Език на тялото за привличане на жени

Как да накараш жените да те забележат, да изпитат привличане към теб и да започнат да те заговарят… без ти дори да казваш и дума!

 

 Език на тялото за привличане на жени   Познай какво…?

   …има голяма вероятност, жена която познаваш сега, постоянно да изпраща „тайни послания“, които разкриват как тя се чувства относно теб, какво си мисли за теб и какво иска от теб…

   …и едно от най-големите ѝ разочарования в живота ѝ е, че ти не ги виждаш и не им реагираш подобаващо!

   Например: знаеше ли, че зениците на една жена, автоматично и несъзнателно реагират, когато тя изпита привличане към някой мъж… и ако си имал представа за какво да следиш, щеше мигновено да разбереш дали тя би излязла с теб?

   Ако не си знаел за това – ЗАЩО Е БИЛО ТАКА?

   Ако си наистина сериозен относно успеха си с жените, а аз знам, че си (в противен случай нямаше да четеш този сайт сега) тогава защо не знаеш за сигнали като тези? Защо не си навън да следиш за тях?
Един друг интересен факт….

   99% от мъжете се опитват да се държат като добри момчета, когато се срещнат с красива жена, но много (или може би повечето) жени, изпитват привличане единствено към мъж, който приемат за „Сексуална Заплаха?“

   (И не! Нямам предвид, че трябва да съобщаваш, че си някой странен воайор или сексуален перверзник… Това да съобщиш, че си „Сексуална Заплаха“ просто означава, че предава сексуална увереност, която тя приема на несъзнателно ниво като нещо „достатъчно“ сериозно, за да бъде то заплаха.)

Ами, какво ще кажеш за следното:

   Знаеше ли, че има универсална постъпателна „поредица за съешаване“, през която ВСИЧКИ човешки същества преминават преди да осъществят полов акт? Тя започва със зрителен контакт и завършва със секс… ТИ знаеш ли стъпките по средата?

   (Новина: Почти всички жени, знаят кои са тези стъпки, но почти НИКОЙ мъж не ги познава – дали това би могло да бъде причината за факта, че повечето мъже се чувства неудобно, „поемайки следващата стъпка?“)

   Накрая…

   Знаеш ли, че ако наблюдаваш мъж, който е „природно добър“ с жените, ти най-вероятно би открил, че той никога не се опитва на „убеди“ с логика една жена, в това тя да се почувства привлечена към него?

   Вместо това, думите му често са фокусирани над неща, които привидно изглеждат неуместни и странични, докато езика на тялото му „изказва“ всичко вместо него.

   Знаеш ли защо това е така… или поне имаш ли малка идея как да го направиш?

 

Ако на една жена ѝ хареса как се Чувства, когато те срещне… тогава няма значение какво казваш ти

   Мислил ли си някога, че само ако знаеше точните „думи“, които да кажеш на една жена, тогава не би имал проблем с това „да я свалиш“?

   Ако е така, значи не си сам. Всъщност, това е точно каквото аз си мислех. Мислех си, че ако съм научил правилните „реплики“ и „техники“ всичко останало би паснало на място.

   Някога да си заговарял жена с това, което си смятал за „добра фраза“… или с нещо „учтиво“ и после тя напълно те е разкарала или се е притеснила?

   Е, това може да ти дойде като изненада, но съществува много голяма вероятност, тя да е взела решението да те отхвърли преди ти дори да си си отворил устата.

   Луда работа, знам. Но се замисли малко… Привлекателните жени биват „закачани“ от различни мъже, ден след ден. Това никога не спира за тях. Те са принудени да развият начини, за бързо определяне и преценяване на мъжете… и са принудени да разкарват на момента тези мъже, които не „преминават“ техните тестове.

 

   Развиване на съвършено умение в езика на тялото е ОСНОВНО за успеха ти с жените. Без него ВСИЧКО ОСТАНАЛО, което правиш е без значение.

 

   Езикът на тялото е, чисто и просто, най-лесният и най-точният начин за една жена да отстрани един мъж, още преди той да си е отворил устата!

   Ако твоят език на тялото ѝ подсказва по някакъв начин, че може ДА НЕ СИ „достатъчен мъж“ за нея, няма да има значение, ако кажеш най-фрапантната фраза на света… защото тя вече ще има нещо на ум за теб още преди да си имал възможността да я кажеш.

   Точно поради тази причина, развиването на съвършенство в езика на тялото е от основна важност за успеха с жените. Без него, всичко останало, което вършиш е без значение. Овладявайки го ще имаш моментално предимство над всички други мъже.

