Как да се научиш да развиеш харизма, която привлича жените

харизма   Всеки ни казва, че ни трябва харизма, за да сме успешни в живота, особено пък, когато стане дума за жени. Като цяло всеки мъж (че даже и жена) иска да научи как се развива харизма и самата тема напоследък е доста популярна.

   Истината е, че съществуват много фактори, когато човек се учи да развие харизма. А да знаеш и да си осъзнат за тези елементи ще ти даде преимущество пред другите. Някой хора твърдят, че харизмата не може да бъде научена и може всъщност и да имат право. Някои хора са вече харизматични, но не знаят как са се сдобили с тази тяхна харизма така да се каже.

   Така че по-добре чети статии от такива хора, които е трябвало да положат услие, за да са харизматични, отколкото тези които са, така да се каже, по природа такива.
   

    Дали човек може да се научи ?

     Разбира се! Да се научи човек как да се сдобие с харизма може да бъде обяснено, но от теб зависи да я пригодиш към своя характер. Знам, че много хора мислят, че харизмата и характера са едно и също, но не е чак така.

   Сега смятам да ти илюстрирам най-важните концепции, когато стане дума за това да бъдеш харизматичен и от теб зависи да излезеш и да ги приложиш. Знаейки рамката за нещо помага и ако си достатъчно сериозен, когато сложиш малко „мръвка около кокала“ на тази рамка скоро ще последват резултати, ако си постоянствен.

  Та от къде да започнеш?


   Присъствието е първото нещо, за което ще поговоря и може да се окаже най-важния съвет, когато се учиш как се развива харизма. Ще ти трябва присъствие, ако ще гледаш да привлечеш… всъщност който и да е. Ако никой не те забелязва, никой няма да иска да се срещне с теб.

   Звучи логично нали?
   Но ще се очудиш колко хора го пренебрегват.

   В най-добрия случай би желал всеки да те забелязва и то не по лош начин.

   Когато влезеш в стая пълна с хора, спри на входа и се огледай наоколо, правейки възможно най-много зрителен контакт. Правейки така, хората ще ти обърнат внимание и това да те забележат, както казах по-рано, би трябвало да е твоята основна цел.

   Постигането на силно присъствие не би трябвалода е толкова трудно. Дори срамежливите хора могат да го сторят, защото присъствието има много повече общо с това как се носиш, отколкото това какво казваш.

   Научаването на някои бързи съвета за това как да излъчваш присъствие и уверена, сигурна аура отнема практика, но много по-малко, отколкото да се научиш да заговориш някой.

   Във философията за личностно развитие и изрястване има една фраза: „движението бива продиктуано от емоцията“ (motion dictates emotion). Смисълът зад нея е, че спрямо това как се носиш, това директно повлиява на това как се чувстваш. И ако постоянно гледаш надолу, рядко си държиш торса изправен, избягваш зрителен контакт и т.н. – тогава познай какво?

   Хората биха те сметнали за неуверен или депресиран, дори да не е така.

   А и ако се движиш и държиш по този начин е възможно да е и истина. Така че оправи го това!

 

Сега няколко практични съвета

   1. Стой винаги изправен и с главата вдигната. Хората които правят така биват взети много по-сериозно и биха получили много повече уважение отколкото някой, който не прави така. Това говори на другите, че си готов да се изправиш срещу всичко, което ти се изпречи на пътя и жените определено намират това за много, много привлекателно.

   2. Усмихни се! Правилно. Усмихвай се искрено и го прави, толкова често, колкото се налага. Когато някой се усмихва от сърце, без да търси одобрение, той мигновено сигнализира увереност и високо самочувствие. Това възпира другите да смятат, че си самолюбец и би те направило далеч по-удобен за заговаряне.

   Защо да си прецакваш шансовете, когато изглеждаш толкова сериозен и нацупен?
Разбира се не се усмихвай постоянно! Ако се държиш така през цялото време, ще изглежда фалшиво и в някои случаи странно. Не бъди като някои хора, които постоянно се ухилват или усмихват с цел или да се мазнят или да се впишат в обстановката – т.е. търсят одобрение.

   3. Имай добри обноски! Внимавай да не обиждаш другите. Този който го е грижа за чувствата на другите го е грижа и за своите. Най-лошото е да си създадеш уверен имидж и в същото време да го подронваш с лоши маниери.

   4. Обмисляй това, което казваш, преди да си го казал! Правейки така ще предотвратиш това сам да се изложиш, нещо което много мъже правят. Също така ще те възспре от това да приказваш повече от необходимото. Разбира се може да имаш осанката на уверен, сигурен мъж, но отнема съвсем малко да я превърнеш в арогантна, себелюбива натура.

  Освен това да мислиш преди да говориш те прави и по-добър в разговорите. Когато заговориш някоя жена, ОПРЕДЕЛНО трябва да имаш някакви умения за разговаряне. Защо иначе която и да е жена би искала да бъде с мъж, който е скучен и незаинтригуващ? И аз не мисля, че и ти искаш подобна жена, така че не бъди такъв мъж!

   5. Когато си говориш с някоя жена, попитай я нещо за нея! Недей навлиза в прекалено лични теми, просто бъди заинтересуван от това коя е и това как се е развила в човека, който е днес!
Жените обичат да приказват, особено за себе си. Това ги кара да се чувстват по-добре и е твоя работа да свържеш това чувство със своето присъствие.

