Как да започнеш СМС разговор с момиче (с гарантиран отговор от нея)

 СМС  Да започнеш СМС разговор с момиче може да се окаже сложно нещо. Обикновено зависи от това защо трябва да й пишеш, което ти помага да поставиш рамката на СМС-а и да изготвиш първоначално съобщение, което като цяло ще я принуди да ти отговори.

   Ключовото в това да накараш момичетата да ти отговорят още на първия ти СМС, е да провокираш емоция, която ще ги накара да го направят. Ако СМС-а ти НЕ провокира хумор или любопитство, тогава може да се обзаложим, че тя ще се отметне от уговорката да се видите.

   Но първо…

   Как да НЕ започваш разговор

   Най-сигурния начин гарантиращ, че тя НЯМА да ти отговори е, ако й пишеш нещо скучно, некреативно и предвидимо. Ето няколко примера за калпави СМС-и, които повечето мъже изпращат, за да започнат разговор с момиче:

 

Хей, как си?”
Хей, какво става?”
Хей!
Ехо, как е?”
как е?
Хей, какви ги вършиш?”
Хей, как я караш?”

   3 варианта, които да обмислиш

Това да започнеш разговор с момиче чрез СМС, спада в 3 типа случаи.

1)взел си й номера през деня или в бар/клуб
2)изгубил си връзка с нея и не сте си писали от няколко месеца или няколко седмици.
3) имаш телефонния й номер от твой приятел, но вече се познавате.

 

  1.   Имаш й номера, но още не си й писал

   Фактът, че тя си е дала номера показва, някакво ниво на интерес. Сега, преди да се развълнуваш, това не значи че отговорът от нейна страна е гарантиран. Все още е нужно да поработиш над този етап, към това да си уговорите 2-ра среща.

   Най-добрият начин да изпратиш СМС и да я накараш да ти отговори обратно, е като подбудиш нейното любопитство. Веднъж щом имаш вниманието й, ще ти бъде далеч по-лесно да поддържаш разговора и да си уговорите среща.

   Да кажеш нещо от сорта на: „Надявам се, че си готова“ или „Ами това е гадно…“ винаги ще ти донесе отговор. Може да допълниш с нещо забавно или да направиш някакъв вид СМС игра на роли. Запомни, че ключът е да изпъкнеш от всеки друг мъж, който й пише сега и й пише тъпи неща като: „Хей, помниш ли ме от снощи?“

 

  2. Изгубил си връзка с нея и отдавна не сте си писали

   Нека да предположим, че си изгубил връзка с момичето, с което си се срещал, спали сте от време на време или може би дори не си я срещнал, но й имаш номера и искаш да запалиш отново тази изгубена връзка.

   Има много начини, по които може да направиш това, но един от най-лесните е като й изпратиш закачлив СМС.

   Нещо като: „Какво прави любимата ми [някакъв прякор, който тя знае че я наричаш]?“ или „Чук, чук…“ ще я накра да се усмихне и да иска да отговори. Има обаче вероятност тя да ти е изтрила номера, така че бъди подготвен и за това.

 

  3. Имаш номера й от приятел

   ОК, значи познаваш момичето (горе-долу) чрез твой приятел и смяташ, че тя те харесва. Твоят приятел ти дава номера й (защото те се познават от преди) и искаш да й пишеш.

   Сега обаче, какво?

   Ами, това може да се окаже трудничко, защото искаш да я въвлечеш в СМС тематика, но в същото време не желаеш да я изплашиш като я караш да си мисли, че някакъв потаен тип й има номера от някой друг.

   Така че, ако започнеш с нещо като „Хей ТИ! Познай какво?“ или „хаха, вярно ли е??“ ще подбуди достатъчно любопитство, за да получиш отговор, позволявайки ти да й обясниш кой си.

   Да бъда честен, мъжете ме питат как да заговорят чрез СМС, момичета които не са срещали преди, а аз винаги им казвам – да не го правят.

   Доста е потайно и странно…

   Със сигурност би могло да действа, но не е идеалния вариант.


Запомни няколко неща:

1.Обемът на СМС-а ти трябва да по-къс от нейния – гледай СМС-а ти да е около няколко реда. 3-4, там някъде. Също така, гледай да са по-кратки от нейните. Когато погледнеш целия СМС разговор помежду ви, тя трябва да е тази, която проявява повече интерес.

2.Използвай минимум емотиконки – 10 годишни хлапаци и тийнеджъри използват емотиконки постоянно. Въпреки, че са добри, ползвай ги от време на време. В противен случай тя ще ги сметне за детински.

3.По-полеееека мъжки
. Недей да отговаряш на СМС-ите й веднага, когато получиш нейните. Изчакай известно време, заеми се с живота си, свърши малко работа и я остави да почака малко. Няма за къде да бързаш.

4.Никога не казвай, че я харесваш в СМС-ите си. – Недей да й признаваш, чрез СМС-ите, че имаш някакви чувства към нея. Това няма да ти помогне! Веднъж щом го сториш, все едно си даваш силата и може да кажеш сбогом на СМС общуването ви, заедно с нейния интерес към теб.

 

   Надявам се тези съвети да са ти харесали, колкото и на мен да ги обясня, и ако е така, тогава ТОВА ТУК наистина ще ти допадне.

  Преди време направих един наръчник с основните правила за писане на СМС-и с жени. Той ще ти позволи да накараш жените да се заинтересуват от теб до такава степен, че ТИ да избираш с коя да излизаш или с коя да спиш и с коя да имаш просто нормални отношения, докато в същото време не се налага да ги манипулираш или да се преструваш на такъв какъвто не си. И сега искам да ти го дам НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

   Натисни бутона и виж как да го изтеглиш.