Тайна техника за привличане: Използвай тази проста фраза, за да изпъкваш от останалите

Когато искаш да се научиш да шофираш ходиш на шофьорски курсове нали? Или ако искаш да станеш компютърен специалист, ходиш на училище или университет, за да се научиш.

Мисълта ми е, че ако искаш да научиш нещо, най-добрия начин е да го научиш от някой, който вече знае как се прави.

Научаването на умения за привличане и срещи не е по-различно. Как да флиртуваш ефикасно, как всъщност да СЪЗДАВАШ привличане и да го поддържаш, какво да кажеш, как да се държиш – това са нещата, които идват отвътре на някои мъже.

Но за повечето – не чак до там.

Добрите новини обаче са… че и това може да бъде научено.

…и сега си тук, за да НАУЧИШ нещо за създаването на привличане с жените.

Та ето тук има малка техника, която е просто няколко изречения, но може да има огромен ефект над въздействията ти с една жена. Не само, че е много ефективна, защото предразполага жената и нейните очаквания, но и също ТИ напомня, че си имунизиран от отхвърлянето.

Може да си прилага онлай, чрез СМС или разговор с която и да е жена, която срещаш или си уговаряш среща.

 

Предразполагането:

Та планираш да се срещате, било то за кафе, разходка в парка или среща в социална обстановка.

Ще кажеш, „ОК ще се видим там, тогава. Ако не друго, то ми изглеждаш, като че от теб може да се окаже добър приятел.“ Или може да кажеш, „Ако не друго, то поне може да сме приятели.“

Това което правиш по-този начин е да си напомняш да си повишаваш стандартите. Прекарай време с жените, които би искал да имаш като приятелки, които имат приятен характер и с които ти е приятно да бъдеш. Така също си напомняш, че си устойчив на отхвърляне, защото единствения път, когато биваш отхвърлен, е когато гледаш на отхвърлянето като на провал, вместо на опит и нещо, което си научил.

Това ти напомня, че не си само за „бройката“, ами целиш наистина да срещнеш този единствен човек, който наистина ще ти подкоси краката.

Така също съобщаваш на жената, че си готин и че всичко е наред. Може да има много привличане в тази ситуация и вие да флиртувате и да се забавлявате, но ако кажеш „Хей, ако не друго, то поне от теб може да излезе добра приятелка“.

Така ще изпъкваш като някой, който е в контрол на сбе си и ще си възвърнеш малко повече сила в ситуацията. Това също би я окуражило да поработи малко повече, за да привлече вниманието и интереса ти и това, приятелю, ТОВА Е КОЕТО запалва искрата на привличането у жените.

Е, какво мислиш ти, съгласен ли си или пък не?

А всъщност освен тази фраза имам още доооста идеи и съвети, които ще се радвам да споделя с теб. Може да ги достъпиш като се абонираш безплатно за седмичния ми бюлетин по имейл, където ще ти пращам по 1-2 ексклузивни материали с различни идеи и техники, за да си подобриш играта. 

Освен това също ще ти пратя и книжката „10  начина как да я накараш да се заинтересова от теб“… Как ти се струва? Няма какво да губиш – влез и се абонирай сега!

 

*тази статия е превод. Оригинала може дa намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/attraction-technique-use-this-phrase/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *