Умът ти: Два ново открити начина на генериране на привличане за интелигентния мъж

ум  Винаги съм възприемал по-добре подход, който протича „отпред назад“, когато стане дума за това да се научим как да генерираме привличане у жените.

Днес ще те отведа малко встрани от номерата, триковете и малките ефекти, с които най-вероятно вече си запознат.

   Ще поговоря за два начина по които може да впрегнем нашето познание за човешкия ум и да променим коренно начина, по който подхождаме към това да сме привлекателни.

Наистина няма по-добър цялостен подход към привличането от това да употребим нашия ум.

   Все пак, умът контролира всичко. Мисли, действия, поведение и реакции – всички те не биха съществували без ума. Покори ума и си покорил изкуството за това да накараш една жена да изпита привличане към теб.

   ТВОЯТ УМ: ИЗПОЛЗВАЙ ГО, ЗА ДА ПОКАЖЕШ ВИСОКА СТОЙНОСТ
(първи начин)

   Демонстрирането на висока стойност е основата в генерирането на привличане. Жените биват привлечени от мъже с висока стойност.

   Когато говорим за висока стойност, ние наистина говорим за стойността на един мъж да оцелее и да се възпроизведе.

   Да погледнем през обектива на Еволюционната Психология.

   Това е поле, което се фокусира над психологически адаптации, които са проектирани за анализиране, често на подсъзнателно ниво, информация за оцеляване и репродуктивен успех в човешката еволюционна история.

   Казано по-просто, ако приемем моделите и изследването, което сферата на Еволюционна Психология е поставила напред, тогава ние приемаме, че една жена е психологически предразположена да бъде привлечена към определени неща, които й дават да разбере, че един мъж има висока стойност за оцеляване и възпроизвеждане.

   Естетическите преценки относно сексуалното привличане понякога са специфични за отделния пол.

   Жените оценяват високо ресурси и статут в потенциален партньор, докато мъжете оценяват повече физическа привлекателност и младост.

   От това произлизат два извода.

1. Ти трябва да се развиеш като високо стойностен до колкото е възможно повече.
2. Трябва външно да го демонстрираш.

   За това ще поговорим първо. Как да постигнем двете и как да ги използваме във връзка едно с друго, за да сме привлекателни. Ето главните неща, които да направим, които ще ни помогнат да постигнем тези цели.

ВПРЕГНИ СИЛАТА НА УМА СИ

 
   Когато говоря за това да впрегнеш силата на ума си, аз говоря за нея във връзка с подобряване на езика на тялото и поведението.

   Неща, които външно ще констатират на жените, кой си ти и на какво си способен. Неща, които ще задействат механизмите на привличане у жената.
 
   Най-лошия начин да станеш по-привлекателен човек е да променяш езика на тялото си, лицевите изражения и поведение, като под микроскоп (тоест хабейки много време съсредоточавайки се над всяко едно по-отделно).

   Над този начин се фокусират много книги, но това не е най-добрия начин, с който да подходиш.
 
   Този вид подход „отзад напред“ действа, но не е до там резултатен като това да приемеш един по цялостен такъв.

   Резултатите, които ще получиш от това да оправяш поведението си на микро ниво, не може да се съизмерят с количеството усилие, което трябва да положиш.
 
   Усилието, което се изисква, за да се насилиш да се усмихнеш в определени моменти.

   Усилието, което се изисква, да контролираш зрителния си контакт, да се тревожиш за стойката си и това къде да си поставиш ръцете и т.н…. То изобщо не е пропорционално на наградата, която получаваш от това да правиш така.

   Всъщност направо си е трудно и понякога невъзможно.
 
   Противоположно на това, приеми по цялостен подход. Работи над това да изграждаш увереност, работи над това да бъдеш по-малко афектиран и да се стремиш към това да си по-социално схватлив човек.

   Резултатите, който ще получиш от гледна точка на това, което проявяваш ще бъдат повече от пропорционални, когато се измерят срещу усилието, което полагаш. Те наистина ще ти дадат най-много полагайки най-малко.
 
