Харесва ли ме тя? Ето как да разбереш дали една жена е заинтерсована от теб


тя харесва ли меХаресва ли ме, и как да разбереш…

   Ако си като мен, сигурно си прочел стотици книги и статии за това как да разбереш дали една жена е заинтересована в теб. И те всички казват нещо от сорта:

   „Ако си e наклонила главата на една страна или се гали по врата това са знаци, че е заинтересована…”

   „Ако си облизва устните с копнеж, по това може да разбереш дали е заинтересована…”

   „Ако много се смее, прави положителен очен контакт и те докосва често, значи те харесва…”

   Еха! Помня, когато и аз четох тези неща за първи път. Мислех си: „Яко! Сигурно съм изтървал тези намеци, защото не съм знаел как да следя за тях. Сега знам кога една жена е заинтересована в мен…”

   Имаше само ЕДИН МАЛЪК проблем…

   Жените показват тези ОСНОВНИ сигнали само в около 1% от случаите, когато взаимодействат с мъжете.

   И ето защо аз ще ти дам 100% доказана формула, от която се нуждаеш, за да разбереш дали тя е заинтересована в теб.

   Когато взаимодействаш с нея, тя взаимодейства ОБРАТНО.

   Знам, че това звучи малко: „Да де, естествено, че е така”, но ме изслушай!

   Да кажем, че вляза в ресторант и хостесата ме попита колко души сме. Аз я заговарям с: „Ами, трима сме. Предполагам, че ще сме ЧЕТИРИМА, ако и ТИ се присъединиш към нас…”

   Ако се усмихне и се засмее на шегата ми, значи тя ме ЗАГОВАРЯ ОБРАТНО. Това са сигналите, които показват, че е заинтересована и аз знам, че ‘играта’ ПОТРЪГВА.

   Да кажем, че стоя в бара и жената близо до мен се удря, без да иска, в рамото ми. Аз я заговарям, като се обръщам и казвам: „Хей, внимавай, ОК? Стой малко настрани, трябва ми поне една стъпка място…” със сериозен тон на гласа.

   Ако започне да се усмихва и да се движи настрани от мен закачливо, така тя ОТВРЪЩА НА МОЯТА ПРОВОКАЦИЯ. Това са сигналите, че е заинтересована и ‘ИГРАТА’ ЗАПОЧВА.

   Да кажем, че говоря на една жена, която срещам на щанда за списания и я питам: „Какво има вътре, че ти е толкова издуто портмонето? Да не криеш някой пистолет там ?”

   Ако започне да се смее и да се обяснява (виждаш ли поредицата, която се проявява тук?), това са сигнали, че тя е заинтересована и играта тече.

 

   С две думи, това което се опитвам да кажа, е:

 

  • Спри да гледаш наоколо за случайни „по книга” сигнали, че тя е заинтересована от теб!
  • Спри да те Е ГРИЖА толкова, дали някоя определена жена е заинтересувана от теб!
  • Започни да ЗАДЕЙСТВАШ интереса в жената и наблюдавай, за да видиш дали тя ти ОТВРЪЩА. Ако го прави, приеми че ИГРАТА ТЕЧЕ. Естествено, веднъж щом знаеш как да разбереш дали тя е заинтересувана от теб, тогава цялата игра се променя. Това е целта, която трябва да разбереш какво отнема да впрегнеш тази първоначална искра на ПРИВЛИЧАНЕ, да я усилиш и да поддържаш нещата да вървят.

   И то си е цяла една друга история.

 

   Ако искаш буквално още ДЕСЕТКИ реални идеи за запалване на ПРИВЛИЧАНЕ в жена, когато усетиш видими сигнали на заинтересованост към теб, тогава аз силно ти препоръчвам да се запишеш за безплатния седмичен имейл бюлетин, където ще ти пращам полезни, съвети и решения на различни ситуации. Към това ще можеш да изтеглиш и една книга даже напълно безплатно.

   Те ще ти дадат ПЪЛНА основа за това, да издигнеш нещата на следващото ниво по-бързо и лесно, отколкото си представяш.

 

 

*тази статия е превод. Оригинала може дa намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/how-to-tell-if-she-is-interested/