№1

Извадка от книгата „Значими моменти и преходи“  

Как Да Пристъпиш От Една Стъпка Към Другата С Жените – От Първата Среща, Та Чак До Леглото

      Когато за пръв път започнах да изучавам как да се срещам с жени, осъзнах че имаше някои основни „проблемни области“, с които трябваше да се справя.

       След като сам се научих как да се справям с тях, открих че почти ВСИЧКИ мъже изпитват  същите тези спънки. Тук се надявам да ти помогна да видиш тези области и да подобриш онези в които се нуждаеш от помощ.

       Преди да започна, позволи ми да обясня какво имам предвид под „значим момент.“

Това са моментите във времето, когато трябва да направиш нещо, за да преминеш към следващото ниво.

Например: Ако си с една жена и провеждате супер разговор, може да ти  се иска да пренесеш отношенията ви на физическо ниво. Повечето мъже, които познавам не са сигурни как да “ преходят“ в тази следваща фаза.

      Или да речем, че си видял една жена, с която би искал да се срещнеш, и ще трябва да решиш дали или да не отидеш и да я поздравиш. Това е значим момент. Ако не го направиш, най-вероятно няма да получиш втори шанс.

     Познавам, един човек, който се среща с много жени. Жените наистина изглежда, че го харесват, когато за първи път се срещнат с него. Може да си урежда срещи и да ги накара да отидат у тях с него. Но всеки път, когато той се опита да премине към физически действия с една жена тя решава, че е време да си тръгне.

     Познавам, друг човек, който се среща с жени навсякъде, където и да отидем. Жените просто го обожават. Те се смеят и се забавляват в компанията му. Но той никога не пита никоя от тях за нейния телефонен номер и така той всъщност не излиза с нито една от тях.

     Проблемът със значимите моменти е, че те почти винаги изискват мъжът да поеме инициативата и да направи нещо, при което може да бъде отхвърлен от жената. Например, приближаване и това да каже „здравей“, покана за среща, пристъпване към целувка и т.н.

     Във всички тези ситуации, един мъж трябва да мине през възможността да бъде отрязан. Това възпира повечето мъже дори даже да се пробват. А повечето мъже имат най-малко една или две области, в които не са уверени.

     Ако не си уверен и не знаеш точно къде отиваш и какво правиш, ти най-вероятно ще направиш грешка, ще кажеш нещо не на място и ще причиниш жената да те отхвърли във всяка една от тези важни повратна точки.

     Опасността разбира се, е че ако един мъж сбърка при един от тези ключови моменти, които засягат жената, то тя може да реши да си тръгне.

     Всяка нова връзка е като сложен пъзел. Можете да го сглобиш на много етапи, но след това, ако направиш грешка – всичко се разпада. Чаткаш ли на къде бия?

     Ето моя списък на най – Значимите Моменти:

1. Приближаване (Отиване до нея и казване на здрасти)

2. Цифри (Получаване на телефонен номер, имейл адрес и т.н.)

3. Покана за среща (Това всъщност може да се направи, когато се срещнете за пръв път)

4. Среща (Самото време прекарано с нея)

5. Държане на ръце (Първият продължителен физически контакт)

6. Целувка (първият `интимен` контакт)

7. Двамата насаме (Доверие)

8. Натискане един в друг и целуване (Сексуално възбудена)

9. Събличане на дрехи (Много сексуално възбудена)

10. Секс (Много, много, много сексуално възбудена!)

       До колкото мен ме засяга, ако човек се нуждае от подобрение в област от живота си, то той обикновено трябва да придобие ново УМЕНИЕ. Твърде много хора правят грешката да си мислят, че нещо не е наред с тях и че те никога няма да бъдат способни да преодолеят препятствието си. Просто помни, че всичко нужно, за да се преодолее всяко препятствие е придобиването на ново умение.

       Така че аз подбрах всеки един от тези Значими Моменти и създадох това, което наричам „Преход“ към всеки един от тях.

       Нека обясня какво значи Преход.

       Например, ако говориш с една жена по телефона и желаеш да я поканиш на среща за по кафе, това което се случва по време на този телефонен разговор до голяма степен ще определи дали тя ще излезе с теб или не.

