Техниката за това как да съблазниш жени на улицата.

съблазняване на жени   Всички сме виждали много красиви жени да се разхождат по улицата. Жени от всеки тип и за всеки вкус. И ние като мъже винаги ги заглеждаме. Това е част от нашата природна мъжественост… нали? Можем ли да се спрем да го правим? Даже изобщо искаме ли да не правим така? Не мисля, че бихме се лишили от това.

Но може би се чувстваме някак глупаво. Не си ли си мислил „бих желал да мога да я заговоря и да я съблазня“  ? Но си знаел, че нямаш способностите да я заговориш и съблазниш. Е.. добре, ето малко помощ.

Ако някога си си мислел „как ли да я заговоря и съблазня?“, защо не анализираш желанието си да го сториш? Може би израза ти на това желание вътрешно ти подсказва, че публично място пълно с хора, не е най-доброто място за заговаряне на жени.

Или си мислиш: улицата не е ли винаги лошо място за разговор със секси жена?  Всяка ситуация е различна и всяка жена е различна. И всеки един от нас мъжете по единично е различен. В такъв случай опитай ТОВА.

Вместо да си мислиш: „аууу, как ми се иска да я съблазня“ НАПРАВИ НЕЩО.  Вместо само да си мечтаеш и нищо да не правиш, НАПРАВИ НЕЩО. Чисто и просто поговори с нея. Поздрави я. Попитай я за някой номер на тази улица. Кажи й, че има хубаво куче (но бъди искрен, недей да се преструваш… моля те). Просто НАПРАВИ НЕЩО.

Ако си стоиш на мястото не правейки нищо, какво може да се случи? Тогава със сигурност имаш „НЕ“ като отговор от нейна страна, така че сега се стреми към това да чуеш „ДА“ от нея. Ако не друго най-малкото поне ще имаш приятен разговор. Това е първата стъпка към това да получиш нейния телефонен номер и евентуално последвала среща с нея.

Недей да забравяш, че преди всичко трябва да се забавляваш и наслаждаваш на живота, когато се опитваш да покориш някоя жена. Кое е най-лошото, което може да се случи? Това тя да не е заинтересована в теб. Е в такъв случай, няма проблем: давай към следващата.

Отдели малко време и пресметни какви са вероятностите. Колкото повече жени заговаряш, толкова по-голям е шанса ти да успееш. Наслади се на процеса и го използвай като инструмент, за да придобиеш повече увереност и сигурност. Процесът на заговаряне, ще ти помогне изключително много в това да „ошлайфаш“ уменията си и да разбереш какви видове разгори като цяло се нравят на жените.

Но също така думата „надявайки се“ може също да е сигнал, че ти си несигурен все още в техниките за съблазняване на жени. И може също да е знак, за това че не търсиш обикновени места където можеш да се срещаш с красиви жени в ежедневието си.

За жалост твоят израз на желание ми показва, че в живота ти си разрушил много подходящи възможности да се срещаш с жени и да ги съблазниш. Прав ли съм? Май да.

Ако смяташ, че не знаеш и ти е трудно да срещаш и съблазняваш жени по улицата, може би ще трябва да практикуваш някъде другаде, където те са по лесно достъпни: социални групи, класове и други дейности в твоя живот.

Може би , ако вземаш участие в повече подходящи ситуации, като социални събития, партита, концерти, рождени дни, абитюрентски и т.н. Места където е пълно с жени. А ако искаш още предложени, къде и как да намериш такива жени може да провериш в някоя от книгите ми ТУК.

Ако не посещаваш, барове, клубове, общности тогава ще останеш само с копнежа си към тези жени, които не можеш да имаш. Присъединявай се на такива места и събития и живей живота си и ще ПРИДОБИЕШ ЕДНА ДОБРА ПРАКТИКА на други места по-прости и по-малко „враждебни“ от улицата.

Ако не приемаш покани, за социални събития и не се стремиш да си разширяваш социалния кръг, тогава ще се окажеш сам с едно много високо НИВО НА ХОРМОНИТЕ… желаейки  да правиш секс с първата която видиш на пътя.

Въпреки, че съм го казвал милиони пъти, защо не е вече вярно: ако не промениш живота си към това натурално да привличаш жени, никоя техника  в света няма да ти помогне.

Тогава имаш този принцип: не ги оставяй повече да те манипулират и се научи как да се свързваш с тях действително.

Няма съмнение, че ще си по-щастлив в живота си, ако се добереш до този чифт стройни крака, които си видял на улицата и междувременно си се научил как да взаимодействаш с хора и после природно си свикнал да съблазняваш жени. Ако желаеш още точни насоки и невероятни съвети за това как да промениш живота си в тази посока може да за безплатния бюлетин, където на имейл ще ти изпращам екскузивни статии и деи за това как да си по-добър с дамите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *