Предложението изтича след...

ИЛИ

Прочети първо подробното описание

 


 

Научи всичките ми най-добри идеи и техники относно успех с жените за възможно най-кратко време!

 

   Здравей! Преди време направих нещо като сбор с най-полезните идеи, на които бях попаднал през времето, поднесени по един бърз ВСТЪПИТЕЛЕН начин.

   Нарекох тази книга с името „77 Закона за успех с жените и запознанствата“ и я смятам за най-интензивната, събрана и цялостна книга, която някога съм правил.

   Това са 77 от най-полезните концепции, които са синтезирани и поднесени по начин, че да може да ги научиш ВСИЧКИТЕ за има-няма по-малко от два часа!

   Тези 77 точки са ПРАВИЛА, които аз лично спазвам.

   И ако започнеш и ти да ги прилагаш, успехът с жените също ще бъде и твой.

   Това е то… Основните вярвания. Най-добрите техники … и движещи идеи подкрепящи ги, които карат да изглежаш като все едно нямаш нужда от тях (защото, когато знаеш защо те работят, ще може да си създадеш свой собствен стил …)

   Това е обобщение на най-добрите неща, които лично съм научил през годините… обяснени в бърз режим и по начин, който да ги „вбие“ в главата ти.

   Причината, поради която съм решил да представя този материал по този начин е важна.

   Събрал съм ги така, че не само да научиш различни понятия и термини… но буквално те да бъдат записани и направо вградени в твоето подсъзнание.

   След като прочетеш книгата няколко пъти, понятията и концепциите, които ще науиш ще се превърнат в част от теб самия… И законите, които ще научиш ще бъдат принципи, с които ще заживееш.

   Един от проблемите, с които мъжете се сблъскват, когато се опитват да се научат да се справят успешно с жените е, че те подхождат на ниво, на което те си мислят, че на тях им трябва… както примерно да искат да научат само „реплики и думи за свалки“ и техниките… вместо да засегнат ВСИЧКИ НИВА.

   Тази книга е предназначена, за да ти даде пълния спектър… всичко в „една доза“.

   Ще започнем с „Голямата картина на нещата“ – идеи и понятия… това, което ще промени начина, по който гледаш на жените и запознанствата и изграждане на стабилна като бетон основа за успех в рамките на твоя ум.

   След това се потапяме в малко по-практични уроци.

   Тук нещата са наистина интересни …

   Ще ти покажа истинските причини защо някои мъже са СУПЕР УСПЕШНИ с жените, без дори да се опитват… Докато повечето други мъже прекарват целия си живот в това да се стараят, но пак не успяват.

   През годините измислих някои много интересни теории и идеи относно това… и след като научиш причините, ЗАЩО те работят така или иначе ти също ще можеш да повториш  успеха на тези „природно добри мъже“, които приемат това за даденост.

   Разбира се също така ще вникнеш и в подробностите.

   Ще вградя моите най-добри „ходове“ и „техники“ в мозъка ти… така те ще се превърнат в подсъзнателни реакции , които ще се изпълняват от самосебе си когато се наложи.

   По-важното… ще положа и покажа формулите и теориите зад всички от най-добрите техники вътре в главата ти… така, че да не се нуждаеш действително само от случайни „ходове“ и „движения”…

 

Ето какво прави тази книга различна от всяка друга книга или програма за запознанства и успех, която съществува?

 

1. Тази книга обхваща всички елементи на успеха с жени.

От вътрешната игра и как да изградим самочувствието си и да подобрим собственият си образ… до голямата картина, концепции и идеи, които разрешават загадката, едни жени предпочитат един мъж пред друг… и практически, „полеви изпитани“ техники, които всеки мъж може да използва, за да получи мигновени резултати… тази книга садържа всичко. Всичко, което ти трябва за да имаш успех с жените е тук.

2. Идеите, могат да бъдат приложени, навсякъде.

Тези правила на успех важът за всички мъже и жени и прекосяват, всички епохи, културни и национални граници. И да това значи, че са приложими за България.

Веднъж щом приемеш вътрешно тези идеи и принципи, ти буквално ще можеш да привличаш жени по ТВОЙ избор … Без значение какво ти е предпочитанието.

3. Това е НАЙ-ДОБРОТО от многото ми години опит и изучаване.

Прекарал съм повече от десетилетие, за да открия тези неща за себе си и може би още толкова години помагам на други мъжете в същото. Тази книга представлява най-доброто от най-доброто – ГОДИНИ на изучаване… всичко събрано в една книга.

Не беше лесно да кондензирам всичко това на едно място. Бях принуден да изрежа всичко, което не беше абсолютно необходимо. Ти получаваш само важните неща … без излишен и неясен материал.

4. Кондензирано, изложено и показано в „утвърдителен стил”

В тази книга, не само  получаваш най-важните ми понятия и техники… ти си ги получаваш по начин, който ги прави невероятно лесни за разбиране и буквално ги прави част от теб самия.

И тъй като материалът е в съкратен вариант то само за по-малко от 3 часа ти ще можеш да преминеш през него отново и отново… и всеки път, когато го направиш,  ти ще намериш нови открития и реализации, за себе си… и все повече ще се доближиш до постигане на своите цели.

Виж…

Когато знаеш защо нещо работи, после много лесно можеш да го дублираш по свой собствен начин… и след като го сториш, ще може да вземеш всяка реплика или техника и да я интегрираш лесно и… натурално.

И както споменах преди… най-добрата част за това е, че ще ти даде възможноста да създадете твои собствени реплики и техники на употреба… така, че никога няма да бъдеш вече „роб” на това да запаметяваш различни фрази за свалки… и никога да не пропускаш възможността си отново с привлекателна жена, която харесваш, поради причина от вида: „Не знаех какво да кажа“.

Предложението изтича след...


*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

Преди да си я изтеглил обаче, нека да ти кажа някои от идеите, които ще научиш в нея… така че да знаеш, че е правилна за теб.

 

 • Ключът към Супер Увереността – Специално 5 минутно упражнение, така че, когато го изпълняваш жените могат буквално да чувстват твоето присъствие, когато влезеш в дадено помещение.
 • Как да накараш жените да те преследват и да бъдат заинтересовани от теб по начин, изискващ почти никакви услия от твоя страна.
 • Как да си подредиш живота, така че винаги да се срещаш и запознаваш с нови, интересни и свободни жени, без да се налага да се отклоняваш от пътя си… и по начин, който ги кара да искат да се запознаят с теб.
 • Какво да кажеш по телефона и по имейл, за да помогнеш на една жена да мисли за теб и да иска да те види на живо.
 • Как да изградиш сексуално напрежени и страст и то бързо по начин, който дори и природно най-добрите мъже не биха успели да открият (отне ми доста време, за да измисля това и съм наисина развълнуван да го споделя с теб).
 • Тайна №1 на всички „природно добри мъже с жени“, И след като я усъвършенстваш жените буквално ще се съревновават за теб).
 • Как момчетата УБИВАТ шансовете си за дългосрочен успех с жените още в самото начало … и какво да направиш вместо това, за да може да я караш да те иска, за колкото дълго искаш ТИ.
 • Двата основни врага които убиват привличането (Съвет: те нямат нищо общо с външния вид или парите).
 • Как да си сигурен, че винаги оставяш една жена да иска още… без значение дали става дума за разговор…привързаност… или сексуална удовлетвореност (Това е ключът към изграждането на сексуалното напрежение бързо ВЪВ ВСИЧКИ ЕТАПИ от играта).
 • Как да планираш живота си с цел максимален успех с жените… от малките неща, до големите… и как да създадеш без усилен успех за себе си, който да работи в срещането и привличането на жени.
 • И много, много още

 

Прочети товa, за да разбереш дали
тази книга е подходяща за теб?