       Или ако си вече на среща и ти би искал да я целунеш, нейното ниво на задоволство ще определи дали или не тя ще се остави да бъде целуната. 

       Времето „между“ значимите моменти са Преходите. Ако поставиш значимия момент правилно, ще ти бъде много по-вероятно да имаш успех, отколкото, ако не го направиш. Ако научиш всички мои „Преходни Стратегии“ това ще ти помогне да се придвижиш плавно от един значим момент към следващият.

       И най-добрата част за някои от моите Преходни техники, е че те Я КАРАТ да поеме инициативност и да пристъпи към следващото ниво.

       Например, ако си сам с една жена, която вече си целунал и искаш да се понатискате може да използваш моята техника „помирисване“. [пояснение – малко по-нататък]

        Отнемащо няколко минути и помирисването на шията и раменете й, тя обикновено така ще се възбуди че ще те грабне и ще иска да го направи с теб тук и сега! (Разбира се, ти би желал да я отблъснеш настрани и да я подразниш малко, защото това ще усили желанието й дори повече – и това ще бъде забавно и за двама ви!)

       Вероятно най-важният Преход е между разговори и физически контакт. Повечето мъже просто не знаят как да преминат на физическо ниво. [продължава в допълнителната книга №2].


*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.


 

№2

Извадка от книгата „Удвои си срещите“

Защо жените са привлечени от неща като слава, пари и сила?

Глава първа.

       Наскоро отговорих на въпроса „Какво има толкова в славата, силата и парите, което привлича жените?”. Казвам, че жените се насочват към мъже, които са известни, богати, могъщи, водени от определена ПРИЧИНА.

       Мнението ми е, че те вярват на генетично и социално програмирано, несъзнателно ниво, че тези мъже са по-интелигентни, по-забавни, по-интересни, по-способни да им предложат добър начин на живот и НАЙ-ВАЖНОТО, да им дадат УСЕЩАНЕТО, което те искат. В книгата си „Влиянието” Робърт Чалдини говори за психологическия принцип наречен „Ефекта Хало”.

       Накратко казано, хората натурално приемат, че привлекателните и могъщи хора са по-умни и по-заслужаващи доверие, отколкото средностатистическите такива.

       Една жена копнее за мъж, който пасва на фантазиите й и на образа формиран, когато е била много млада. Благодарение на филмчетата на Дисни тези фантазии биват вкоренени дори по-дълбоко, отколкото нейните генетични заложби са искали.

      Като цяло отговорът е да се осъзнае, че богатите, мощни и известни мъже имат преимуществото в началото, поради техните ПОЗНАТИ и ПРИЕТИ позитивни черти, които прожектират. Но, ако се научиш да грабнеш вниманието на една жена и ѝпокажеш, че е желана, тя също ще се отнася с теб като с известен, богат и могъщ.

     Строен, привлекателен мъж или известен, богат мъж „натиска бутоните” и задейства определени симпатии в една жена. Ако не си в тази категория, трябва да се научиш да
„инсталираш бутона” и когато те видят, да имат тези усещания. Добрата новина е, че можеш да направиш това с повечето жени, докато трудно би могъл да го направиш с повечето мъже.

     Известно е че жените се интересуват от външния вид до някаква степен, но те са ПО – заинтересовани от това как ги караш да се чувстват. Трябва да се държиш, като че уверено вярваш, че ти си най-доброто нещо за една жена, и че ще я накараш да се чувства прекрасно отвътре.

     Жените могат да уловят това особено вярване и реагират на него…. [Продължава в глава първа]

 

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.


 

№3

Извадка от книгата „Удвои си срещите“

Шестте неща, които привличат жените


Глава трета.

 

       Направил съм много изследвания по темата и вярвам, че жените са най-привлечени към тези шест неща:

1) Средства (заможност, притежания, подаръци)

2) Сила (въздействие, водачество, сигурност)

3) Слава

4) Външен вид (включително височина)

5) Изключителност (привилегии, вече женен, правещ се на недостъпен)

6) Характер (хумор, креативност, романтика, интелигентност, мистичност и т.н.)

