Как да флиртуваш с момичета на плажа? Oсновни идеи за това как се флиртува на плажа.

момичета на плажа Флиртуването с момичета на плажа се осланя на следните основни правила,  както и няколко от следните характеристики:

 

  • За да се получат нещата най-важното е да си придадеш вид и да изглеждаш, като че си там, за да се забавляваш, а не да флиртуваш.
  • Жените и момичетата на плажа имат предрасъдаци и не мисля, че бих преувеличил, ако кажа, че са даже донякъде отвратени от т.н.р. свалячи тип “плажни гларуси”. Впечатлението ми е, че по-скоро обичат нормалните, симпатични и интересни момчета, които се и/или ги карат да се забавляват.

 

  • Целта на флиртуването е да се създаде приятелство и сближаване с непознати. Противно на съблазняването (което значи да се провокират дълбоки чувства на страст и желания у другия), да флиртуваш най-общо значи да се сближите.

 

Усмивка и добро настроение при заговаряне на момичета на плажа е основният компонент

 

усмивка при говорене с момичета на плажа
Плажът е място, което всеки свързва с почивка и добро настроение. На плажа сме по-склонни да се отпуснем, да се забавляваме и сме по-отворени да взаимодействаме дори и с непознати.

Има обаче едно условие: тези непознати трябва да имат приятно излъчване. Въоръжи се с най-ярката си усмивка, добро настроение и малко чувство за хумор и отиди да го споделиш с момичетата, които се пекат на плажа! Това е ключът за успеха в тази среда.

 

Дали да флиртуваш сам или с приятели?

 

Въпреки, че има успешни подходи за заговаряне и флиртуване с момичета на плажа, когато си сам, тук в тази публикация ще наблегна над това как по-скоро се получават нещата, когато си в група.

Нека обаче като за начало нахвърля малко социална психология. Мъж, който се опитва да заговори всички привлекателни жени и момичета ще бъде преценен като “играч”, което в повечето случаи би доведо до това те (жените) да се затворят като херметична кутия. От друга страна пък група приятели, които си прекарват добре, които се посвещават на дейностите си без да се напрягат, се вписват много по-добре и ще бъдат преценени с повече симпатия от момичетата/жени на тяхната възраст.

По този начин ти и приятелите ти показвате, че сте нормални и интересни момчета, а не че си отчаян неудачник, който само дразни и притеснява хората.

Ясно е че ще обърнат внимание на външния ти вид (разбира се най-добре би било той да е като на сърфист), отношението и нагласата (да си спокоен и да се забавлявате и да играете на нещо помежду си с приятелите си, без да създаваш впечатление за това, че все едно сканираш целия плаж за потенциална плячка) и дейности: слушане на музика (не прекалено силно), вид игра/спорт с топка, уиндсърф  или друг увлекателен спорт. Между другото нещо, което ще направи нещата много по-лесни, ще бъде, ако в твоята група има и други момичета.

Това е един от най-добрите начини да покажеш, че не търсиш на всяка цена момичета на плажа и не си там само и единствено за това.

Съвет: отиди на плажа с приятели, забавлявайте се и се постарай флиртуването да не бъде основния ти фокус! В същото време предложи на красивите туристки да се присъединят, за да поиграят волейбол, футбол или каквото там… По този начин е по-лесно, да се разчупи леда така да се каже.

 

Така стоят нещата….

Както вече написах на плажа хубавата фигура и приято излъчване допринасят доста. Повече от всяко друго място, широките рамене и мускулесто тяло носи голяма преднина.

Защо?

Ами най-вече понеже е горещо, защото телата могат да се видят нагледно и защото в колективното разбиране (поне, в разбирането на повечето хора), плажът е място на чувственост и хедонизъм: т.е. оценяваме красивите неща и искаме да се възползваме от тях и живота и момичетата това не е изключение. Гледайки мъжете като на модно ревю в бански, нормално е да изпитат пристрастия към най-добре оформените.

Съвет: ако чувстваш, че не си в много оптимално състояние от към тял и филика (както аз чувствах преди) започни да се занимаваш с нещо спортно: бягане или фитнес са най-типичните. Важно е да си тренираш тялото – така ще намалиш мазнините, ще си здрав и ще се чувстваш добре.Повярвай ми усилията ти ще бъдат силно възнаградени, ако успееш да влезеш във форма.

 

Сърфирай и флиртувай с момичета на плажа!


