Психология на привличането при жените. Виж как привличането действа за жените.

психология на привличането   Най-голямата грешка, която повечето мъже правят, когато се опитат да привлекат една жена е да приемат, че има универсален подход за всяка ситуация и всяка жена.

   И докато съществуват определени неща, които могат да апелират към цялостната „публика“ жени, като себе-увереност или социален статут, всяка жена си е отделен случай и това да я привлечеш изисква да знаеш повече относно психологията на привличането.

   Преди да си помислиш това да привлечеш определена жена, трябва да прецениш първо как да я разбереш. Когато разбереш психологията на привличането за жените, ще знаеш как мисли една жена и ще знаеш нещата, които наистина могат да я впечатлят.

   След като знаеш тези неща, всичко което трябва да сториш е да й се „рекламираш“ внезапно. В тази статия ще ти кажа за психологията за привличане на жените.

Психологични факти относно привличането на жени.

   Сега знаеш, че според психологията на привличането, не всички жени мислят еднакво, но определено всяка жена ще има поне едно от долу изброените неща в списъка й.

  • Алфа мъжете привличат повечето жени:  Жените са привлечени към силни, влиятелни и харизматични мъже. Попитай всяко момиче за нейния мъж мечта и тя ще ти каже един от известните добре изглеждащи личности като пример. Изчакай обаче, докато тя се ожени и виж дали има съвпадение между мъжа, за когото се е омъжила и известния за когото е мечтала. Едно от интересните неща относно психологията за привличането за  жените е, че когато те мислят логически относно привличането, те използват различни параметри за подбор от тези, които използват, когато подсъзнателно биват привлечени към някого.

 

  • Социален статут или амбиция привлича повечето жени: Според психологията на привличането повечето жени имат нужда от защита и за това едно от нещата, които ги кара да се чувстват сигурни е това един ден да са с мъж, с висок социален статут или амбициозен мъж. Изследванията показват, че мъж който кара скъпа кола се смята за по-привлекателен от мъж, който кара нормална кола.

 

  • Себе-увереността привлича повечето жени:  Себе-увереността е единствената черта, която апелира към 99% от жените и прави мъжете много по-привлекателни. Ако искаш да привличаш жени, тогава изгради себе-увереност.

 

  • Ами добрите момчета?  Първо нека ти дам определението за „мил/добър“, за да не ме разбереш погрешно. Мило момче или добро момче е този, който оставя жената да командва, който прави всичко, за да я радва, дори и цената да е неговото собствено щастие, който постоянно й звъни и който я преследва. Според психологията на привличането на жени, милите момчета не само, че не финишират последни, но не финишират въобще. Жените имат нужда да се чувстват сигурни като са около доминиращ мъж, който ги води, вместо някое мило момче. Ако си натегач и угаждач на всички, никога няма да привлечеш жени.

 

  • Известност и привличане : Известноста определено е фактор, който влияе на привличането. Едно психологическо изследване сочи, че жените смятат един мъж за по привлекателен, коато видят други жени да му се усмихват. И това е само усмивка, ами какво остава за мъж, който има много фенки.

 

  • Ами външния вид – той важен ли е? Според психологията на привличането жените не ги е грижа до толкова за външния вид, колкото мъжете, но определено биват привлечени към здравословни мъже, които са добре сложени. За щастие и ти може да започнеш да тренираш, да ходиш на фитнес и да си промениш тялото още сега. Това е напълно възможно.

 

Крайни думи относно привличането на жени.

   Последно нещо, което да имаш предвид: помни че не всички жени са еднакви и трябва да направиш малко изследване, за да знаеш какво ще привлече определена жена, така че рекламирането ти да стане по-ефективно.

 

   Това не е сложен сайт пълен с теория и факти, нито някакви скучни публикации, а по-скоро място, където ще откриеш проста, точна и ефективна информация, която е подкрепена от психология и е представена по прост начин, който можеш да разбереш и приложиш. Книгата Удвои си срещите е първата от  поредицата за привличане в сайта и тя драстично ще ти увеличи шансовете за това ТИ да привлечеш жената на мечтите си.