   Свикването е един много популярен психологичен метод, който бива прилаган в средите на съблазняване. Това да свържеш удоволствие и приятни моменти към себе си, ще накара жените да си мислят за теб, много след като сте се срещанали. Идеята е да създадеш положителни асоциации и правейки така ще накара хората да искат да прекарват повече време с теб.

   Виждаш ли колко е важно е това, когато стане дума за справяне с жени?

   Един популярен метод, когато стане дума за жени е да задаваш отворени въпроси. Вместо „често ли идваш тук?“ задай въпроса така: „какво прави момиче като теб на място като това?„.

   Една проста промяна в това как си задаваш въпросите може да те откара надалеч и оказва разликата между еднозначен „да“ / „не“ отговор, който ще те остави в заседнало положение за това как да продължиш и това тя да се въвлече в разговора и да се получи едно приятно взаимодействие.

   Този, който умее да провежда добри разговори е този, който умее да слуша и да разбира другия човек с когото говори. Винаги съм наблягал над това колко е важно да се образоваш, когато стане дума за каквото и да било, което искаш да научиш – било то здраве, работа, хоби или разбиране на жените.

   Колкото повече знаеш относно жената с която си лафиш, толкова повече ще я накара да се почувства специална и ще й остави впечатлението, че те е грижа за нея.

   6. Бъди плавен, готин и търпелив! Недей бяга като петел без глава, припирайки да правиш разни неща и да се тревожиш за това какво да правиш после! Така само ще заприличаш, че все едно си извън контрол и че си нерешителен. Също ще накара другите около теб да се чувстват нервно и неудобно. И това определено не са неща, които искаш да постигнеш, когато се опиташ да се запознаеш или съблазниш дадена жена.

   Дали една жена би искала да е с някой, на който не може да насмогне – такъв, който е нерешителен или я стресира? Разбира се че НЕ.

   Търпението е дободетел. Дай на хората впечатлението, че си някой, който знае как всичко си пасва. Не позволявай никога на другите да те видят, да се напрягаш (метафорично казано) или ще усетят слабост и неувереност! Все пак, ако не си търпелив във всекидневните си дейности, какво остава, когато стане дума за връзките и взаимоотношенията ти?

   Търпението е от основна важност за една връзка и жените разбират това повече от мъжете.

   7. Не бъди типичния мъж. Целта ти е да се отделиш от тази категория възможно най-бързо.

   Когато нещо или някой е различен (по положителен начин) хората биват привлечени натурално към него. Мистериозността и потайността постоянно придърпват жените и ако те видят, че не пасваш на вида, който са свикнали да наблюдават до сега, то те ще искат да те познават. Хората по подразбиране са любопитни, така че използвай това като твое предимство.

   Отново не мога да се изкажа достатъчно по тази тема. Да говориш по-малко е далеч по ефективно от това да плямпаш прекалено много. Дай на хората желанието да те видят отново и отново и да научат повече за теб. Създай очакване и накарай хората да се чудят какво възнамеряваш да сториш после. Правейки така ще накара всеки около теб да ти обръща повече внимание и това е което целиш нали?

   Та следващия път, когато се окажеш в разговор – превърни се в човека, който им е необходим! Колкото повече слушаш дадена жена, толкова повече ще разбереш какво търси тя и дали това отговаря на това, което и ти търсиш.

   8. Никога не спори с жена! Не само, че дори и да спечелиш спора, пак ще си изхабиш енергията, но и самото спорене като цяло е непривлекателна черта, от която хората странят. И тук под спорене имам предвид, когато наистина го мислиш, вместо когато го правиш на майтап така да се каже.

   Прави комплименти, но само със заслужено ласкателство! Ласкателството не е това да се мъчиш да убедиш някой, че е нещо, което не е. А просто подсилва нещо, което той/тя вече знае.

   Ако иксаш да кажеш на жена, че има хубави очи например – направи го, НО го направи, само ако наистина смяташ че е така, а не като претекст за това да ти обърне внимание (както повечето правят). Тя определено е чувала този комлимент стотици пъти, но ако го направиш в удобен момент и по правилен начин, без да си личи че търсиш нещо в замяна, това би я накарало да жадува за още.

   9. Не се бъзикай постоянно с външния вид на някой или вярванията му! Трябва да си благоразумен. Не ме разбирай погрешно – това да си благоразумен не значи да си впечатлителен. Съгласяването с всичко, което някой казва определено не е отговора. Вместо това дай си мнението по дипломатичен начин и винаги бъди отворен към нови идеи.

   Предизвикавай хората, но не по агресивен начин. Ако не се съгласяваш с някой, уверено си изрази гледната точка и му позволи да реши дали греши или не. Ако го направиш по този начин той/тя би бил по-склонен/а да приеме твоето мнение и да уважава мислите ти.

   Та в крайна сметка без харизма ще ти е бая трудно да привлечеш някой. Също така би възпряло подхода ти, когато прилагаш съветите за срещи и съблазняване, които съм написал в останалата част от сайта.

   Запомни, че съблазняването е инструмент, който се използва, само когато вече си постигнал привличане.

   Да си харизматичен ще ти отнеме малко услия, но си заслужава труда.

    В общи линии това е… тази публикация беше малко по-дълга от очакваното. Ако ти допадат съветите в нея, остави коментар отдолу, а ако искаш още по-подробна и конкретна информация за това как да използваш езика на тялото си, за да излъчваш харизматична осанка, която да привлича жените като мухи на мед, разгледай една от по-скорошните ми книги – „Език на тялото за привличане на жени“.

   За по-подробна информация за нея натисни бутона по-долу!

   До скоро!

 

 

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close