Имам чувството, че някои хора сякаш вярват, че стереотипът за стегнятият сърфист е мъртъв, само че това не е така.

Повечето жени са склонни да гледат с по-голям интерес на група добре оформени момчета със сърфове, отколкото компания момчета с коремчета, пиещи бира. Нещо, което очарова много жени в образа на сърфиста, е че е спортуващ, че е добре сложен, което индикира добро здраве, знае как да се забавлява и в същото време гледа на живота, по начин, като че е една голяма игра – т.е. безгрижен е.

Всъщност, ако нямаш много опит и имаш притеснение относно видът си или уменията ти по сърф, да ти кажа, че от малко значение е, че си начинаещ, фактът че го практикуваш и желанието да се подобриш е това, което е от значение.
Съвет: това лято пробвай вземеш някой друг урок по сърф – няма да навреди.

 


Бъди скромен и ще намериш поводи!

Написах по-горе, че не е добра идея да се мъчиш да флиртуваш или още по-лошо да съблазняваш всички жени на плажа, но всъщност най-лошото нещо, което може да направиш, е да се втренчиш в момичета на плажа, които са без горнище.  Това би означавало директен аут.

Гледай да избегнеш общото клише на момче/мъж, стоящ на плажа, гледащ към всички жени във всички посоки. Отново най-доброто да направиш е това, за което си отишъл там – да се забавляваш, да играеш игра, да плуваш, да си с приятели и т.н. Тези неща ще провокират повече възможности за взаимодейстие, отколкото ако останеш закотвен в двата квадратни метра около хавлията си на плажа.

 

Духът и нагласата, които трябва да присвоиш през лятото

През лятото жените изглеждат красиви, очарователни и хващат тен. Лошата (или може би добрата) новина е, че много често момичетата не търсят сериозна връзка през лятото. Ако се заслушаш какво си говорят две приятелки на плажа често може ще чуеш нещо подобно на това: „Знаеш ли, това лято съм решила да си направя кефа. Яяяя какво мислиш за онзи пич ей там?„. Фраза, като тази, перфектно описва ситуацията. Така че, не очаквай на 100% да намериш доживотния си партньор или сродната душа, ако това е, което в момента търсиш.

Това, което се опитвам да кажа, е да не ходиш на плажа с идеята да намериш жената на живота си.

Идеята е просто да се опиташ да обогатиш живота си с повече красиви моменти и спомени. Момичетата искат да се забавляват. Трябва и ти да мислиш така. Но, недей също да целиш да  покориш и да разбиеш сърцата на всички жени, чудейки се как да направиш така, че да преспиш с всяка, освен ако не искаш да бъдеш преценен като идиота на лятото.

 

Най-добрият начин да флиртуваш с момичета на плажа

 

Въпреки че жените изглеждат красиви и атрактивни в своите секси бикини, плажът не е непременно правилното място за съблазняване и флирт. Казах го по-горе, но ако още се чудиш защо – просто е.

Момичетата, които ходят на плажа, постоянно биват заговаряни от всякакви глупаци или странни типове. Някои от тях са тип фитнес маняци, които залагат единствено на тялото си с идеята да съблазнят плажните мацки. Представи си три момичета, които биват заговорени пет пъти на ден, по един и същ начин. Нормално е да станат резервирани при подобни подходи.

Дори и да си несравним и опитен съблазнител, от тези, които знаят как да разберат социалната динамика и основите на съблазняването, шансовете ти за съблазняване точно в тази среда са много слаби, дори почти нулеви.

А какво да направиш тогава?

Отговорът е, че трябва да възприемеш нагласата, за която говорих по-горе. Да повторя, че като ходиш на плажа трябва да си прекарваш добре с приятелите си, хващайки тен на слънцето. След това, помисли за една малка стратегия. Преди да се настаниш с приятелите си на горещия пясък, си сложи хавлията и чадъра, там където жените ще могат да ви забележат все пак! Така, когато сте добре разположени, до три красиви момичета, не се мъчи веднага да гледаш и да взаимодействаш с тях! Преструвай се, че не съществуват! Седни или легни и започни плажното си преживяване по един спокоен начин!

Когато мине известно време, може би десетина петнадесет минути и, ако наистина твоята група се забавлявате както описах, то вероятността техния интерес към вас да се е увеличил е по-голяма и това е моментът, когато трябва вече да се обърнеш към тях.

 

Как да заговорим жените на плажа – конкретни действия?

