, от която трябва да се отървеш.

Това е моята теория и се придържам към нея.

Ако искаш да получиш пълната „разработка“, за това как да превърнеш приятелките си жени в гаджета, тогава провери книгата „Психология на привличането“ за да научиш как да предизвикаш привличане. Те са ключът към това да накараш една жена да те види като повече от просто приятел.

 

*тази статия е превод. Оригинала може дa намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/how-to-get-yourself-a-girlfriend/