       Номерата от 1 до 5 са далеч извън твоя непосредствен контрол. Ако не си богат, сигурно няма да забогатееш тази седмица. Ако не си известен или висок, сигурно няма да те снимат в хитов филм или да пораснеш с 30 см за една нощ.

       Така че ти остава само номер шест – ХАРАКТЕРЪТ.

       Добрата новина е, че доколкото съм убеден, характерът ти е твоя НАЙ-ГОЛЯМ АКТИВ в играта на успех с жените.

       За щастие, това е едно от нещата, което можеш да промениш  и  е едно от нещата, което може да ПРЕВЪЗХОДИ всички останали. След като си направил каквото можеш, за да изглеждаш максимално най-добре, е нужно да развиеш характер, който е абсолютно магнетичен. Сега нека поговорим как лесно да го сториш.

       Между другото, това е единственото качество, което привлича жените най-много (и ги задържа привлечени) и не е нещо, за което те първоначално да се ‘оглеждат’. Това е начинът, по който се ЧУВСТВАТ, когато са с теб или когато си мислят за теб. В края на краищата, ако нямаш сила, богатство, слава или външен вид , ще трябва да използваш характера си, за да ги накараш да се ЧУВСТВАТ добре. Твоят характер е най-мощното средство, което имаш… [продължава в Глава Трета]

 

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.


 

№4

Извадка от книгата „Удвои си срещите“

Как да се закачаш (и да говориш с жените)?

От Глава четвърта.

       При първото си запознанство с едно определено момиче, аз ѝ взех ръката, когато тя влезе в колата и я подържах за известно време…, после я оставих казвайки й: „А- а –а, не! – без държане за ръце, толкова от рано”, като че все едно е било нейна идея. После, на обяд, аз си сложих ръката зад нея да я взема и когато тя я взе я дръпнах преди да ме докосне, после го направих отново… и отново казвайки: „Не, наистина!...”

       Най-накрая, след като се навечеряхме се протегнах за ръката й, а тя не би я поела, защото аз я закачах толкова много и тогава всъщност грабнах ръката ѝ и я задържах и масажирах. Това беше закачане и тестване. Накрая, когато тя най-сетне се предаде аз ѝ я дадох.

       После, когато я прегърнах, тя ме целуна по-бузата и врата няколко пъти и аз я обвиних, че ме целува много (идеята е, че тя си пада по мен и че тя е агресорът). Едната част от тактиката е, че аз правя нещо (държа ръката й) и после я обвинявам, че тя го е направила („без държане на ръце толкова рано”).

       Този вид поведение – изпращане на смесени сигнали е флиртуване, което наистина не се връзва за повечето мъже, но за жените е магия.

       Също, някои жени наистина се заинтригуват, ако ‘ги разгадаеш’ рано в играта и си имат свой номер. Когато почувстват, че ти си в контрол и те не знаят какво да сторят впоследствие…, [продължава в Глава четвърта]

 

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

 


 

№5

Извадка от книгата „Удвои си срещите“  

Как да приближиш и заговориш една жена

от Глава Седма.

       Изпробвал съм сигурно около 50 различни типа ‘фрази‘ и техники за запознанства с жени и открих, че най-простите работят най-добре.

       Ако съм в среда, където има много хора и съм с приятел, бих започнал като поискам нейното ‘мнение’ за нещо. Ето как се случва: първо си държа очите отворени за настоящи неща и интересни теми, включващи различия между половете и напрежение. Това прави удивителни разговорни запознанства с красиви интелигентни жени.

       Последните ми две любими: „Хей, нека те питам нещо. С моя приятел си говорихме  и  мисля, че ни трябва женско мнение…” (това е убиец, между другото отне ми много време да го открия, но е трепач ). После казвам: „Просто гледах в интернет… и знаеш ли, че средностатистическата жена в Америка е 1.70м , тежи 70 кг. и носи дънки размер 14?” О -ле-лееее!

       ОБИЧАМ ТОВА.

       Те обикновено поемат топката и подхващат разговора оттам нататък.