 

Въпреки че има непосредствено въздействие върху всеки, който премине през нея, аз я създадох специално за 2 вида мъже, които ще могат да се възползват от нея най-много…

Ако четеш това сега и ти звучи сравнително ново…а може би си чел някои от моите други материали или книгатаУдвои си срещите… тогава може би осъзнаваш, че си „напиал нещо“.

Вероятно започваш да виждаш как малки неща могат да направят големи промени в резултатите, които имаш с жените… и това, че имаш контрол над собствения си успех.

Ако си използвал някои от нещата, които си научил и се чувстваш готов за по-голямо въведение… или чувстваш, че искаш да научиш по-дълбоки, по-мощни неща… Тогава тази книга е точно за теб.

Тази книга ще ти позволи да се потопиш направо в най-добрият ми материал… предоставен по начин, който го прави много лесен, за разбиране и приложение.

Ще наблюдаваш незабавно подобрение в „играта“ и стила си… и то ще промени начина, по който мислиш.

Ще започнеш да виждаш света по много по-различен начин. И жените ще започнат да гледат на теб също така различно. Смятам, че ще бъдеш приятно изненадан.

От друга страна … ако вече имаш някои от моите продукти, тогава може да си вече запознат с някои от концепциите в тази книга от преди.

За теб това би било много вълнуващо.

Тази книга ще ти даде бърз и лесен начин не само да не забравяш, най-важните неща… но всъщност ще ти ги запише в твоето подсъзнание и ще ги направи част от теб самия.

Накратко… времето необходимо да преминеш през тази книга ще удвои ефективността на това, което вече знаеш.

Ако си чел някоя или сега четеш някоя от другите ми книги сега, тази ще направи това което си научил много по-ценно за теб.

Красивото е, че тя ти позволява да видиш всички концепции заедно … така, че можеш да видиш как те работят… което е далеч, далеч по-силно от това да ги учиш една по една.

Подобно изучаването на изработката на цяла една симфония в сравнение с една проста музикална нота, тези страници чиста мъдрост, ще ти дадът пълна картина на това какво трябва да направиш, за да бъдеш успешен с жените.

Ще имаш отговор за това какво трябва да направиш във всяка ситуация… и също така ще знаеш как точно да преобразиш СЕБЕ СИ, за да достигнеш най-големият си потенциал.

Аз твърдо вярвам, че 60-те страници, които ще прочетеш, ще бъдат може би едно от най-интересните и мотивиращи четива, което някога си прочитал. Ще наблюдаваш мигновенни и сериозни промени… И жените също ще го забележат.

 

Това не е всичко…

Освен основната книга „77 закона за успех с жените„, към нея ще получиш и следните допълнения.

 

Бонус книгата „Значими моменти и преходи – как да пристъпиш от едната стъпка с жените към друга та чак до леглото“

На стойност 14,90лв – Получаваш БЕЗПЛАТНОebook_bridges


 

Бонус книгата „Как да се промениш”.

На стойност 14,90лв – Получаваш БЕЗПЛАТНОhow-to-changeyourself_cover


Бонус книгата – „8те личностни типа които природно привличат жените“.

На стойност 9,90лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

 

8types1


НЕКА ОБОБЩИМ…Ето какво ще получиш.

 

77laws&bonuses1

Сега искам да те попитам нещо.

Колко би струвало за теб подобна информация…

… която би ти дала способността да генерираш…

Сурово И Неоспоримо Привличане Във Всяка Жена, Която Си Поискаш Искаш

 

    Силата за това най-после да имаш стойностните жени около теб…

    Силата за това да не трябва да се примиряваш с това „какво ти предоставя“ живота. За повечето мъже отговора, е че не е кой знае какво.

   Това е причината защо всеки ден на запад мъже от целия свят плащат на инструктори от $500 до $3,000 долара, за да посещават техните консултации и обучения.

   9 от 10 от тези мъже споделят след това, че биха платили даже два пъти повече от тази цена. Малко са истински важните неща в живота и знание от такава спепен относно взаимоотношения е едно от тях, до което ще имаш достъп в живота си.

