Запознанства с жени в барове и клубове

 Когато започнеш да говориш с една жена в бар или клуб много е ВАЖНО разговорът ти да бъде вълнуващ и забавен – точно на място.

За разлика от среща, където можеш да си позволиш скучни моменти, в клуба ти трябва постоянно да увеличаваш привличането ѝ към теб или тя ще мине към следващия мъж.

Едно от най-важните неща за теб да запомниш е: ДА ИЗБЯГВАШ РУТИННИТЕ РАЗГОВОРИ НА ВСЯКА ЦЕНА.

Недей да говориш за работа, бизнес, политика, религия или семейство, ДОРИ АКО споделяте заедно тези неща.

Ако се усетиш, че влизаш в „скучната зона,” смени темата бързо и я преобърни по забавен, закачлив начин.

 

Няколко „резерви” за скучните разговори.

Намери нещо забавно, което се случва около теб в клуба и го посочи – примерно някой мъж се опитва да свали момиче, което очевидно не си пада по него, мъж който я оглежда (или момиче, което оглеждат), или някой в смешен костюм.

Кажи, че ще ѝ уредиш среща и избери някои ‘смешно’ изглеждащи мъже за нея в клуба. Кажи ѝ и тя да ти избере подобни момичета.

Кажи ѝ да те забавлява със забавни истории и шеги. Това слага натиска обратно към нея и я кара да се потруди, за да те задържи наоколо и развеселен.

Можеш също да си играеш малки игрички, които жените намират за напълно очарователни, като тази наречена „любимци”, където отиваш назад и напред и се питате един друг за любимите ви неща, като любим сладолед, ресторант и т.н. Подправи това като го преувеличиш – попитай я, какво е било най-щурото преживяване, което някога е имала в ресторант или най-странните храни, които е опитвала и т.н.

Друга готина игра е играта на ИМЕ. Играйте на смени като първо ти вземеш буква от нейното име и казваш нещо забавно с тази буква. Примерно, ако говориш на момиче, което се казва ИНА, може да кажеш „ОК! И – иска да танцуваме. Н – не може без мен. А – ами много е зле”. После я накрай да го направи за твоето име – това е супер възможност да видиш колко забавна и хитра може да е ТЯ, което винаги си е добър знак…

„Притежаване” на разговора.

Много пъти, когато се запознаеш с една жена в бар или клуб, тя ще държи нейния „щит“ вдигнат, за да се предпази от запознаване с толкова много задръстени мъже един след друг. Затова тя ще покаже характер. Но, ако ѝ покажеш, че не си афектиран от това или още повече го преобърнеш в твоя полза, ти МИГНОВЕНО ще задействаш дълбоко привличане в нея.

Ето няколко примера:

  • Ако започне да се хвали за новото си портмоне, кажи: „Толкова си забавна…”
  • Ако поиска да направиш нещо за нея, кажи: „Какво ще ми дадеш?” Ако не ѝ харесаш отговора, тогава не го прави.
  • Ако споменеш, че отиваш някъде и тя каже: „О, мразя това място”, кажи: „Еми и то не те харесва също.”
  • Ако тя те попита кое е най-щурото място, на което си правил секс – отговори, после я попитай коя е най-щурата ПОЗА, в която тя е правила секс. Това ще я накара да се смее и най-вероятно ще бъде прекалено срамежлива да отговори, а така ти ще изглеждаш „готиния”.

 

Когато опитваш горните техники е много важно да изглеждаш забавен и готин, а не циничен и арогантен.

Тези съвети ще ти помогнат да започнеш…,

но ако искаш да УСЪВЪРШЕНСТВАШ това умение до такава степен, че да се забавляваш, да имаш флирт разговори с жените и да ги оставиш с интензивното желание да те видят отново, значи трябва да си вземеш копие на някоя от книгите ми.

В тях, ще ти споделя резултатни съвети за това как да говориш с жените, как да ги приближаваш и да им вземаш номера бързо, безплатни и забавни идеи как да докараш нещата до физическо ниво гладко и без отхвърляне.

Те са най-добрият начин за теб драстично да си подобриш успеха с жените. Може да започнеш да използваш съветите и техниките и да постигнеш увереност МИГНОВЕНО.

*тази статия е превод. Оригинала може дa намерите на адрес:
https://doubleyourdating.com/how-to-pick-up-women-in-bars/