   За жалост 99% от мъжете, никога няма да го осъзнаят. Знам… защото и аз почти го бях изтървал за себе си.

 

Откритието, което ми промени живота


Преди няколко години, когато се опитвах да „разбера“ как да привличам жени, сърфирайки в Интернет за информация относно „взаимоотношения“, попаднах на интересна книга по темата език на тялото.

   В книгата имаше интересна информация за това как мъжете и жените използват телата си, за да общуват един с друг на подсъзнателно ниво… и бе описано как един мъж, би могъл да разбере дали една жена е заинтересувана от него, базирайки се на начина, по който тя си кръстосва краката или си играе с косата…

   Но това, което наистина ми отвори очите, беше глава в книгата, която разказваше история относно мъж, който би могъл да влезе в дадено помещение и МОМЕНТАЛНО да привлече вниманието на свободните, незаети, заинтересувани жени, без дори да се старае и напряга. Използвал единствено тялото си, за да прожектира правилните сигнали.

   Това ми звучи странно, но сходно… Срещал съм мъже като него, но никога не съм разбирал как те получават толкова много внимание от свободните жени.

   Това, което наистина ме шашна е, че много от мъжете, които познавах и които имаха тази „сила“ не бяха дори близо до това да са най-големите красавци!

 

Език на тялото за привличане на жени   В края на краищата открих, че имало адски много информация по темата, за това как да разчитаме езика на тялото на една жена (повечето обаче не струваше)… но почти нищо, за това как да използваш собствения си език на тялото, за да накараш жените да те забележат и да изпитат привличане към теб.

   Накрая се оказа, че трябваше да се допра до източника. Като цяло трябваше да си набавя информацията ДИРЕКТНО от това, да гледам мъже, които са добри с жените…

   Започнах да обръщам извънредно внимание на езика на тялото на мъже, за които знаех, че жените полудяват по тях… Започнах да имитирам известни актьори и звезди и някои мъже, за които бях чувал, че имат винаги повече жени от колкото могат да оправят.

   Както и очаквах…, започнах да забелязвам някои много интересни разлики в начина, по който тези мъже се носеха – неща, които „обикновените момчета“ изглежда, че никога не правят, дори случайно.

   Горе-долу, по същото време, започнах да изучавам „Еволюционна биология“ и начините, по които животните използват езика на тялото си, за да изразят „статус“ помежду си…, и открих някои още по-поразителни сходности.

  Напаснах това, което бях научил и започнах да тествам и изпробвам. Изненадващо, започнах да виждам резултати почти на мига. И както се оказа, това беше само началото…

 

Истината за това как жените РЕАЛНО подбират мъжете


Та, някога ДА СИ срещал жена, която да промени посоката си на там където е тръгнала, за да дойде при ТЕБ и да започнете разговор… Такъв разговор, където си личи, че е заинтересувана от теб?

   Най-вероятно не.

   Реалността е, че това не се случва на повечето мъже много често…, дори и на мъже, които са наистина добре изглеждащи и зад това стоят две основни причини.

   Причина №1. Жената не изпитва достатъчно привличане, за да го стори.

   Причина №2. Жената изпитва някакво привличане, но я е срам или се притеснява да направи нещо по въпроса.

   Имайки на ум тези причини, ако искаш да започнеш да изживяваш животопроменящ, шеметен успех с жените… до момента, в който те всъщност биха направили първата крачка… ето какво ще трябва да научиш да сториш:

 

Запали привличане у една жена още преди да си я приближил!

 

   Точно така…, ако знаеш как да прожектираш правилните „сигнали“, може да накараш една жена да изпита силно сексуално привличане към теб още отдалеч.

   И…, ако знаеш как да го направиш по начин, който кара жените да се чувстват удобно с идеята за това да те заговарят, ти може буквално да влезеш в някое помещение и физически да притеглиш жените към теб.

   Говоря сериозно – това е сериозна работа. И ето най-добрата част… Това е нещо, което ВСЕКИ мъж може да се научи да прави. И аз ще ти покажа как…

 

Твоето цялостно образование за това как да използваш единствено и само езика на тялото си, за да привличаш жени…

 

   Вече може би си осъзнал, че когато учиш как да си успешен с жените има много малко „бързи начини“.
Е, излиза така, че езикът на тялото е едно от тези редки изключения.

