Как да избегнеш това да попаднеш в „приятелската зона“?

Мислиш, че тя просто иска да бъдете приятели? Помисли отново. Научи какво представлява Приятелската Зона и това как се избягва, да се озовеш там.

привличай жени

 

Срещал ли си се с жена, която си мислил, че може да бъде „Специалната“, а тя ти е казала, че не чувства нищо „романтично“ към теб. Запознай се с една тайна за това, което е необходимо тя да „почувства“ за теб и какво да не правиш, за да не се озоваваш в  зоната „просто приятел “ отново и отново, с тези изключителни жени.

 

*** Въпрос От Читател ***

Поздрави за сайта,

Обмислям да инвестирам в книгите ти, но имам един въпрос към теб преди да го направя … Мисля, че срещнах „специалната“, но аз имам проблем с това да й го обясня. Преследвах я от около пет месеца… но усещам, че е много резервирана относно връзките. Тя е „много“ целеви ориентирана (което е едно от многото неща, които обичам в нея, между другото), и поради това е много заета, а и подозирам, че е била наранена в миналото и сега си има едно на ум. По някой път чувствах, че нещата се задвижват, но след това тя „прави стъпка назад“ , може би се е “ стреснала“ нещо , и заради това прави голяма крачка назад за да се защити. Съвсем наскоро, излязохме за първи път, откакто тя завърши университета, и доколкото успях да разпозная, получавах „зелена светлина“ цяла вечер: докато гледахме филм, аз я прегърнах с ръка , а тя се наведе отпускайки главата си на рамото ми, по-късно, бяхме в бар с музика на живо, и точно преди да си тръгнем, тя се пресегна през масата и ме хвана да ми държи ръката за известно време. На връщане обратно към колата, беше доста хладно , и когато тя се оплака от студа, аз я прегърнах. Тя откликна подобаващо, , притисна лицето си силно в рамото ми и си допря цялото тяло до моето – бедрата й до моите, рамене до рамене, и всичко между тях. Когато се върнахме пред тях, аз пристъпих да я целуна, а тя се извъртя настрани, като че би било * изключително * неудобно го стори.

В края на краищата, влязохме вътре заедно,  (даже, аз й предложих да й сготвя вечеря за , но тя някак си го се държеше като, че ли бях  й  гостени, и тя започна да ми готви) после само си говорихме известно време. Тя каза, че определено си била помислила, че нашата връзка могла да се превърне в нещо романтично, но нямало как да стане, и тя даже не знаела защо. В този момент, каза, че не вярва, че ще се случи. Оставаме си *много* близки приятели, но аз все още вярвам, че тя е специална, а аз й казах, че все още ще продължа да целя нещо повече, а тя беше склонна все още да прекарваме време заедно (за нея, за сега, само като близки приятели ).

Въпросът ми е следният: Смяташ ли, че книгите ти могат да ми помогнат с това да я накарам да мисли обратно по този въпрос? Как би станало?
Благодаря,

B.

*** Коментарите ми:

OK, настани се удобно сега.

Хвани се за нещо здраво, защото аз ще ти крещя за твое „ши*ано“ добро …

Ти няма как да я убедиш да го почувства като я гониш и преследваш говорейки й какво „чувстваш“ към нея.

Изобщо не си на ЯСНО какво става!

Тази жена всъщност те харесва, а ти си прецакваш всичко, държейки се като пълен нуждаещ се ЖЕНЧО!

Още в начало на имейл ти, казваш нещо, което в основата си телеграфира какво точно става тук …

Написал си: „Мисля, че срещнах „специалната“, но аз имам проблем с това да й го обясня. Преследвах я от около пет месеца …“

Проблемът е, че я караш тя да осъзнае това?
Ти си я ПРЕСЛЕДВАЛ?

Смяташ ли, че един ден през следващите пет месеца, че тя ще се събуди и ще почувства мощно ПРИВЛИЧАНЕ към теб, защото си я гонил и си искал да й кажеш какво мислиш за нея?

Обикновено бих се погаврил малко с теб тук и бих ти казал, че не разбираш какво става … ала бала.

Но по някаква причина имам чувството, че просто трябва директно да изложа нещата пред теб.

Виж, човече … причината, поради която тя ти е казала: „не знам защо не може да се превърне в нещо романтично“ е, че тя не го ЧУВСТВА.

Схващаш ли?

ТЯ НЕ ГО ЧУВСТВА!

Тя не чувства ПРИВЛИЧАНЕ към теб.

И не можеш да я убедиш да го почувства като я преследваш и й казваш как ти се „чувстваш“ към нея.

Привличането, както винаги казвам, НЕ Е избор.

Държиш се като повечето момчета, които си мислят неща от сорта: „Ако само знаеше как се чувствах към нея, тя ще би се почувствала по същия начин“ и „Ако я преследвам, тя в крайна сметка ще види колко много я обичам“ и т.н.
Е познай какво?

Е НЯМА ДА СТАНЕ, БРАТЛЕНЦЕ.

Това, което трябва да направиш, е да си набавиш обучение от световна класа, относно това как ПРИВЛИЧАНЕТО работи за една жена.

Това е единственото нещо, което ще те измъкне от стремглавото ти впускане (освен също, че ще спре разходите ти по нея това да си губиш времето, това да й казваш как се чувстваш и да не се срещаш с други жени …)

А кое е най-доброто място да се получи това образование?
Книгата ми Удвои Си Срещите.

Това е един от най-добрите източници, за да научиш как да помогнеш на една жена да почувства ПРИВЛИЧАНЕ към теб – и как да не го ИЗДУХАШ после.

Ей, то и аз не знаех всички тези неща … но си отделих време, за да ги науча и ти препоръчвам и ти да направиш същото. Ако това момиче наистина е толкова важно за теб сега, то ти го дължиш на нея и на себе си да се стегнеш малко от малко.

Но действай бързо, защото, ако тя наистина е толкова страхотна, а ти си губиш времето тогава някой друг пич, който всъщност е добър в тези неща с привличането ще заеме мястото ти.

Това което ще научиш в книгата ми е образование, което ще ти остане за цял живот – ти ми кажи дали е БЕЗЦЕННО или не.

 

*тази статия е превод. Оригинала може дa намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/avoid-friend-zone/