   Извод: Винаги се фокусирай над себе усъвършенстването и себе развитието си.

   ПОДЛЪЖИ УМА В ДАДЕНО СЪСТОЯНИЕ

   Понякога себе усъвършенстването не е всичко.

   Да, винаги ще трябва да започнеш с това, но разбери, че неща като увереност и други вътрешни черти действат в диапазон.

   Някои дни се чувстваш по-добре, други не до там страхотно. Основното ти ниво на вътрешна увереност не се е сменило много, но нашето възприятие за самите нас варира в отделни моменти от време.

   Ключът тук е винаги да си способен да подобриш това възприемане за себе си. Може дори да ти харесва да го погледнеш като временно повдигане на нивото ти на увереност.

   Каквото и да е, ти трябва да имаш поне някакъв контрол над нагласата и състоянието си.

   Има много различни техники и неща, които може да направиш, за да придобиеш малко „моментална увереност“. Съвети и номера, които временно ще подсилят умственото състояние, в което си.

   Разбери, кое действа за теб и се придържай към него.

    Но ако нямаш време да правиш сравнения, ето моите 5 главни съвета за тази „момента увереност“.  
 
  

МОЯТ 4 СТЪПКОВ ПЛАН ЗА МОМЕНТАЛНА УВЕРЕНОСТ.

1. ЧИСТ, ИЗМИТ И СПРЕТНАТ

   Преди да излезеш, преди да направиш каквото и да е, СПРИ! Искам да се върнеш у вас, да си вземеш един топъл душ, да изчистиш всеки процеп по тялото ти, да си измиеш косата и да си изтъркаш краката.

   Подрежи си ноктите, обръсни се, напръскай се с малко дезодорант и после леко сложи малко одеколон.

   Ако имаш гъсти вежди, или стърчащи косми от другаде не се колебай да ги оскубеш. Цялостна кола маска на веждите е за жените, но оскубването на буйни косми, които сякаш трябва да са в косата ти, не е.

   Хората мислят, че за да изглеждаш добре, струва скъпо. Един хубав дълготраен душ и малко внимание на детайлите може да направи голямата разлика, за това как се чувстваш.

   Последното нещо, за което ще трябва да се безпокоиш е, ако миришеш зле или това дали тя няма да забележи тези малки мръсотии под ноктите ти и повярвай ми, жените ВИНАГИ обръщат внимание на ноктите. 😉

2. ОБЛИЧАЙ СЕ ШЕМЕТНО

   Доброто обличане може да бъде мигновен ускорител на увереността. Няма нищо по-секси от мъж с костюм, който му приляга или чифт хубави кожени обувки.

   Възприятието на хората за теб, зависи толкова много от това, което те ще видят първоначално и по-важно, твоето възприятие за теб, може да бъде повлияно от това, което виждаш в огледалото.

3. УБИЙ ОГРАНИЧАВАЩИТЕ СИ ВЯРВАНИЯ

   Фокусирайки се съзнателно да спреш всякакъв вид от себе ограничаващи вярвания докато са още в зародиш може да направи чудеса за теб.

   Всеки път, когато си мислиш „тя няма да ме хареса“ или „те ме смятат за странен“ или каквото и да е в този ред на мисли, съзнателно постави край на тези мисли.

   Трябва да стъпиш здраво на крака и да придобиеш малко контрол над своите собствени мисли.

   НЕ означава НЕ. От сега нататък в момента, когато лошата мисъл се прокрадне в съзнанието ти, оправи се с нея.

   Остави я настрани и давай напред.

   Тук не става дума за подсилване на увереността, а за предотвратяване на изтичането на увереност, което идва със ограничаващите вярвания.

4. РЕПЕТИРАЙ САМО-ЗАСИЛВАЩИ СЕ МИСЛИ

   Докато отрицателните мисли са смукачи на увереността, положителните само-засилващи се мисли са ускорители на увереността.