 

Ето колко е просто, трябва ти само една обикновена топка за волейбол. Забравих да уточня, че не е зле да си носиш такива неща.

Идеята е в следното: дръж топката с двете си ръце по уверен и стабилен начин, после покани момичетата да се присъединят към групата ти: „Хей (момичета, дами… или просто хей) ще направим една малка игра, тряба ни още 1,2,3… Х души, за да направим отбор, искате ли да се присъедините?” Ако са по-голяма група, например три или повече може също да добавиш следното: “Искате ли да играем момчета срещу момичета или в смесени отбори?“ , а ако усещаш че може да се пошегуваш с нещо тогава, ще е даже още по-добре. Например аз може би бих казал също и нещо като: “… или в смесени отбори, че иначе може да ни биете (или пък ние вас) и тогава срамът ще е голям хаха“. Това последното обаче зависи и трябва човек да прецени добре адекватността на ситуацията.

Това разбира се не ти гарантира, че ще ти дадат телефонния си номер после, но нека анализираме психологията зад ситуацията: Ако те отговорят с „да“, се поражда един психологически процес на обвързване,който улеснява нещата от там на сетне. Ако в последствие им зададеш също и въпросът: „искате ли да играем момчета срещу момичета или всички заедно“, предполага, че те вече са се съгласили и приели предложението ти. По-трудно ще е за тях да направят крачка назад и да откажат. Може още повече да улесниш нещата като споменеш, че играта няма да отнеме много време.

 

Сега обаче дори и да стане така, че те да се включат, работата още не е свършила.

Даже всъщност играта на флирт тепърва започва. По време на мача не се колебай да се закачаш от време на време – например, когато тя обърка някой пас или сервиз. Разбира се не винаги, за да не изглежда прекалено пресилено и банално. Освен това ще има и моменти, когато може да установиш лек физически контакт.

От там вече може да действаш с другите етапи на съблазняване, за които вече може би си прочел в сайта ми.

На кратко: Седни до тях, игнорирай ги – т.е. недей изцяло  да взаимодействаш с тях, продължавай да се забавляваш с приятелите си, вземи топка,  поиграйте и чак тогава се мъчи да ги съблазняваш!

 

Други техники за флирт с момичета на плажа

 

Друга техника и приятен  начин на флирт на плажа, е да я помолиш да те намаже със слънцезащитен крем по гърба.

Каква е идеята? Да разчупиш леда по-бързо разбира се.

 

Друга пък техника е да я/ги помолиш да наглеждат нещата ти, докато се къпеш/те.
Прави се горе-долу по следния начин: „Извинете, с приятелите ми искаме да поплуваме. Можем ли да ви помолим да наглеждате нашите неща, докато сме във водата?“

Като цяло хората не отказват този вид молби и това е удачен подход за първа размяна на думи.

След това отиди да се къпеш, сърфираш, плуваш или каквото там си им казал, че ще правиш! По този начин показваш, че не си там, за да флиртуваш (и че си нормален пич, който  се грижи за здравето си и който спортува). След това, когато се върнеш, им кажи, че вече няма нужда да ти пазят нещата и им благодари за услугата. Тогава вече може да пробваш да говориш за други неща.

 

Техниката на “женското списание”

Въоръжи се с най-чаровната си усмивка и им кажи: „Здравей, случайно  да имаш списание, което да не четеш в момента? Аз имам брой на (например Космополитан), който една приятелка ми беше дала, но вече го знам наизуст, ако искаш да си ги разменим за малко? После ще ти върна твоето.“

Ключовите неща на тази техника са, че:

  1. Изненадващо е, защото рядко някой мъж приближава момичета, за да поиска женско списание
  2. Може да провокира интерес у тях. Има шансове списанието, което им предлагаш, също да ги заинтересува.
  3. Ще ти даде идеи за теми за лек и забавен разговор.

 

Как да избегнеш глупавите грешки при флирт с момичета на плажа?


Бъди си
в компанията на настроенито, а не в компанията на срама

Казах, вече няколко пъти, че е по-добре да си плажа не с цел да бройкаш и да забиваш мацки, ами да си в компания с друго хора и да имате вид, че си прекарвате добре. В същото време обаче когато отидеш да говориш с жени на плажа е по-добре да не отиваш с твоите приятели всички заедно да ги заговаряте. Няма нужда да се движите в група, която да накара целия плаж да ви гледа, чудейки се какво става. Това също може да породи впечатлението и да ви преценят, като  срамежливи и нетактични ученици или студенти. За това и казах, че също е добре да има и други момичета във вашата компания.