   Но познай какво…

   Не само, че ти ще платиш значително по-малко от това, което тези мъже плащат… Също така ще получиш достъп до материал, който е по конкретен… по-съвместим… и практичен от всичко останало, което някога може да откриеш.

 

Ето как стоят нещата.

 

   Истинската цена, за подобен вид информация по световните сайтове не е по малко 39,90 щатски долара.

   Но все пак разбирам стандартите на живот в нашата държава, за това смятам че най-разумно е да я обявя за 14.90 лв. Да, почти двойно по-малко. И както ти казах и по-горе. Само сега за до отброяване на таймера ще може да я изтеглиш само за 7.90лв

    Както казах на запад такава информация не би струвала по-малко от $40. Всъщност истината е че още експериментирам с ценообразуването, което значи, че още утре или тази седмица може да я повиша, за да сравня каква разлика би имала в продажбите.

   Така че възползвай и поръчай сега за цена на целия пакет от само 7.90лв.

   Ето най-добрата част: Може да го изпробваш безплатно за МОЙ РИСК…


Изпробвай книгата „77 закона за успех с жените и срещите” – безрисково за 90 дни

90-day-garancia

Знам, че тя ще промени живота ти в сферата на запознанствата.

И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.

Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от нея БЕЗ НИКАКЪВ РИСК.

Ето какво ще направя за теб:

Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.

Какво значи това?

Ако ти харесва я задръж, ако ли не просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите (не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто РЕАЛНО не можах да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).

Прочети книгата от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… и жените ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите.

Ако ти харесва – задръж я и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Постоянно получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и аз искам да помогна и на теб, също така.

 


Предложението изтича след...


*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

 

Защо тази книга е най-добрата инвестиция, която би могъл да направиш в романтичната част от живота си?

 

От гледна точка на разходите на пари, за да си по-успешен в запознанствата, няма по-добра инвестиция от тази програма.

Да, за тази цена, няма какво да губиш… дори ако си на минимална работна заплата … това е истината.

Тази книга е най-добрата за повече от ДЕСЕТИЛЕТИЯ усилена работа, интензивно изучаване на теории и практика с полеви изследвания.

Най-важното е, че това са точно принципите и идеите, които ми позволиха както и на редица други мъже да достигнат от издънки към МАСИВЕН УСПЕХ с жените… всичко на едно място… и представено по начин, който ги прави част от теб във възможно най-кратък период от време.

Ако инвестираш в тази книга и тя не ти даде непосредствени и драматични последствия… и ако, не ти даде мигновени резултати с жените …просто наистина няма какво друго да го стори, наистина … нищо няма да може да го направи.

Но, разбира се …това няма да се случи.

Аз прекарах последните 10 години от живота ми, да се фокусирам върху тези неща и … без да се хваля, но…успях да ги изведа до край.

Също прекарах последните 5 години от живота си да помагат на други хора да оправят тази област от живота им.

Ето защо мога да кажа със сигурност, че тази книга съдържа каквото ти  ТРЯБВА за да имаш успех с жените на такова нивото, за което единствено си си мечтал … и то за седмици, а не години.

Направи избора да инвестираш в тази книга днес. Аз лично гарантирам, че ще се радваш на по-добро бъдеще, благодарение на нея.

Избери начин на плащане и постави своята поръчка!


Предложението изтича след...

Обща цена включваща всички бонуси:
54,60лв
. За теб, само сега 7.90 лв.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

Твоята сигурност е приета много сериозно. © 2022 www.savetizasreshti.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Въвеждайки своята информация ти се съгласяваш с тези условия и правила. Въвеждайки своя имейл адрес ти също се съгласяваш да се запишеш за нашия безплатен новинарник. Трябва да си пълнолетен, за да може да влезеш. Ако имаш въпрос и искаш да се свържеш с нас може да го сториш тук.

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close