   Истината е, че овладяването на „Език на тялото“ може да се окаже най-мощното нещо, което да направиш, за да си подобриш способността да накараш жените да се чувстват привлечени към теб, а също така е и най-важното…

   Ето защо, след самостоятелно изучаване на тази област за няколко години, реших че е време, да създам подробен вид обучение и наръчник, който да разкрие и да научи тайните за това как да използваш Езика на тялото, за да привличаш жени…

   Наръчникът е наречен (с подходящото име) „Овладяване И Разчитане Езика На Тялото С Цел Привличане“ и чрез него ще те науча на всички тайни, за разчитане езика на тялото на една жена, за да знаеш мигновено, как тя се чувства, какво си мисли, дали е заинтересувана от ТЕБ и какво точно трябва да направиш във всяка ситуация, за да издигнеш нещата на следващото ниво.

   Вътре ще научиш как:

* Да отговаряш на „тайните сигнали“, които жените изпращат

* Да я накараш да ТЕ ИСКА (без да кажеш и дума)

* Елиминираш съревнованието от други мъже

 


*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

   Над 150 страници и илюстрации от ДОКАЗАНИ методи, техники и съвети!

   Но това е само началото… Ето един ДЕТАЙЛЕН списък – какво още покривам в този наръчник:

 

 • „Защо“, „Какво“ и „Как“ на езика на тялото
 • взаимовръзката между тялото и емоциите, и как да го разбереш, с цел да съобщаваш винаги това, което ТИ желаеш другия да разбере и усети
 • кои са двете школи на мисълта, които разглеждат връзката между тялото и емоциите ти.
 • двете основни категории на език на тялото и как ефективно да разчиташ всяка от тях, за да разчетеш ума на другите.
 • Как да разчиташ езика на тялото, за да разбереш дали някой е покорен или доминиращ?
 • Четирите основни категории, които трябва да овладееш, за да си супер пич в това да разчиташ езика на тялото на другите.
 • Всичко, което трябва да знаеш за очния контакт и как да улавяш очните знаци и сигнали на другия, с цел да разбереш какво чувства или мисли.
 • Трите най-важни направления, които да разпознаваш и тълкуваш
 • Специален „механизъм“, който да използваш, за да провокираш някой да те целуне или да разбереш, когато някой иска да те целуне.
 • Какво означава, когато човек гледа наляво или надясно?
 • Проста техника за това да провериш дали някой използва своята креативна част на мозъка си, когато се опита да си спомни нещо?
 • Прецизен начин да разбереш и определиш дали една жена е емоционално асоциирана с теб.
 • Най-успешната фраза, която да изречеш, когато искаш да целунеш една жена. (80% от жените, на които я кажеш ще го направят още на мига)
 • Разликата между положителен и отрицателен език на тялото – двете водят до различни резултати
 • Основната грешка, която 99% от мъжете правят, когато за пръв път говорят с непозната жена –  не е толкова трудно да я избегнеш стига да знаеш коя е.
 • Другата важна грешка, която ако направиш ще отидеш директно в приятелската зона
 • Как да ходиш и да си държиш тялото, за да излъчваш увереност и привлекателност.
 • Трите основни компонента на уверена походка, която предизвиква привличане.
 • Лека промяна, която да направиш с това как държиш тялото си, която ще накара 5 пъти повече жени да те гледат, когато се разхождаш по улицата.
 • Защо това, как си държиш главата при разговор, мигновено показва на една жена дали тя е привлечена към теб?
 • Коя е подходящата стойка, която прожектира увереност в сравнение с това как най-вероятно си стоял до сега.
 • Как да използваш гласа си, за да предизвикаш желаната от теб реакция в другия човек
 • Двата основни начина, по които може да използваш тона на гласа си.

  

 


*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

Това не е всичко…

Освен основната книга за „Език на тялото“, към нея ще получиш и следните допълнения.

Бонус книгата „Значими моменти и преходи – как да пристъпиш от едната стъпка с жените към друга та чак до леглото“

Реална цена 14,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

ebook_bridges

Бонус книгата „Как да се промениш”.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

как да се промениш

Бонус книгата – „8те личностни типа които природно привличат жените“.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

8types1

Бонус книгата – „Какво жените искат ти да обличаш“.

Реална цена 9,90 лв – Получаваш БЕЗПЛАТНО

какво жените искат ти да обличаш

НЕКА ОБОБЩИМ…

Ето какво ще получиш.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

 

   Но както казах… това е само върхът на айсберга… Все пак този наръчник е над 150 страници! Но ето и частта за която наистина съм въодушевен…

   Както споменах по-рано, когато за пръв път започнах да изучавам това умение за себе си, четох книга след книга по темата… но НИТО ЕДНА от тези книги, не съдържаше информацията, която наистина исках да знам.

   Ето защо съм толкова развълнуван да ти съобщя, че това е първия вид подобна информация в България, специално за мъже, по темата за използване език на тялото, за привличане на жени!