   Повтаря на себе си какви са силните ти страни, напомняй си факта, че увереността е високо ценена и че може почти да се създаде от самото нищо.

   Това е порочен цикъл, който или работи в твоя полза или против теб.

   Точно както парадокса за това кое е първо – яйцето или кокошката, това да си уверен и да създадеш привличане и нещо, за което малко хора се сещат.

   Преди другите да почувстват привличане към теб, ти достатъчно уверен ли си?

   Или поради това, че хората са привлечени към теб, ти се чувстваш уверен?

   Аз никога не оставям съдбата си в ръцете на другите. И ти не трябва да правиш така. Особено щом увереността може буквално да бъде подсилена в толкова кратък период от време и почти без усилия.

   Следващия път, когато излезеш нощем, си повтаряй нещо като „аз съм толкова чаровен. Мога да се справя с всичко. Аз съм себе си и съм напълно горд с това“. Фокусирай се над положителните и анулирай отрицателните.
 
Извод: Приложи моя 4 стъпков план и го направи да ти е НАВИК.

   ИЗПОЛЗВАЙ ПОЛОЖИТЕЛНИ ПОДСИЛВАНИЯ ЗА СЕБЕ-ВЪЗПРИЯТИЕ

   Подбирай си схватките.
 
   Лошо взаимодействие, лоша ситуация, лош ден – тези негативно ще подсилят лошо възприятие за теб самия.

   Някои хора мислят, че ключът е в това напълно да се хвърлят и да предизвикат себе си. Да така е, но трябва да действаш умно.

   Докато предизвикателствата са добри като цяло, ти трябва да балансираш това да предизвикваш себе си, за да подтикнеш себе-развитие и подобрение и чрез продукти на взаимодействие като себе-възприятие и това как възприемаш другите да гледат на теб.
 
   Ако се предизвикваш прекалено малко то ти няма да израснеш.

   Ако прекалено много се предизвикваш, тогава тези провали може негативно да афектират психиката ти.

   Аз препоръчвам да се поемат малки стъпки постъпателно. Ако искаш да се предизвикваш – давай. Постави се в ситуации, където може едвам да се оправиш.

   Не се хвърляй в дълбоките води от раз, защото може да се окаже, да те е страх от водата до края на живота ти след това.

   Ако не си съвършен в приказките, недей да ходиш на вечеря с тези 3 момичета едновременно, с които си се запознал тази седмица.

   Ако мислиш за това да приближиш жена в бар, не се насилвай да отиваш директно към Джесика Алба.

   Искаш да спечелиш войната, а не само битката нали?

    Поеми си дъх и се подобрявай постъпателно и природата на положителното подсилване ще действа в твоя полза.

   С всеки успех, ще придобиваш повече увереност и това ще се пренесе над следващото социално усилие, което положиш.
 
   Извод: Подбирай умно схватките си
 
   ВИЗУАЛИЗИРАЙ ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

   Помниш ли времето, когато имаше страхотна вечер?

   Или времето когато си държал реч, пред голяма аудитория и после са ти аплодирали?
  
   Как се чувстваш, когато се сетиш за това?

   Ако си като повечето хора, това да репетираш и визуализираш преживявания генерира емоции.
   Фокусирай се над тези моменти и впрегни силата на тези емоции, за да увеличиш своето себе-възприятие за себе си.

   Остави миналите ти победи да създадат следващата такава.

   Позволявай минали положителни преживявания  да станат постоянен генератор на положителни емоции и постоянен източник на себе-утвърждения.

   Извод: Визуализирай положителни преживявания
 
   ЗАКЛЮЧЕНИЕ

   Това е за този пост. Нека да обобщим до тук.

   Винаги се фокусирай над себе-усъвършенстването.
   Използвай 4 стъпковия ми план за моментална увереност.
   Подбирай умно схватките си.
   Визуализирай положителни преживявания.
   Успех!

Виж, ако това ти е допаднало тогава наистина ще ти хареса книгата Привличането не е избор

 

 

С продължаването в този сайт, Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" още информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close