Съвет: отиди сам и се увери, че приятелите ти не започват да те вземат на подбив или да ти пречат, когато те видят да приближаваш момичетата. Ако е така, то най-вероятно имаш нужда от нови приятели.

 

Изправен, седнал или легнал?

Друг съвет: когато ги заговаряш не стой прав, ако те са легнали или седнали. По-добре клекни или седни в пясъка до тях, за да си на тяхната височина (така че да не трябва те да гледат нагоре това ще ги накара да се чувстват по-удобно).

 

 

Полека с бирите и мохитото

Дори и плажа да е място за почивка и да се налага да бъдеш освежен и хидратиран, недей злоупотребява с алкохола на плажа (първо че може да се удавиш, ако решиш да се къпеш) но и, защото никое момиче не иска да гледа някакъв там, който се приближава към нея с удебелен език и лъхащ на алкохол.

 

Напорист ли си?

Както казах, не се натягай прекалено много, карай лека полека. Отдели си известно време, за да започнеш взаимодействието, но бъди обран – т.е. не влагай прекалено много и не очаквай твърде много. След това усили поетапно взаимодействието с течение на времето, така че и ти и тя да свикнете един с друг.

Така се получава много по-добре. Не настоявай и не напорствай, ако първоначално прецениш, че тя не е заинтересована. Ако тя не откликва положително просто стани, пожелай й хубав ден и така ще си запазиш достойнстово и самочувствието.

 

Ами ако се получи? Какво да правиш после?

След като си поразчупил леда и първите думи помежду ви са разменени вариантите са следните:

  • Ако чувстваш че тя реагира положително може да я попиташ колко време обикновено стоят на плажа.
  • Ако не реагира положително, не настоявай и се върни при приятелите си! Ще може да направиш втори последен опит малко по-късно. Ако тогава влязат в разговора (ако се види, че имат желание, а не просто да отговарят с да или не), опитай да ги попиташ дали знаят някакви хубави места да пийнете по нещо следобед.

Може също така да ги поканиш и те да дойдат да прекарате следобеда заедно, ако и вие имате план за това: „Имате ли планове за следобед? Смятаме направим си малко барбекю с едни други хора, с които се запознахме скоро. Ще сме общо пет-шест, ще пийнем по нещо и ще има басейн. Ако ви се струва приятно – добре сте дошли.“

Това изглежда удачно – като казваш, други хора от скоро… това изглежда по не натоварващо, защото ако пък са голяма компания само ваши хора, може  малко да ги притесни.

Ако приемат или изглеждат заинтересовани, продължи: „Нека разменим контакти,  че да можем да се организираме за този следобед или да ви уведомим в случай, че има промяна в плановете.“

 

Ами пък ако това не проработи?

Както винаги, понякога, нещата не се получават и момичетата, с които съм се опитал да се срещна, не са заинтересовани, дори първоначално да са показали силен интерес. Причините не са от особено значение, те са в правото си, и ако стане  така просто не го приемай твърде лично!

Продължавайте да се усмихваш, бъди спокоен, пожелай им добра почивка и не напорствай!

Изчакай – друга възможност скоро пак ще се появи! Ще има много момичета, които търсят приключения, плажният сезон тепърва започва.

 

Та в общи линии това са някои базови съвети, които мога да споделя за флирт, заговаряне и взаимодействие с момичета на плажа, които съм изпробвал през годините и са работи за мен (все пак съм от Варна).


Но както казах това са само базови неща и прочитайки една такава статия не мисля, че е достатъчно, за да те направи по-добър с жените, флирта и запознанствата. Това е умение, което изисква разбиране на много други неща – като теми за разговор, език на тялото, психологията за социалните динамики и т.н.

Именно за това освен статиите в сайта, които може би вече си прочел част от тях, бих те приканил също и да се запишеш за БЕЗПЛАТНИЯ имейл бюлетин с ексклузивно съдържние по гореизброените теми, който направих. 

В него на имейл ще ти споделям различни техники, подходи и истории, чрез които бързо и лесно ще може да достигнеш желаните от теб резултати – а именно повече приятни взаимодействия, по-интересни срещи и повече незабравими емоции.

Регистрирай се за него от долния бутон и както казах напълно безплатно е и винаги, когато решиш ще може да се отпишеш, когато прецениш, че не ти харесва.

Поздрави и успех в начинанията с жените!

 


 

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close