       Другите включват… „Мислиш ли, че мъжете разбират от какво жените се нуждаят и искат?” и „Какво мислиш за тази нова модна тенденция за жени, които решават да правят, каквото си искат… и песента от ‘Ангелите на Чарли’, която пее за това?”… [продължава в Глава седма]

 

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.

 


 

№6

Извадка от книгата „8 личностни типа мъже, които са природно добри с жените“

8-те личностни типа мъже, които натурално привличат жените…

     Посвещавайки няколко години на изучаването на жените, отношенията между половете, еволюцията и психологията, аз стигнах до интересни изводи.

       Сега вярвам, че в главите на жените са заложени два типа програми, управляващи отношенията им с мъжете. Казвайки „програми“, разбирам, че жените са програмирани – както от гените, така и от обществото –да реагират НЕОСЪЗНАТЕЛНО на два различни типа мъже, отговарящи на определени критерии

       В психологията термина „архетип“ бива използван, за да опише умствената структура, която оперира на несъзнателно ниво. Тук ще използвам термина ‘личностен тип’, за да опиша тази концепция.

       Накратко:

• аз вярвам, че жените АВТОМАТИЧНО реагират на определени мъже, и реакцията основно зависи от личността на мъжа, от комуникацията с него, на неговата достъпност и т.н., а не от външния вид. (Не ме разбирай погрешно. Външният вид е важен. Но той далеч не е чак толкова важен, колкото характера).

• обикновено жените не осъзнават защо реагират така на тези типове личности.

• тези личности могат да бъдат разделени на две големи групи: ЛЮБОВНИК и
СПОНСОР.

• жените реагират на ЛЮБОВНИКА с незабавно съгласие на секс.

• жените реагират на СПОНСОРА с отсрочка за секса с цел да проверят неговата лоялност в дългосрочна перспектива.

• има също така няколко „неуспешни“ типа личности. Под „неуспешни“ аз дефинирам типажи, които за болшинството жени са непривлекателни. (Ако ти принадлежиш към един от тях, не го приемай лично. Опитай нещо друго, както аз сторих).

    Съществуват два умствени пътя:

   Пътя на Любовника (краткосрочен) и пътя на Спонсора (дългосрочен). Избирай щателно, защото да се върнеш от който и да е от тези пътища е трудно.

   За всеки от двата успешни типове личности има 4 вариации. По този начин, съществуват всичко на всичко 8 успешни подтипа. Те биват създадени като комбинират факторите на ‘Доминиращ и Покорен’ с основните характеристики. Това се равнява на общо 8 под-типа, които имат успех с жените… ето кратко описание на 8-те характеристики и това, което ги прави привлекателни за жените:

 

Любовници

Лошото момче (опасност) – да бъдеш с него е опасно и вълнуващо

Търсач на приключения (интерес) – да бъдеш с него е интересно и увлекателно.

Артист (емоции) – умеещ да предизвика в жената емоционални преживявания, сложен и загадъчен

  • Съблазнител(секс) такъв, който е сенситивен и секси и я кара да се чувства също толкова секси.

 

Спонсори

Успешен мъж (средства) – може да осигури на жената „красив живот“ и стабилност.

Татенце (контрол) – казва й какво да прави и я управлява.

Обикновен мъж (лоялност) – стъпил здраво на земята, лоялен и стабилен.

Гъзолизец (нейното момче) – прави за нея всичко, което тя поиска.

   Болшинството жени ще реагират на ВСИЧКИ тези типове в една или друга степен.

   Ако си чели други автори по темата, то може би, си обърнал внимание, че те обикновено пишат за това, което работи при ТЯХ. Аз също направих грешка с това в моята книга. Тук ще се постарая да дам по-широка перспектива, защото не вярвам, че всичко, което не работи при МЕН, не работи въобще!

   Ето ти кратко описание за всеки един личностен тип. Докато четеш, помисли на кой най-много наподобяваш и си постави за цел всеки ден поне малко да се доближиш до неговия идеал…[Продължава в допълнителната книга #1].

 

*Книгите са предоставени в електронен PDF формат, пригоден за четене на компютър както и с версия за мобилни устройства, пригодна за всички устройства използващи Android OS.


С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close