   Пакетиран е глава след глава с обучение от световна класа… Всяко движение е илюстровано детайлно, за да може да го наблюдаваш как точно се прави и да може после и ти да го изпълниш правилно.

   Поради това, че веднъж щом научиш как да използваш Езика На Тялото си правилно и ефективно…, той ще изстреля успеха ти с жените…, дори ако остатъкът от „уменията“ ти все още се нуждае от доразвиване.

   Което ме подсеща за супер новини, които искам да споделя с теб сега:

   Добрата новина е, че ако си напълно нов в тази област, и тепърва започваш да си развиваш уменията с жените и запознанствата, тази система ще ти даде силна основа, която кара всичко останало, да пасне на място, бързо и лесно.

   По-добрата новина е, че ако вече имаш някакъв успех с жените, тази система ще зареди този успех, отправяйки го в напълно нови измерения!

   Та, ето какво реших да направя:

Реалната цена, която мъже от на запад плащат за консултация по подобни теми от порядъка на $200 – $300 – $500,че и повече долара само за ЕДИН час. Не отричам, че не са полезни, но честно ми признай дали и ти би платил толкова?

Е, това което искам да ти кажа, е че ти няма да платиш толкова. Даже няма да платиш и половината на това. Цената на която ще обявя тази книга е 44.90 лв. Това в общи линии е същата информация, кондензирана на един място с повече примери и на по-малка цена.

Ако си чел мои книги до сега и съдържанието в тях ти харесва, за което съм почти на 100% убеден че е така, то тогава ще знаеш, че и с тази ще е същото.

Какъв по-добър подарък би могъл да си направиш от това да инвестираш в своето личностно развитие и напредък.

Ако си като мен, когато за пръв път започнах да се опитвам да успявам с жените, тогава наръчникът “Език На Тялото” е най-вероятно основната „липсваща връзка“, която ще направи всичко друго да започне да действа по-добре за теб.

Тази система може да промени романтичния ти живот…, помагайки да се преобразиш в абсолютно най-страхотния пич, който може да си представиш. 

Ето защо искам да оправиш тази част от живота си СЕГА, но също не искам НИЩО да стои на пътя ти, включително финансовата ти ситуация. За това реших да направя офертата по този начин:

Наръчникът “Език на тялото“ ще дойде с моята гаранция за парите, както обикновено. Ако след като го прочетеш не се впечатлиш от него – ще ти върна парите за цената. Без въпроси без уговорки.

 


Изпробвай наръчика „Език на тялото”
безрисково за 90 дни.

90-day-garancia

Знам, че той ще промени живота ти в сферата на запознанствата.И също знам, че ще ти помогне да се превърнеш в абсолютно най-добрия мъж, който може да си.Толкова съм убеден в това, че бих искал да прочетеш копие от него БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА НИЩО.

Ето какво ще направя за теб:

Ще може да изтеглиш и прочетеш книгата за МОЙ РИСК.

Какво значи това?

Ако ти харесва я задръж, ако ли не, просто се свържи с мен в рамките на 90 дни от поръчката и ще получиш пълна възвращаемост на парите ( не се тревожи, ако ми пишеш ден, два по късно, пак ще получиш пълна възвращаемост).

Може ли да бъде по-добре?

Просто на дали реално мога да го направя по-лесно или по-малко рисково за теб.

Когато избереш един от трите начина за поръчка, ще бъдеш пренасочен към сигурна страница за поръчка, след което може да си изтеглиш книгата (само използвай валидна кредитна или дебитна карта за поръчката си).
 

Прочети я от начало до край! Ще видиш МИГНОВЕНИ РЕЗУЛТАТИ… а жените и те ще го забележат.

Използвай този материал както си поискаш за 90 дни за МОЙ РИСК.

Ако решиш поради НЯКАКВА ПРИЧИНА, че не е за теб – просто ми пиши и ще получиш пълна възвръщаемост на парите си.

Ако ти харесва – задръж я и не прави нищо след това (а аз съм убеден, че ще ти хареса).

Искрено желая да ти помогна да се запознаеш и срещнеш с повече страхотни жени. Често получавам имейли от мъже, които използват моите материали, за да подобрят успеха си в сферата на запознанствата и също така искам да помогна и на теб.

 

  Така че давай! Въведи си данните и постави своята поръчка като натиснеш бутона по-долу!

Обща цена включваща всички бонуси 44,90 лв.

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

   Като го прочетеш ще забележиш РЕЗУЛТАТИ.

   Отново аз лично ти го препоръчвам, защото това е което се случи с мен.

   До скоро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close