Как да спреш да плащаш за срещи

на среща


Каква Е Тайната Причина, Поради Която Повечето Мъже Се Провалят С Жените И Какво Да Направиш, За Да Предотвратиш Провала…

Нека поговорим за три основни неща, които вярвам че действат, когато стане дума за запознанства с жени и срещи…

  1. Една жена интуитивно знае, кога бива „преследвана“. И веднага щом разбере, че има нещо, което ти искаш от нея, цената й започва да се вдига. Първи принцип в икономиката.
  2. Когато цената й започне да се повишава – в превод: тя разбере, че я харесваш – тя започва да го играе недостъпна… и ТИ започваш да ГУБИШ КОНТРОЛ.
  3. И веднъж щом изгубиш контрол, ти ще реагираш или като започнеш да я преследваш още повече, което й дава дори ОЩЕ контрол или пък като се предадеш изцяло. И нито една от тези опции не ми звучи много добра.

Разбира се най-добрия вариянт е ИЗОБЩО НИКОГА ДА НЕ ИЗТЪРВАШ КОНТРОЛА.

Така жената се намира извън това, което наричам мисловния режим и поведение на „ухажване“. По този начин не позволяваш на една жена да си мисли, че я „преследваш“.

Между другото не се противопоставям на идеята за това да купуваш вечеря на жените…

Това на което се противопоставям е НАГЛАСАТА и СЪСТОЯНИЕТО, в което я поставяш, когато го правиш.

Но преди да ти кажа какво да направиш вместо да плащаш за всяка следваща среща, нека ти споделя какво си мисля, когато аз излизам с привлекателна жена за пръв път.

 

Обикновено мислите които ми минават изглеждат подобни на това:

 „Тя изглежда хубава, но не мога да знам със сигурност, докато не я опозная по-добре. Бих инвестирал само количеството време и пари, което е необходимо, да пием по чаша чай, за да разбера повече за нея“

Схващаш?

БИХ Й ДАЛ ТОЧНО ТОЛКОВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА МИ ДОКАЖЕ, ЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО КРАСИВО ЛИЦЕ…

… без да трябва да плащам за цялостна среща.

И за секунда не съм си помислял, че трябва да я черпя вечеря, само за да може тя да си говори с мен. Няма начин това да стане.

И всъщност имайки нагласата, че трябва да плащаш когато си на среща, за да накараш една жена да те хареса е всъщност МНООООГО НЕПРИВЛЕКАТЕЛНО за нея. Тя може да подуши този вид „манипулация“ и липса на себе стойност от километри.

Лошо, лошо, лошо.

Та какво да направиш вместо това?

Първо на първо, ако ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРАШ и просто трябва да ПЛАТИШ за всичко, тогава го рамкирай като следното: „Искам да отида в този страхотен ресторант и ако и ти искаш да ме придружиш, добре си дошла“

После, ако решиш да платиш, може да е нещо, което си изяснил, че правиш ЗА СЕБЕ СИ, а не специално за нея.

Но МНОГО по-добра идея е да си малко по-креативен и да избегнеш всички неща, които издават на висок глас: „Аз ще харча пари по теб, за да ти привлека вниманието“.

Пробвай разходка в парка. Отидете на изложба. Обикаляйте магазините в интесна част от града. Заведи я на парти, което приятелите ти организират.

С други думи:

НАПРВАИ НЕЩО, КОЕТО ИМА ИНТЕРЕСЕН РАЗГОВОР И ВЪЛНЕНИЕ, ВГРАДЕНО В НЕГО.

Да стоиш само на маса с някой, който не познаваш толкова добре малко сякаш не се връзва.

Така че отдели един момент, за да помислиш за 10 неща, които би могъл да направиш с една жена, които биха стрували малко или даже биха били безплатни, но които включват възможности за всякави интресни разговори, приключение и вълнение. Тогава направи някои от тези неща – без да изтъкваш факта, че няма да плащаш за срещи.

Ще се забавляваш, без да я поставяш в режим „ухажване“ и ще имате изграден интересен разговор.

Плюс това като добавен босун спетяваш пари.

Яко а?

Това, което наистина се опитвам да кажа тук е да не поставяш идеята, че ти ще плащаш за вниманието й като плащаш за срещи. Просто не го прави, защото това работи против всичко, което преподавам за това как си хванеш приятелка.

… а това е ЗАПАЛВАНЕ и ИЗГРАЖДАНЕ на ПРИВЛИЧАНЕ.

А усещаш ли като че трябва да научиш повече за основите за създаване на привличане?

 

Всъщност има място къде подбрах всички основни влиятелни инструменти, техники и идеи, така че да може да ги научиш бързо, лесно и последователно…

И това място е като се абонираш за безплатния ми седмичен бюлетин на имейл които ще се радвам да споделя с теб.  

Там ще те прекарам през всички неща, които трябва да знаеш, за това как да си успешен с жените: от теория до практика… от А до Я… от първата среща, до „по- интимните движения“ и създаване на привличане разбир се.

И наистина имам предвид ВСИЧКО това.

Освен това също ще ти пратя и книжката „10  начина как да я накараш да се заинтересова от теб“… Как ти се струва? Няма какво да губиш – влез и се абонирай сега!

 

*тази статия е превод. Оригинала може да намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/how-to-stop-paying-for-dates/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *